''Парфюмни размисли и страсти'' 15

• 22 080
  • 506
  •   1
Отговори
# 405
А някой пробва ли Принцесата на Vera Wang?

# 406
Не Tired, все се заканвам да обиколя тези дни и все нещо изниква и не става #2gunfire Жаки този Кашмир ми се струва, че много ще ти хареса Peace

- истинска ориенталска ванилия

# 407
По-скоро няма да ми хареса. Ти нали го сравни с този на Ив Роше...а него го имаше баба ми. Ужасен е според мене Sad
Но тази принцеска ми е много интересна. В САЩ е супер популярна...масово я имат Grinning

# 408
  • Sofia
А някой пробва ли Принцесата на Vera Wang?

Аз я пробвах и съм разочарована.
Мирише на сладолед от машина - смес сметанов ванилия и шоколад.
Не искам да мириша на храна.

# 409
Oooooo aз пък точно това го обожавам. Да ухая на нещо за ядене сладко. Дано другата седмица ми остане време да я пробвам
То и аз сладкото не го смятам за храна....просто удоволствие Simple Smile  Flutter

# 410
хаххахахаххаха Жаки значи няма да ти хареса наистина  LaughingPeace Аз обичам да мирише на сладолед, но не и на такъв от машините - ще я видим

# 411
Ей тази ванилия изглежда велико:)мммм(не за мен де)Simple Smile))

http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Armani-Night-422.html

# 412
Принцесата на Вера Уанг е супеееер аромат!На мен ми хареса много!
Жаки,от твоят тип парфюми е!Така мисля.
Дилянка, моля те сподели за Син Гардън,дали ти хареса?Вивиен ми е адски интересна.
Мирише ми на нова тема.... Wink
За Депеш е адски,адски жалко,но.....това е цената-наркотици,наркотици...и пак...жалко!

# 413
 Ами вкус - на едни им харесва, на други не Peace Утре ще се сдобия (пак от размяна) с Вери Иризистибъл Сеншуъл Heart Eyes Grinning, ще отскоча най -накрая за един хууубав тест

# 414
ооо супер Simple Smile ако ми хареса ще си я измуфтя от някой за подарък

# 415
хахаххахахахаххаха, от някой - така ли казваш на гаджето Laughing

# 416
мии...да Grinning а каква му е цената горе долу?

# 417
Честно да ти кажа,цена въобще не си спомням в БЗ беше тестван.Усеща се ванилията,шоколад определено,някои го оприличават на разтопен сладолед,малко бие на сладко мляко с какао...незнам,мисля,че е много интересен.Малко ми прилича на някой ,но не мога да кажа точно на кой...

# 418
Така като слушам направо ми се прияде сладолед Simple Smile Сигурно е много хубав парфюма Simple Smile
Във всичките Бюти Зони ли го има? Защото не всички зареждат еднакви парфюми
Интересното, което прочетох за него е, че е по-водниста версия на Фентъзи на Бритни

# 419
  • Бургас
,винаги иска да и слагам крем /детски/,а от скоро на ръцете с каквото аз се мажа и понякога тайно свива някой парфюм.независимо че са прибрани.
а моята тайно си мажеше ръцете с околоочния ми крем /нали бил малък, та значи е детски/ хванах я веднъж случайно  и направо ми идваше да я пречукам, така почервенях от гняв  Embarassed мъжа ми ми направи забележка, че в ситуацията аз се държа като детето  Confused Моите гримове не ползва, но веднъж се опита да си сложи спирала на устата /имитираше поставяне на гланц, спиралата беше някакъв гелообразен боклук с паети, подарък от зрънчо  Sick/ Маже се и тя с четката за руж, но ползва само червилото на татко /прозрачен гланц против напукване на устните в студено време/

Общи условия

Активация на акаунт