''Парфюмни размисли и страсти'' 15

• 22 190
  • 506
  •   1
Отговори
# 390
Ре и на мен ми е траен, но имам и доста по-трайни. Даже сега с тази просовута Летисия всичко ми се вижда нетрайно. То това как мирише... Омайва ме както никой друг. Започнах да си представям кехлебарени стаи и Лувъра от този аромат...  Shocked
Във Фражил и Джуси Котур за мен преобладава много силно това: . Обаче мисля Фражил като улегне е много по-хубав. Абе да ви кажа аз май ще си го взема и неги въпреки, че се разочаровах първоначално от парфюма, сега някак си спомена ми е толкова силен за него...
Ммм да си кажа и за Еуфорията: на мен ми мирише твърде много на някой парфюм, нещо не ме впечатли с уникалност. Иначе приятно мирише и е много трайна.

# 391
То и аз първо си помислих, че нещо на хартията не е наред Grinning Много ми наподобява на мъжки парфюм. Ще си поискам една пробичка да усетя истинската миризма Simple Smile

# 392
Рени, лелеее тази Летиция Crazy караш ме да си я представям, особено с това сравнение с руски кехлибарени стаи, музеи....... Blush Фражил за мен е уникален аромат Peace

# 393
  • Пловдив
Rennie, кое е това цвете?

Тес, Scorpions, Blind Guardian, Edguy
Аз съм на Dream Theater Party

# 394
На тубероза ми прилича.

# 395
Еее, Ивс - супер, страхотно да си изкарате ти и компанията ти Grinning, сигурно е налудно и повечето момичета по такива фестивали не си и помислят за парфюми, но аз от сега си мисля с какво ще съм, по -миналото лято на Сигет в Буда Пеща бях с Презанс на Мон Блан - само да му душна флакона и се сещам за страхотен купон Crazy

# 396
.....с Презанс на Мон Блан - само да му душна флакона и се сещам за страхотен купон Crazy

това не е ли този с мъжката нотка,който исках д апомириша някой ден:))))или бъркам Peace

# 397
Същия Grinning, и аз сега се сетих, че бяхме говорили да ти го дам да го душнеш - лелеее как се присетих за него, много хубав парфюм Peace

никаква ориентал ванила не е, както го водят, ориенталско дървесен по -скоро Heart Eyes

# 398
  • Пловдив
ох, и аз си мисля с какво бих се напръскала Crazy  дано да ми носи приятни спомени после като го мириша Grinning
няма да ги жаля хората около мен, да стоят на разстояние  Simple Smile че имам клаустрофобия.

# 399
ще ти носи най - хубавите спомени, аз си мисля сега за нещо по -лекичко, че в тълпата става доста горещо понякога Wink хахахаххахахахахах, може и да си права, ако се напръскам с нещо по -хард, ще ми е по -широко и удобно Laughing

# 400
На тубероза ми прилича.
Аха. Само дето Фражил едно много медено го усещам на кожата, а няма мен в него. Тубероза и мед и след няколко часа става страхотен!

# 401
  • Пловдив
Не знам как мирише туберозата, вероятно тя ме омайва в Джусито.

# 402
и аз не знам как мирише в чист вид туберозата, знам, че присъства във Фражил, като улегне и узрее е вълшебен на моята кожа

# 403
Точно туберозата ме отказа от Фражил. Sad Много силно я усещах....но есента пак ще го пробвам

# 404
Момичета пробичката изненада от beca  bouquet, изобщо не е Шафали, това било Кашмир на Шопар, прекрасна сладка и топла ванилия, много богата - адски ми прилича на Шафали, Ив Роше мааалко са пооткраднали Laughing Kaшмира е от 92, а Шафали от 96 Wink

Общи условия

Активация на акаунт