''Парфюмни размисли и страсти'' 15

• 22 203
  • 506
  •   1
Отговори
# 360
Моля, беше ми приятно Simple Smile - парфюмът е наистина специален, на мен страшно ми пасна Peace, имам усещането за тъмен шоколад с трюфели Heart Eyes

# 361
Моля, беше ми приятно Simple Smile - парфюмът е наистина специален, на мен страшно ми пасна Peace, имам усещането за тъмен шоколад с трюфели Heart Eyes
Вече съвсем се размазах от удоволствие, само като те чета. Heart Eyes

# 362
И аз се размазвам от удоволствие, като се душа Crazy

# 363
В офиса щяха да ме изгонят докато тествах Орхидеята, уморих всичко живо  Mr. Green

# 364
Не ти ли харесва Simple Smile

# 365
Tess, тук ли си още или се отнесе съвсемSimple Smile
Виж какво сравнение прочетох за Румюра- Very similar to Ange or Démon by Givinchy (just as bad).
Има ли наистина общо помежду имSimple SmileАко има да си заплюя и Живаншито за челната десятка на душенетоSimple Smile
странно ми е,те са с различни доставки и дори Демона няма никаква магнолия?хм?

# 366
Привет момичета Simple Smile Сега се прибирам...адска жега е навънка. Носих Believe и се чувствах добре. Определено може да се носи в мнооого топли дни Grinning Представям си ако бях сложила Хипнотика...щях да отровя всички хора около мене.
 За Ange eu Demon не мисля, че си приличат с Rumeur. 

# 367
Рени тук съм Laughing, за мен нямат нищо общо двата аромата, Румюр по -скоро бих го отнесла към Мадмоазел, мноого далечна прилика в базата - такъв тип, но с Анж о Демон според мен ама никка не си приличат, може и да ти хареса  - хубав парфюм е Grinning

Жаки здравей Simple Smile

# 368
Ох тази орхидея наистина е много специална, но не е за мен. Аз успях да подуша след дълго издирване и Летисия на Рансе. Толкова кралски парфюм не бях душила, страшно стилен, много уникален и задължаващ да си кралица определено. Направо не знам къде бих могла да го ползвам, толкова ми хареса, сега се въртя тука да се душа.  Mr. Green Определно се усеща доста силно българската роза, така че предполагам на повечето хора може да им се стори ретро, защото и на мен българската роза ми мирише на онези дървени шишенца с розово масло от едно време... Определено се спрях на Жозефин на Рансе. Другото ми попълнение ще е Романс на Ралф Лорен, той ми е страст от толкова години и сега пак се сетих за него, чак се побърках по мисълта.
Джуси Котюр е страхотен също, но е от малкото парфюми, които не се разбират добре с химията на кожата ми, много ми прилича на Фражил на Готие. Много е интересен наистина.

# 369
Рени много интересно описание на Летисия Simple Smile явно наистина за много специални поводи, Романса съм го имала два пъти - разкошен аромат за мен, пак бих го ползвала. Виж аз не намирам никаква прилика между Фражил и Джуси Simple Smile

# 370
Малко оф топик. Tess прочетох, че официално концерт няма да има Sad Значи отпада мисленето какъв парфюм да се носи Sad Много ме е яд!

# 371
Наистина ли Жаки ooooh!, ооооо нее, много гадно! Къде го прочете това Tired

# 372
В техния сайт го пише. Отменени са освен в София още 3 концерта.

# 373
Рени тук съм Laughing, за мен нямат нищо общо двата аромата, Румюр по -скоро бих го отнесла към Мадмоазел,
така и педположихSimple Smileте нямат нищо общо и в съставкитеWinkМерси   bouquet
Нещо яко съм се запалила по парфюма на хилъриДъф и се чуда до кога ще се удържа д ане го поръчамSimple SmileИма страхотни отзиви и Хилъри Дъф ми е много сладкаSimple SmileТочно така си взех Румюра ,без да съм го помирисвала-пишеше,че е вдъхновен от сексапила на Манди Мур,а тя определено ми е сексиSimple Smileхихиих .и сега отнова свързвам парфюма с излъчването на Дъф Praynig
http://www.fragrantica.com/perfume/Hilary-Duff/With-Love-1608.html

ПП.И на мен Романса страшно ми хареса за лятото,но не ми беше траенSadКак е при вас?Траен ли е?

# 374

На тях не им хареса със сигурност. От вратата като влезеш, окупирала цялото помещение, крещи, блъска, мърмори, иска внимание. Не е парфюм за всеки ден, а беше само капчица на китката ми  Simple Smile

Даже сега докато пиша и имам чувството, че пак я усетих в носа си  Laughing

Не е точно мой тип. Твърде е специална. Иначе - класен парфюм, няма две мнения.

Общи условия

Активация на акаунт