''Парфюмни размисли и страсти'' 15

• 22 072
  • 506
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Миши, скоро една парфюмна фея ми направи спонтанен подарък ето този аромат и миниатюрка на Мъст на Картие, който пък е стара моя любов  Blush LYS на Princesse Marina De Bourbon е даден като Floral Green, но за мен е цветен, ефирен с една свежа сладост /ако мога така да кажа, защото въпреки, че сладни в никакъв случай не е сладникав и задушлив, а много ефирен и нежен/, за мен като усещане е като много ефирен L`instant без мед, все едно са му направили лятна версия. Сега видях, че имат няколко общи съставки. Когато ми го подари беше по-хладно и аромата показа завидна шлейфовост и трайност, но сега дали от топлото време или аз просто му свикнах, но не го усещам толкова /за сметка на това пък е към 90 мл и честичко се поливам  Wink/

# 436
Дали някой ще сподели впечатления от Кристал ноир на Версаче?

# 437
Кристал Ноар ми е много странен парфюм. Напомня ми на нещо, но не мога да се сетя на какво.
Усещам го хем сладък, хем кисел. И усещам тубероза, която не ми понася много.
А като стана въпрос за Версаче този познат ли ви е?

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 23:55 от Jaquie

# 438
Малеййййййй вие сте изписали света, докато ме нямаше.
Аз в Кристал Ноар усещам силно и кокоса.

# 439
Да, Вили ме подсети. И аз много силно усещам кокос.

# 440
  • София
Кристал Ноар ми е много странен парфюм. Напомня ми на нещо, но не мога да се сетя на какво.
Да Жаки,аз го имам. Peace
Много е силен,траен има някаква горчивина но и сладост в него...и ми идва ми малко тежък,леко задушлив.

# 441
Трябва значи да го пробвам Simple Smile Мислех си, че е много лекичък и нетраен
И сега видях, че е излезнал 2000г. Shocked ...а аз го смятах за сравнително нов.

# 442
  • София
Много е странен,смесица от сладко,горчиво,кисело...не е за всеки ден трябва настройка за него.Поне на мен ми действа така.  Wink
Лека нощ от мен,ако имаш още въпроси за него утре ще ти отговоря! Simple Smile

# 443
  • виртуално
добро утро, колко сте изписали само за една вечер
Да се похваля, снощи получих Liberte , с което имам почти всичко на Cacharel  Embarassed
Невероятен е, има една сладост в него, все едно е лек захарен сироп, но след около половин час започва да изчезва и се появяват едни разкошни нотки, дори и леко горчиви. Абе не мога много да описвам, но е разкошен

# 444
Да Жаки,аз го имам. Peace
Много е силен,траен има някаква горчивина но и сладост в него...и ми идва ми малко тежък,леко задушлив.

Добро утро момичета. Този на Версаче го имах когато излезе, но нещо не ми допадна много - беше ми подарък от милото. Някъкси небалансиран аромат, ту сладък, ту горчив, че и някъде кисело усещах.

# 445
да аМа Не,благодаря много   bouquet ,заслужават внимание тези парфюми на принцесата!
Rennie мога да кажа,че Кристал ноар Версаче ми е много хубава и любима миризма.Нямам го още,но тайно го желая.Много е интересен и женствен,съблазняващ на мен ми е сладък. Peace

# 446
  • Козлодуй
Aз го имам от скоро.При първия тест на китка не ме впечатли особено.Но когато си го сложих на шията,бях очарована.Много шлейфов и траен,усещам предимно роза,но някак опушена.По принцип не си падам по рози,но в този ми харесва и изобщо не ми е задушлив.Поръчах го моментално,тестера във Фрагранс e с капачка и на добра цена.Много комплименти получавам с него Grinning

# 447
  • Варна
Здравейте! Някой ползвал ли е - на Custo Barcelona? Вчера го тествах и ми остана много приятен аромат на лайка и липа, което ми напомня на лилав ленор. Чудя се само на мен ли ми мирише така защото в пирамидата му има най-вече цитруси newsm78. Тествах и бялото пачули на ТФ, но... мисля,че не ми хареса. Първите 15 мин. имаше силно химичен аромат, след това остана пачулито, примесено с нещо, което би трябвало да е рози или бели цветя, но аз не ги усетих така изобщо. Миришеше ми на нови гумени ръкавици Laughing Труден парфюм и не е за всяка кожа. В крайна сметка си купих Shiseido Zen  Heart Eyes  прилича на Coco Mademoiselle.

# 448

Здравейте момичета Simple Smile, минавам да ви черпя по едно тонизиращо кафе и да засладим петъчно Grinning

# 449

Здравейте момичета Simple Smile, минавам да ви черпя по едно тонизиращо кафе и да засладим петъчно Grinning

За мен кафето в средата със сметанката. Тес почерпи и по една цигарка с кафенцето. В тази връзка сещате ли се за парфюм с аромат на кафе или капучина например?

Общи условия

Активация на акаунт