Редуктил - тема 6

• 30 480
  • 457
  •   1
Отговори
# 435
      Браво на всички момичета за успехите.  bouquet Аз напоследък не пиша много ,но ви следя.В момента съм в застой на кг.,имам да свалям още 5кг.Надявам се че ще успея да ги премахна докато намалявам приема на "линдакса".Мисля тази седмица да посетя гинеколога си, за да види резултата за трите месеца през които пих лекарството.Сега съм -12кг.,и то без да го вземам всеки ден.Пропускала съм го от 1 до 3 дни.Най-вече когато пия повече от 100гр. твърд алкохол,или повече от 1 литър бира.                        Мама Меци-благодаря отново за сайта.Не знам какво става с компа ми,но нещо не иска да поставя картинки от сайта в мнение.Копирвам кода който ми посочи,но когато трябва да го поставя,ми излиза червен хикс.Но тъй като скоро ремонтирвах компа,ще търся къде е проблема,определено не е от сайта.Благодаря ти за отзивчивоста,и разписвай се ако можеш по-често.Желая ти всеки пост /ежедневен/,да е минимум с по 0,5 кг. надолу.Целувки за всички от мен. newsm51 txtloves

# 436
здравейте

Искам да споделя ефекта от Линдакса (на същия прицип като редуктил).

Пия го вече 25 дена - отслабнах с 3 кг.  Simple SmileБях 62 кг, а сега съм вече 59 кг. Диети не спазвам. Бяхме 1 седмица на почивка в хотел all inclusive и там имаше такива вкусотии - палачинки, кроасани, сладоледи. Не съм се ограничавала  Embarassed и въпреки това съм минус 3 кг.
На опковката пише че редуцира теглото до 5 %. На моите 60 кг -  5 % са си точно 3 кг.
Много съм щастлива от това  Grinning (е, искам още малк да сваля, но и от това съмм доволна) Дано и вие постигнете желания успех.

# 437
Ivros радвам се за теб.  Hug
Хайде, момичета.... Активността ни пак никаква я няма.

Сигурно още не сме се разсънили - хайде да изпием по едно кафенце за добро утро и да се пораздвижим  Peace

# 438
Добро утро, момичета. Аз продължавам да съм в застой. Вече пия второ хапче, от втори месец и от седмица- нищо. Колко ви продължаваше застоя? Започвам леко да се притеснявам. Глупост- много се шашкам. целувкиииии

# 439
Добро утро и от мен
Saidah,здравей радвам се че не си напуснал редиците ни!
Ve,намя масто за отчаяние,предполагам че застоят в свалянето на килограмите е нормален все пак всеки организъм си  е различен и при достигане на определени килограми спира да отслабва ,може би достига някаква граница не знам аз например искам да стан 55 но з амоята стуктура това е невъзможно ,защото съм с едра костна структура така че... схванахте ли ми  мисълта newsm78 #Crazy

# 440
magika winx ,аз имам да свалям около 30, а съм свалила само 5 Sad

# 441
magika winx ,аз имам да свалям около 30, а съм свалила само 5 Sad
да ясно, Hug точно това току що си говорих с една приятелка, тя има да сваля 20 и е зациклила от 2 години,а беше 55 килограма,движения има ,здравословно хранене да движи се или пеша или кара колело и пак не може изобщо явно всичко си зависи от организма едни по бързо други по бавно

# 442
По всяка вероятност, степента на стрес също има значение - поне така бях чела из нета....

# 443
Добро утро! Как сте, момичета?

Какво става с вас? Никой не пише.....  newsm78

# 444
Добро утро но всички и от мен , за един месец на Линдакса каквото отслабнах беше пред първите две седмици  Thinking, от тогава нито грам надоло,апетита ми се върна и освен сухотата в устата сякаш не пия лекарства  newsm78, може би това е периода на застой но лекичко взех да се поотчайвам  smile3506, започвам втората опаковка, дано има ефект newsm03

# 445
Хей, Мамо Меци, никакви такива отчайвания!!! Нали знаеш, че ти си моята упора....  smile3525

Пък и нали момичетата казаха - обикновено има застой, който при някои е продължавал и повече от месец..... После всичко си идва на място. Няма да се отчайваш - продължаваме смело, нали така?!  smile3521

# 446
ей, сладури, добро утро. И аз съм се застопорила на тия 5 кг. Яде ми се, но не ного, но вече и не се ограничавам така, както преди. Пия си хапчетата, пък да видим. може би проблема е ,че цяла седмица не съм си мръднала дупето да спортувам Sad ама нали е гадно времето вечер в София. А искам да отслабнааааа     

# 447
  • Plovdiv
Добро утро,аз съм вече повече от седмица в застой,надявам се организма да не ми е казал стоп.

# 448
                                    Здравейте момичета.Аз да ви се оплача.Не стига че толкова време бях в застой,но и днес с ужас установих че съм върнала 2 кг. smile3511А не съм яла кой знае какво.Дано да сваля обратно  smile3514 Cry

# 449
Saidah, а хапчетата спирала ли си ги? Защото и други момичета са споделяли, че са в застой, но никоя не е споменала за върнати килограми  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт