90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №52

• 17 207
  • 369
  •   1
Отговори
# 15
Ето ме и мен....Добро утро сладуранки Hug
Сноуч мерси за кафенцата...взимам едно и пътьом с количката ще го пия, че излизаме с малкия защото седи на входната врата и реве ooooh!
Жабче честито сутрешно минусче Hug
НаТи аз от днес съм тук...на обяд се чудя какво да си купа-или дюнер без картофи или пилешко печено бутче от Билла Thinking
Петко аз в предната тема ти писах за ядките- 100гр. на 4 приема ги раздели Peace
Ооооххххх малкото се дере край мен и ставам да излизаме на разходка....до после сладуранки Hug

# 16
Добро утро!
Сноучева благодаря за кафенцето и на Изкусителка за закуската!
Аз днес съм на плодове и зеленчуци.След вчерашния въглехидратен имам някакви грамове минус, но кантара ми е механичен и няма как да разбера колко са и за това отчитам само цял килограм.Ще видим утре какво ще ми покаже.
Петко, не се притеснявай от въглехидратния ден и си хапвай смело. Както и другите момичета са ти писали, след него се регистрира добър минус.Съгласна съм с Жани за ядките. Вземи си, те засищат и няма да си гладен.
Жани, благодаря за новата тема и приятна разходка с малкия.
НаТи, поздравления за новите стари дънки.Чудесно е когато успееш да влезеш в дрешки, които не си обличала с години.Самочувствието ти се повдига.
Жабка, ти си нашия герой!Честито ти минусче! Не съм се и съмнявала, че ще пребориш +, а гледам и ново минусче отчиташ.
Хайде много минуси на всички.Аз излизам да свърша някои задачки, докато малката е на ясла.
До след обяд

# 17
Добро утро и от мен, с кафенце в ръка! Laughing Сноуч, Изкусителка благодаря ви за кафенцето и закуската  Hug
Жабче, честито ти минусче и от мен  Hug
Петко, ама не ни изтърваш от поглед и от училище  Wink, радвам се, че си толкова амбициран, продължавай все така  Peace Само да вметна, че ядките трябва да са сурови!
Аз да се отчета, вчера бях режимна, но...вечерта си хапнах повече от обяд, бяхме на маса и така става  Crazy, но пък всичко беше режимно, и сутринта отчетох минус 0,400 кг.
За днес съм си взела две доматчета и консерва с млечна царевица и ще трябва да си ги хапна по-раничко към 12 часа, че ме чака зъболекар след това  ooooh!
Нати, ще чакаме снимка с дънките  Hug, и аз съм си набелязала едни стари, в които се надявам след края на режима да се вмъкна. Хубаво е да имаме цели!
Слънчев и режимен ден ви желая с много минусчета и усмивки!  bouquet

# 18
  • София
Добро утро дами и мерси за кафенцето.Аз днес съм +,вместо _ ...след въглехидратния,защо така зациклих #2gunfire

# 19
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честити монусчета  joanina , Мартинче.  Hug
Мартинче , щом се налага хапвай по рано. Peace

АИЯ , изкарай си поне диетката докрая да не се получи йо-йо ефекта.  Peace

Нати , браво душко. Голям кеф е като си влезеш в стари дрехи и то от бая години.  Hug

Петко , за ядките Жани ти е писала , но аз да кажа , че трябва да са сурови.  Peace

Кали , ще мине плюса , случва се при всеки.  Hug

# 20
Изкусителка благодарим за закуската Peace
Жани,Лю-успех от днес Hug
Жабче честито ти  минусче Heart Eyes
Петко,браво момче,продължавай ние сме с теб Hug
както знаете от 02.05.не съм на диета,та днес съм на печено бутче
от утре мисля зелева супа да спретна,задържам това е добре,но ми се ще да свалям и през почивката Joy
Кали-не се ядосвай,затова се тегли по-добре след плодовия Joy
Нати,супер си- Peace

# 21
добро утро и от мен.
Сноучева мерси за кафенцето. То толкова голям избор, та човек не зане от кое да си избере. А магдалените си ги купих от магазина и за съжаление не знам как се правят  Embarassed

Кали не се адосвай, винаги има дни с плюсове. Важно е тенденцията да е надолу. особенно при всекидневно теглене моге да зависи от това дали си минала през тоалетната или не.

Днес съм на плодове. Мисля да съм стриктна с надежда утре да ме зарадва кантара.

Хубав и слънчев ден момичета

# 22
 Party ето ме пак.Явор днес започна да плаче чак вече като влезе в занималнята иначе предните дни още от портата почваше Mr. Greenнадявам се днес да е бил по спокоен,на обяд ще разбера,а ако е и хапнал нещо.... Heart Eyes
 Жабче браво за минуса Hug
 Петко и аз да кажа -ядките сурови PeaceА това,че ще ядеш по време на часа не ми хареса Crossing Arms ама професионално изкривяване Mr. Greenще ме прощаваш.
  Жани ще стискам палци да тръгнат нещата HugДюнерчето е супер идея Peace
 Оф айде че прахосмукачката ме вика Mr. Green newsm79 wash hang smile3506

# 23
Добро утро и от мен,хахаха то вече е добър ден,ама карай Simple Smile
Писали сте толкова много,че нямате изчитане.
Аз,нямам с какво да се хваля,освен че кантара леко е мръднал в ляво,т.е стрелката,но незнам колко,защото е механичен Simple Smile
Гледам днес доста хора сме на плодове,дано устискаме Simple Smile
До сега съм само на две ябълки,след малко мисля да си хапна салатка в стола,след туй пак ябълка и накрая да завърша със салатка:)

Много гушки и целувки на всички,даже и на Петко Simple Smile

П.П, Ели,къде се губи?

# 24
Нати , това е добра новина.  Hug
Надявам се Яворчо да свиква и ти да си спокойна. Hug

Петка , не ти трябва гимнастика на теб , дребното мисли за теб.  Hug

Даничка , то ние мръднахме , та кантара ли....  Joy
Всеки ден му се яхаме и той мърда нагоре , надолу ,
ма пък ние сме инати , слабеем.  Laughing

Ели наистина два дена я няма , дано да е всичко наред.  Peace

Аз забърках една бобова салатка и очаквам да дойде
часа Х.  Mr. Green Нещо ми е много гладно и главата ми се мота ,
ма явно е от времето нещо , знам ли.  Rolling Eyes

# 25
  Жабка,дано Praynig Аз варя леща след малко ще е готова и като взема Явчето ще папаме.И на мен ми се мота главата,ама щото минах на червено Mr. Green.
 Ели Hug Hugразпиши се че те мислим

# 26
Мен нещо ме съмняват бъбреците , та утре сутрин ще ходя да дам
изследвания.  Peace Кръвното ми варира и затова искам да проверя урината как ми е.  Simple Smile
На мен към 14 часа ми предстой излизане , ще ходя до провинцията ,
дано свърша добра работа поне. Сега пийнах мента, глог и валериан , да поуспокоя
организма и си чакам часа за ядене.  Laughing

Нати , Яворчо ако е спокоен и е ял , защото не го оставиш в яслата?

# 27
  Жабче ако е ял може да пробвам,но силно се съмнявам.Ще стискам палци да е наред всичко Hug

# 28
  • Варна
Ехооооо - фиданки сладуранки и сладурковци, че нали и момчерляци си завъдихме какви ги вършите без моят надзор.  newsm53
Минавам само набързо да ви се обадя, че моя милост вече се завърна у дома си, но едно че до преди два-три дни нямат нет, друго че и двете деца ми висят на врата и трето хич и го нема като хората нета откакто ми го пуснаха и въобще не мога да намеря време и нерви да ви пиша.
Но се разписвам да не ви загубя пак, че ще трябва да ви давам отчет, че аз завърших диетата, но това ще направя по-късно, да се надяваме, че сега сичкото малък народ е гладен и из къщи се чува страшен вой - за разлика от майка си дечурлигата ми не са на диета  Laughing
До скоро слабеещи фиданчоци  Peace

# 29
Здравейте сладуранки Hug
Не съм писала няколко дни,но си спазвах диетата много стриктно и от днес започвам вече 3-я цикъл.Изкарах 2 плодови дни,вместо плодов и воден,защото след първият воден ден зациклих известно време.Та резултата ми за вторият цикъл е -4.200кг,общо за до тук е -12.300кг Party Party PartyИмам още малко до целта и съм сигурна,че до края на диетата ще я достигна Peace
Виждам има нови попълнения..добре дошли на всички и да ви кажа,че тук наистина се отслабва Hug

Общи условия

Активация на акаунт