90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №52

• 17 185
  • 369
  •   1
Отговори
# 45
Честита темичка...
аз днес съм на 1 яйце, ябълка и една филия... а забравих и 2 - 3 парченца краставичка.. ще вечерям още по малко, заради вчера, много ме е яд, че поразвалих малко!  Crossing Arms
Вчера, да споделя, като седнах такова чувство ме гонеше за вина, че не можах да си върша задълженията... ех, този гаден плодов ден! Crazy
Ще пиша по късно, успешен ден и късмет за днес. Peace

# 46
  • Варна
Хей сладуранки-фиданки пускам ви от моето любимо чисто черно кафе и сядам да ви напиша романа си  Laughing

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 16:07 от didnik

# 47
Елинорче, как да съм, току що се връщам от зъболекар  Confused, пломба на резец, не е истина как боли...
А иначе се държа, наобяд с царевичката и доматките, супер режимна.
За довечера си имам лещичка  Laughing
Аз похвалих ли ви се, че и мъжа ми и той я кара тая диета с мен, да не говорим, че е отслабнал 4 кг.досега, а аз само 3 кг Crossing Arms, а пък аз имам повече да свалям, не е честно  Laughing При него е само за да е съпричастен с мен май  Wink Добре, че детето не е на нашата диета, че ще станем семейство 90-дневни  Joy
Нати, браво на Яворчо, че си е хапнал, макар и мъничко, отпуска се мъника полека лека, ще видиш, че ще се наредят нещата и ти да се успокоиш  Hug
MariaYo , може сладолед, на мен така ми обясниха, така че спокойно си го хапвай, и аз за утре съм се наточила да се почерпя  Simple Smile
dani*ela, ще се настрои и за повече минусчета организма ти, къде ще иде, като чета толкова обнадеждаващи резултати.
И аз се нареждам на опашката от кафепиещи   food010
didnik , благодаря, и аз такова ще го пийна.

# 48
До тук от 4 дена вече съм изял 12 сладки ябълки,на предният ден преди да почна още 4...16 за 5 дена,сладки и вече...ужас.Имам чувствтоо,че ям бучки захар вече.

Ми купи си кисели,бе Пепи Simple Smile

# 49
Здравейте и от мен  Hug
Аз днес съм на варива и както си казах още снощи, за обяд ядох пълнени чушки с ориз  Laughing
За довечера ще ям същото, в по малко количество естествено.
Сега лягам да поспя, че до преди час бях на училище и съм изморена  Wink
По късно ще ви пиша пак  Hug Hug Hug Hug

# 50
Дами,искам пак да се убедя,че съм разбрал правилно.Утре мога ли примерно да изям 2 бутчета (белтъчен ден) - като от бутчето ям само бялото,т.е горе-долу полоината от 1 бутче,със салатка от 1 голяма краставица с оцет и сол - за обяд?
За вечеря - 1 кофа мляко,с 1 кофа вода,сол,краставица и малко чесън,с една кофа катък и 2 краставици,т.е млечна?
Или да да махна нещо :S (дано само не ми коригирате вечерята,моля).
И още е1 въпрос,трябва ли да сменям менюто,примерно на варивата ядох ориз,може ли пак да ям ориз пак на 2рите варива,или ттрябва да сменя  Sad Rolling Eyes

Тенк ю много отново!

Дани, Joy рядко нацелвам с хубава киселинност Laughing

# 51
Фиданки - аз като прекъснах диета/не по мое желание,а под натиск от мъжка страна Naughty/
как да продължа по нататък..... newsm78

# 52
Петко, менюто ти е супер за утре, ако е само това е супер  Peace Яж си ориза и не бой се, не е проблем.
АИЯ , ами мисля, че отначало  Hug

# 53
здравейте и от мен.
мхммм виждам, че и петел вече си имаме в кокошарника. добре дошъл на него и на всички нови кандидат фиданки Hug
покрай това пролетно-лятно време вече не сещаме да се приберем в къщи, а компа е покрит с прах.
сега малко мрън-мрън - преди 1 седмица стигнах 40 кг и като ги видях тези цифрички, почна едно плюскане, нямам спирка. общо взето само плодовите дни  ги карам стриктно, а вчера направо прекалих(в белтъчен ден - сутринта фурнети със сирене, а вечерта след 20 ч. получих временно умствено отклонение и вкарах 4 мини кроасана и 1 парче козунак Whistling). направо вадете бухалките и не спирайте да ме бухате до следващото появяване в темичката. чакам да се оцикля и съм озверяла.
а и разбрах че наблизо до нас ще отварят Събуей(любимата ми верига за бързо хранене) и се чудя до кога ли ще трае ефекта от 90дневните ми усилия.
днес съм на варива - бобена салатка с морковче и пиперче в нея. прекалих с хляба, но това не е ново.
айде за сега толкова. сигурно ще успея чак в другата темичка да се разпиша пак Hug

# 54
Петко за какви кофи говорим  Joy Доста си решил да се замлечиш вечерта, ма ти каза че обожаваш млекце  Simple Smile
Петка имам кетапа за даскал, но в момента няма места, иначе бих била учителка по икономика на горните класове. Ще те чакам с нетърпение и да се обадиш да се видим  Peace дано имаш възможност и време  Hug
Изкусителче в момента може да си на зъбар, мисля те  Peace
martin4e  и ти ли душа при тия гадни зъбари, поне  е минало  Hug
Жабче в момента може би си по провинцията, чакаме те  Hug
eli_mama 40 кг. аз толкова свалих от теглото си до момента  Wink Все едно че съм свалила едно eli_mama от тялото си  Simple Smile

# 55
  • Варна
Такааааааааа - моя милост стартира диетата на 09.02 и я завърши на 06.05 - изкарах 89 дни плюс още два-три, защото на 10 май баща ми беше рожденник, за което ви черпя на патерица

знам, че не е много режимна почерпка, но от сега ви предупреждавам, че този месец е месецът на моето семейство и няма да ви оставя намира от почерпки чак до началото на юни.

И романа продължава - - - - -

В крайна сметка резултата за тези три месеца на този режим е - 14 кг.
За съжаление трябва да махна поне толкова Wink, така че доста ще се въздържа при поводите за празнуване през този препълнен с празници за моето семейство месец.
Имайте на предвид, че въобще не съм спазвала правилото обяда да е същия като вечерята, или пък количеството на вечерята да е точно на половина по-малко от това на обяда с изключение на последния месец и то само в бобовия ден. На всичкото отгоре нали съм и кърмачка и вместо воден правих по два плодови дни, като менюто ми през всички плодови дни, особено пак през последния месец почти едно и също - закуска плод, обяд 100 сурови бадеми плюс няколко натурални фурми, вечеря салата - зелена или домат и краставица, подправена и с маслини. В някои дни даже и това ми беше много.  Wink
Освното, което продължавам да спазвам са часовете на хранене и почти никаквото смесване на храните - закуска, обяд след 12, вечеря 19-19,30 ч. Хляб не ям от Нова година, така че с негово отказване нямах никакъв проблем, точно обратното - във въглехидратен ден ако хапнех малко постна питка ми ставаше супер тежко на стомаха. Но задължително си гризках позволеното за вечеря редче черен шоколад, който ми стана ужасно любим, и то редче от 200 гр. шоколад.
Направи ми впечатление, че след неговото приемане колкото и да ми беше тежко на корема, незнайно защо ми олекваше, за разлика от началото на диетата, когато не го ядях.
Преди да започна диетата пиех кафето си само с мляко и захар, но това от раждането на сина ми - аз по принцип имам много такива периоди на смяна на вида кафе - абсолютно чисто или със всички екстри. Но след започване на диетата и прочитането на доста нещица и за разделното хранене отново си го подкарах по стария си начин - чисто, без мляко и захар - единствено разнообразена със страхотната минерална чиста водица.  Laughing
Та така - основната течност, която поемах е по около 3л. минерална вода на ден, незнам колко е полезна или не, но чешмянка не мога да пия, направо ми се гади от нея, откакто съм родила малкия. Единственото разнообразие беше чистото кафенце- със и без кофеин  Laughing и едва в последния месец - няколко глъдки кола и още толкова бира, но те взети заедно нямат и 250мл. В първия месец не ми беше много лесно, защото след като родих почти не пиех вода - основно сокове и прясно мляко. Но си наложих и сега продължавам да я пия, като до обяд гледам да изпия по-голямото количество, така и после не ми е толкова тежко на стомаха при основните хранения, за разлика от началото на диетата, когато на спазвах това правило. Също така след самото хранене задължително спазвам най-малко 30 мин. пауза преди да пия отново, трудно е, но и с това се свиква. Peace
Единственото ми голямо прегрешение за тези три месеца беше на първия рожден ден на сина ми, когато ми беше края на втория месец и се падаше втория ми плодов ден и то само в късния следобяд с хапка торта и съвсем малко парченце питка - правена от собствените ми ръчички за здравето на детенцето ми bowuu. След него, както вече писах, на всички празници - Велик ден, първи май и шести май се падаше да съм плодова и си ги издържах на 100%, въпреки голямата загриженост на свекито какво и защо няма да ям Mr. Green.
Не знам голямо или малко е постижението ми, но аз се чувствам изключително добре и въпреки, че ми остават още 2-3 кг да достигна кг-те си от предното лято ми прави впечатление, че някои от дрехите ми стоят даже по-добре отколкото тогава - явно наистина свалените см са доста - ама пусто, така и не се измерих. Нищо да се надяваме, че ще успея да си задържа постигнатия резултат и накрая на лятото с нови сили, отново на готиното режимче за нова и защо не окончателна борба с кг-те.
До тогава успех на всички нови, новички и новенички фиданчици и дори и да прегрешите - не се отчайвайте, продължавайте смело напред и резултата бавно, но сигурно ще дойде.  Peace
Аз дотогава ще си ви наглеждам от време на време, да не загубя тренинг и да не взема да се отпусна много, че то само на мен ще си ми тежат.
Много  Hug на всички и много свалени килца ви пожелавам.  Heart Eyes

И умната - Дидка.

П.П. Знам, че стана доста дълго писанието ми - нооооооооооо, нали ме нямаше много време ми е простено нали  newsm03

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 16:07 от didnik

# 56
didnik поздравления за резултата bouquet,пожелавам ти да задържиш постигнатото,ти още повече ме надъха да продължавам напред,благодаря ти и на всички останали  Hug

# 57
didnik, невероятно позитивен пост, невероятно позитивна личност, невероятно много се гордея с теб, прекланям ти се  Hug Да ти е жив и здрав рожденника със закъснение, и с най - голямо удоволствие твоите почерпки през този месец няма да ни дотегнат  Hug
АИЯ как да продължиш ли, ами колко ти остава по принцип от предначертания преди прекъсването ти време от режима. Т.е. ако до момента го спазваше на кой ден щеше да си, я кажи за да помислим малко, въртят ми се към два варианта.
Лорче спиш ли  Thinking

# 58
Мога ли да ям крем карамел и в кой ден Thinking

# 59
steidi как да ти кажа, мляко и яйца за белтъчен ден, ама трябва и захар да се сложи, а тя се ползва във въглехидратния. Така че несъвместима комбинация, за подсладител да се ползва аз не препоръчвам, ако го направиш без захар то пък тогава не е крем карамел. Така че не става, ама това си е мое мнение, нека и другите се изкажат по - въпроса, по - опитните  Peace
Примерно, аз във въглехидратния ден си правя бисквитена торта, но нишестето не с мляко, а с вода, е не става по - вкусно, ама красотата иска жертви  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт