90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №52

• 17 188
  • 369
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за отговорите!

Благодаря и за постинга на Didnik, много мотивиращ!

А за бананите какво сте кажете? ОК за закуска или не съвсем?

Утре въглехидратен, мисля да го карам на гевреци, много обичам. И салатка с доматки също.

# 61
Сбъдваща мечти, като плод се водят от едни от най - калоричните, но са си плод, никога аз не съм се лишавала от тях, така че е по добре в ден Небелтъчен да закусиш с бананче, отколкото с мляко за да те държи сито.

# 62
Момичетааа......................... 95,8 килограма от 98,5 и 96,9 от тази сутрин!!!  Party Party Party Party просто се изуших да се притегля
It's a show time!  Mr. Green Laughing

Сега да видя и какво сте изписали докато ям ябълка...

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 16:19 от Petko92

# 63
  • София
Аз се премествам в разделното хранене...нещо тези 90дни не сработват при мен...измъчих се,а и този + сутринта ме отчая яко.Ще ви наглеждам да знаете Hug

# 64
Уфффффф, ама нямате изчитане, ей! Поспрете се малко, душата ми излезе да ви гоня!  Crossing Arms
Ние от сутринта мерим улиците, после мъжа ми се прибра, след което беж на консултация да измерим диваненцето и докато се натуткам вкъщи, чак сега сядам пред компа...
Веси, снощи негъра не беше в настроение нещо, ДВД- то взе да ми забива и ентусиазма ми да подскачам по нощите се изпари.  Mr. Green
Ели, аз съм си на режима от вчера, днес варива- хапнах ориз с картофи и зелева салатка за обяд, вечерях същото преди малко и ако приритам от глад- ще се наливам с вода. Решила съм този път да съм с минимум прегрешения, а най- добре никакви. Още от сега си мечтая за един огромен сладолед Рафи, ама ще видим дали ще ме огрее, че тук наблизо не продават и трябва да врънкам мъжо да ходим на разходка до Южния парк.  Joy Корема ми е горе- долу добре, днес взех направление, та в понеделник ще разберем дали ще има бебе...
Сбъдваща мечти- и аз съм кърмачка, така че не се притеснявай!  Hug С теб вървим заедно по дни и ще помагам ако нямаш идеи за хапване. А за бананите- аз цялата диета с много малки изключения изкарах на банани и киви.
Дидник, ама ужасно много се радвам да те видя! Поздравления за постигнатите резултати и въпреки че си свършила диетата, няма да ни изоставиш, нали?  Flutter
steidi и на мен ми беше голяма мъка, че не мога да ям крем- карамел, но се свиква, ако имаш достатъчно хъс и воля.
Сноучева- стихчето не е ново, може би го писах преди месец, благодаря ти за хубавите думи! Един ден докато малкия спеше навън ме цапардоса вдъхновението по главата и за пет минути го съчиних.  Laughing
Петко, голяма си скица, много се забавлявам с постовете ти! Страхотни резултати постигаш, продължавай все така и занапред!
Кали, успех с разделното и не ни оставяй, дръж ни в течение как вървят нещата при теб!  Hug

Извинявам се, ако пропускам някой, ама вече станахме много народ...  Thinking

# 65
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Много сте писали бре , ужас.  Crazy
Аз се завърнах от прованса , свърших супер работа.
Отидох за едно , оказа се , че имам късмет и мога да свърша и
останалите неща , имаше приемно време да подадох документи
и към края на месеца продължавам да действам.  Peace
Сега да ви поизчета на бързо.

# 66
Ели-добре си се завърнала,определено ще споделя след зелето как ще е Joy
Жабка радваме се за добре свършената работа  bouquet
Петко-за краставицата в плодово-витаминен ден може и сурови зеленчуци Joy
Дидник-поздравления за отличния резултат  bouquet
Кали-пиши, Hug

# 67
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Поизчетох ви , то писали , писали , та сте се уляли.  Mr. Green

Дидник , чудесен резултат.  Hug

Кали , не ни забравяй.  Peace

Ели , свърших всичко което планувах ,
та даже и неплануваните дела. Laughing

Отчета ми днес във варивата е -
обяд бобена салата с 2 тостерни черни филийки
и вечеря домати и краставица с 1 филия черен хляб и две
люти чушки. Нямах нищо подходящо за вечеря и затова набързо това спретнах.  Laughing
Утре съм въглехидратна и съм наумила една пица да поръчам ,
но за вечеря , че и за дребния да взема и да хапне.  Peace
А за обяд ще хапна кроасани и вафли или нещо от тоз вид.  Crazy

# 68
  • София
Здравейте! Hug
Доста изписано...  Sunglasses По едно време прочетох всичко, после пак му изгубих дирите.
Обачи ведях, че:
Жабка е свършила хубава работа  Hug
Ели е във форма вече и супер стриктна! Браво! Няма да се поддаваш на моменти! Hug  bouquet
Дидник има супер резултати!  bouquet HugИ мерси за почерпката! Да ти е жив и здрав таткото!  bouquet
А също и Петко много ме зарадва с този голяяяяям минус! И утре - след плодовия ден искам отчет!  Sunglasses И внимавай с кофите утре! Wink
Лю Hug ще чакаме резултати в понеделник! Стискам палци! Hug
kali-76  Hug успех с разделното! Наистина плюсчетата са много демотивиращи! И аз се моля режимът да заработи при мен!  Hug
Сбъдваща мечти  Hug добре дошла и да се сбъднат мечтите ти!  bouquet
Айша   Hug
Нищо особено от днешния ден при мен. Бях си режимна на 100 % Дано скоро това даде резултат  Praynig
Страх ме е, че много хора мога да пропусна, затова гуш на всички и хубава вечер! Hug

# 69
  • Варна
Мога ли да ям крем карамел и в кой ден Thinking
Аз на два-три пъти си позволявах във въглехидратния ден, защото много ми се беше приял, а и от майка ми съм чувала, че кърмачката трябва да яде това което и се прияде както на бременната. При мен обикновено като кърмачка положението е по-страшно, защото докато съм бременна постоянно ми се гади, а след като родя започват да ми се прияждат различни неща Mr. Green.
А и аз почти не съм спазвала правилото за постните храни в този ден и пак всичко си беше наред  Peace
Сбъдваща мечти аз самата въобще не мога да ям банани в последно време, но наистина май ще е най-добре да ги консумираш на закуска, хем повече ще те засищат и няма да имаш проблеми до обяд  Peace
Petko92 аз самата също съм много по млякото и млечните - сирене, кашкавал и извара, но с тази диета нещо хич не ми се хапваха. Май в белтъчния все гледах да наблегна на месцето, че то и бездруго откакто съм родила бебо хич и не съм хапвала кисело мляко, че и яйцата нещо не са ми по сърце. Но ти си ги консумирай нали са си много полезни. А ябълки ако много обичаш си вземи едни зелени има - те са много сочни и доста киселки  Peace
А аз може ли да ти задам един въпрос, сигурно вече сте го коментирали, но аз нали чак сега се включвам от сума ти време - ти колко см си висок, че искаш да отслабваш от тези кг. Защото за мен не са чак толкова много за момче-мъж, но пак зависи колко е висок.
Лю естествено, че няма - нали пак тук ще се завърна след време, няма да ми забравите убавите очи я  hahaha
Благодаря на всички за милите думи - Ели Hug Heart Eyes Hug и много минусчета на всички пожелавам  Hug
П.П. Благодаря и за пожеланията за баща ми  Hug- дано още много години да ми е жив и здрав

# 70
Здравейте момичета и момче  Party Mr. Green
За днес свърших с пълнените чушки с ориз и вече ще мисля какво да хапна утре /въглехидратен ден/. ♥ ЖаБкА ♥ ме изкушава с тая пица и мисля аз също да си поръчам една със зеленчуци, а за вечеря нещо по-леко предполагам..  Wink

kali-76 пожелавам ти успех с разделното хранене и в никакъв случай не ни забравяй  Peace

Petko92 страшен си, аз за първи път виждам момче като теб, с такава силна воля и още от сега съм 100% че ще достигнеш своята цел. И приятно хапване на ябълката  Laughing

didnik поздравявам те и съвсем добронамерено ти завиждам за постигнатите резултати  Blush Надявам се и аз накрая да мога да се похваля с такива резултати Praynig Пожелавам ти да ги запазиш и няма да откажа да ни черпаваш от време на време  Laughing

eli_mama аз честно казано не знам как издържам, въпреки че ми е едва втори ден, като преди диетата ядях по адски много шоколад и ми много липсва, но пък утре ще си наваксам  Laughing Явно ти си се ограничавала много и сега и ти си наваксваш, но гледай да си запазиш тези килограми и успех  Wink

Това е за сега от мен, по късно мога да ви пиша пак  Whistling
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 71
  • Панагюрище
Eто ме и мен,едва ви изчетох,че аз днес бях редовна смяна ,след това на родителска среща,приготвих вечеря,вечеряхме ,мих съдове и чакп сега смогнах да ви виздя.Виждам много минусчета ,браво.
Дидник,много добро постижение,пожелавам ти да задържиш и даже още да свалиш.
 Hug на всички,за да не пропусна някой.
Дорбре дошли на новите фиданки.
Петко ,браво моето момче,за утре менюто е супер.
Ели, селото е Паталеница,Пазарджишка област.

# 72
  • София
Тук съм, наблюдавам ви. Свърших зелевата супа за 3 дни. Утре ще му мисля какво да е по-нататък.
Света е малък - оказа се, че със Сноучева сме съседки. Децата са набори, даже Ани каза че се сеща за момче със самоед. Това и беше 1 от мечтите за куче. Ама се натресохме на 1 помияр....
Не знам дали от диетата или нещо съм се променила  - вече не ми се яде. Преди си мислех за сладолед, вафлички, кексчета, а последно време нямам апетит. Това и с Редуктила не можах да го постигна.

# 73
хей мацки, здравейте!

Аз съм дъщерята на мим и ... да ви се оплача не свалям вече стоя на едни килограми от 3 4 дни тъкмо смъкна малко надолу и после хайдееее пак малко нагоре ...  Sad Sad Sad и ям само каквото трябва, от началото на диетата два- три пъти съм прегрешила само.  Cry Cry Cry newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 направоооо незнам  Banghead Banghead

# 74
Привет момичета и Петко  Hug
Да се оплача отчаях се че нещо не върви работата с диета става цял месец не съм свалила почти нищо килограмите се движат на горе на долу и не мърдам от тези килограми а в началото така добре свалях . ConfusedМисля след плодовия ден вдруги ден да си забъркам от зелевата супичка или да продължа с лунуването вие какво ще кажете .Дайте съвет да не да я оплескам още повече работата .Иначе съм решила въпреки провала да си я изкарам диетата до края .
Aisha  а освен зелевата супа друго ядеш през деня .

Много гушки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт