90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №52

• 17 190
  • 369
  •   1
Отговори
# 75
  • Панагюрище
хей мацки, здравейте!

Аз съм дъщерята на мим и ... да ви се оплача не свалям вече стоя на едни килограми от 3 4 дни тъкмо смъкна малко надолу и после хайдееее пак малко нагоре ...  Sad Sad Sad и ям само каквото трябва, от началото на диетата два- три пъти съм прегрешила само.  Cry Cry Cry newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 направоооо незнам  Banghead Banghead

Споко случва се и задържане не се отчаивай ще тръгнат нещата.

# 76
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Не се отчайвай , има такъв период нплюс и минус.  Peace
Всички сме минали по тоз път , по бавно сваляне е много по-добре.
Продължавай и не униваи , скоро ще има минус. Успех.  Hug
Гале , Мим  Hug Hug Hug

# 77
galia69 и аз съм така .. толкова хубаво свалях в началото и сега .... нищооо  newsm45 кажете кога е това лунуване и аз да го мятам и да съм на луната после  newsm03 newsm03

# 78
galia69 и аз съм така .. толкова хубаво свалях в началото и сега .... нищооо  newsm45 кажете кога е това лунуване и аз да го мятам и да съм на луната после  newsm03 newsm03

Ето тук има датите и часовете на лунуването.  Peace
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p9628.html

# 79
  • София
Галя, освен супата ям домати и краставици - цели.
Вечер  - овкусени на салата. Снощи мушнах и 1 кренвирш. Съзерцавах  го дълго време и накаря не му простих. И вечер - 2-3 чашки бяло вино.  Embarassed
Дъщерята на Мим, спокойно пак ще започне свалянето. Нали организма трябва да свикне с кг. Постепенно, не бързай.

# 80
мерси жабко хубаво, че си ти толкова много ти се радвам и се надъхвам като чета какви са твойте резултати  newsm51

# 81
Дъщерята на Мим-не плачи,то всеки е имал такива моменти,аз за целия 2-ри, цикъл имам само 2кг, свалени,давай напред и ще се раздвижат нещата при теб няма къде да ходят  bouquet

# 82
Айша-с тези добавки към зелевата супа,пак ли върви кантара надолу,
в момента приготвям супата от зеле за утре,та затова се интересувам
 Hug

# 83
правилно ли разбрах на 17.05 от 10.27 до 18.05 е лунуванета  Hug

# 84
правилно ли разбрах на 17.05 от 10.27 до 18.05 е лунуванета  Hug

Да , така е. Свършва на 18.05 в 11 часа. Peace
Лунуването е 24 часа и 30 мин.  Simple Smile

# 85
Здравейте дами! Мен пак ме беше хванала липсата, но вече съм сериозна и съм тук. С таткото бяхме хванали малко на почивка по случай годишнината ни и бях напълно зарязала диетата, но след като се върнахме я почнах наново. Другото е че нямах възможност откакто сме се върнали да сядам пред компа, че съм без таткото за известно време а пък мойта бебка е супер неспокойна и нервна. Чакаме зъбки всеки момент да избият и последно време ме направи луда.
НаТи благодаря ти че ми писа, много ме зарадва.  Hug
Въпреки че не бях на диета успях да задържа килограмите и сега откакато я почнах отново имам минусче от около 300-400 гр. Трябва обаче да си призная че правя малки прегрешения от време навреме Embarassed
Лека вечер ви желая и спокойна нощ.

# 86
ето и отчета ми за днес,обяд-ред шоколад и солетки,следобяд торта и вечерта сухари с лютеница и пак ред щоколад,искам да ви попитам вечер след 20.00ако ми се прияде нещо,мога ли да си хапна кисели краставички

# 87
Даниела, не мисля, че киселите краставички са подходящи за залъгване на глада... По- скоро някакъв плод или пресен зеленчук.  Peace
Аз прегреших тази вечер, бийте ме, обичам ви!  Laughing Blush
Утре въглехидратна- солетки и кекс. Реших да се накажа и да не ям сладолед, ама ще видим на какъв акъл ще съм утре.  Mr. Green Вчера изнудих баща ми, та ми купи един голям Милка, ама и него мисля да не го отварям и да си го оставя за по- добри дни.  Joy
Лека нощ мацки и младеж, утре да се хвалите с много минуси!!!  Hug

П. С. Аааа, щях да забравя! Дайте ми съвет кога да играя тае бо, като се има предвид, че общо взето съм ангажирана 24/7 с детето, а вечер, когато е заспал аз съм смазана и мъжа ми мрънка, че иска да гледа тв, а аз искам да подскачам в хола...  Thinking

# 88
Олееее колко сте писали докато съм била навън ...  ooooh! Досега съм чела, е малко милост имайте де.  Hug

Днес мисля, че хапнах малко повечко въглехидрати, ама утре в плодовия ще компенсирам. Обядвах с част от рулото с ягода, 3 бисквитки и малко шоколад.  Shocked За вечеря нещо като Бейк Роулз, но не го знам как се казва точно и 1 кроасан.  Simple Smile Лошото е, че не ми остана време да карам колело тази вечер, но аз предните 3 вечери карах, така че за утре ще го оставя.  Peace

martin4e и ти ли на зъболекар ... ужас, значи сме били две.  Sick Крайно неприятно. Hug Браво на мъжа ти. Peace
elinor80  Hug при зъболекаря мина добре този път, без болки, просто защото нервът вече е умъртвен и следващия път ще ги вади тези пусти нерви, че само ме тормозят.  ooooh!
didnik, благодаря за почерпката - да ви е жив и здрав татко ти!   bouquet Много ми беше интересен постът ти, браво за страхотния резултат. Hug Навестявай ни по-честичко. Party
Сбъдваща мечти, добре дошла и много минусчета ти желая!  Hug Банани съм си позволявала честичко по време на диетата и пак съм имала минуси, но добре е да си е в умерени количества.  Embarassed
Petko92 браво на теб!  Peace Утре отново чакаме резултати от теб. Grinning Ама какви са тези кофи дето си ги приготвил... Joy
kali-76, успех с разделното - дано се размърдат нещата. Praynig Навестявай ни.  Hug
♥ ЖаБкА ♥ радвам се, че се завърна и браво, че си свършила доста работа. Hug
lor4et0_ пица със зеленчуци и аз много заобичах по време на диетата, няма да съжаляваш.  Peace
mim_d ееей случват се такива моменти, не се отчайвай, а продължавай да си режимна и ще потръгнат нещата.  Hug Всички сме имали такива периоди, но добре че не сме се отказали ...  Crazy
galia69 не знам какво да те посъветвам, на мен лунуването ми подейства много добре и се поразмърдаха нещата, а за зелевата супа нямам впечатления, защото не съм пробвала.  Peace Дано се размърда кантарчето по някакъв начин.  Praynig
virdjinia хубаво е, че си решила да се върнеш към диетата, навестявай ни!  Hug
lubopitko как да те бием като и ние от време на време сме грешни.  hahaha

Аз след утрешния плодов, официално приключвам с 90-те дни диета и ще се постарая да има и снимков материал.  Laughing Лека нощ от мен!  Hug

# 89
Добро утро от мен фиданки!

Хайде на сутрешното слънчево кафенце.

Днес съм на въглехидрати и с огромно нетърпение чакам "сладката част"на деня, че умирам за шоколадче.
Пожелавам ви хубав ден и много минусчета на всички.

Общи условия

Активация на акаунт