90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №52

• 17 193
  • 369
  •   1
Отговори
# 315
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Гале , взаимно ще се подкрепяме.  Hug
Супата е приятна и на мен ми хареса като я правих.  Peace
Даже след като приключа с тая диетка мисля да я подхвана нея.  Simple Smile

# 316
Лека нощ на всичкиииии!  Hug
Утре ще наваксам.

Стискайте палци преписването на класното да сработи (има вече организирана схема от 3ма души)!   Cry Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil  ЩЕ УСПЕЯ   bouquet Peace

Утре сутрин ще ви пиша пак.

Отчет за днес
7 - 2 ябълки
13 - чай
13.30 - ориз
16:50 - чай (със захар мама му)
18 - 1/2 ориза от обяд

Ще ме извинявате за думите дето днес изпозлвах Blush

За утре - Въглехидрати:
Закуска - 2 ябълки  - Господи помогни ми....
Предиобяд - чай
15ч - 3-4 филии пълнозърнест хляб с течен шоколад
18ч - 1 сладолед фунийка

Плодовият (вдруги ден)
Закуска - грейпрут
обяд  - 2 краставици
следобяд - 1 краставица
вечеря - 2 краставици

Понеделник съм на Тракийски разкопки тур цял ден в Нова Загора и Сливен и ще го мисля как ще го нагласям вариващият ден,сигурно ще нося кофички храна Thinking

Лека нощ на всички,много  Hug  и големи минуси!   За всяка:  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Преших с около максимум 20-30 грама бяло пилешко,рпостете  Cry Cry

Ели,душо,споконйо  Praynig newsm51

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 22:21 от Petko92

# 317
  • София
Ох, много пишете, не мога да ви смогна.

От скитня ме няма, но иначе спазвам режима. така го спазвам, че сега на белтъчния ден вечерях баница. Embarassed
Нначе от 5 дена кантара е в застой и не мърда надолу.
Утре ми е голям проблем, защото съм на варива, а ще съм навън от сутринта и просто не знам какво ще ям. Rolling Eyes

Лека нощ и стискам специално палци на Ели.

# 318
  • София
Ще ме извинявате за думите дето днес изпозлвах Blush
Laughing за невестулката ли?  Wink Извинен си  Laughing
Здравейте на всички!  Hug
Ама ако си мислите, че вие ще пишете цял ден, а аз цяла вечер вместо да си легна - ще чета... не сте познали. Милички, не смогвам. А утре си идва половинката ми от дълго пътуване и кога щи ви чета - хич не знам. Дано по-скоро ме снабдят с нов компютър в офиса!
Рени Hug ориз китайски някъде където минаваш. Или в Тропс къща - нещо с ориз - има спанак с ориз и подобни. Или картофки соте. Hug
Гледам... стискате палци на Ели! И аз стискам! Отивам да видя за какво! О, Ели... прочитох! Дано всичко да е наред и по-скоро да го разбереш! Praynig Hug

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 22:32 от Snow4eva

# 319
Влизам съвсем набързо, защото имам ужасно главоболие и ще се оправям да си лягам...
Ели, стискам палци всичко да е наред със семейството ти!  Praynig Сандалките са супер, имат само един недостатък- ако си направиш и френски маникюр, ще ти стоят направо убиец!  Hug
Рени, можеш да ядеш зрънчо или чипс или пуканки. За друго не се сещам.  newsm78
Днес съм на два банана, две ябълки и литър сок. Следобяда като бяхме на разходка ме заболя главата и ми се разтрепераха ръцете, та ощетих малчо с половин пакетче солети  Blush- това имах подръка, иначе щях да се гътна... Това е от мен, желая ви спокойна нощ и много минуси утре!  Hug

# 320
Сноуче , не се претеснявай , посрещай си мъжлето спокойно.  Hug
То аз дето цял ден съм у нас и несмогвам понякога.  Laughing

Лю , кво правиш бе мацка , вземи хапвай повече , а
не да падаш по улиците. Това твойто е жив глад.  Thinking

# 321
Жабе, аз общо взето плодовите дни така ги карам. Обикновено ям и ядки, но днес пропуснах.

# 322
Жабе, аз общо взето плодовите дни така ги карам. Обикновено ям и ядки, но днес пропуснах.

Вече е топло и слънцето като те напече , не глава и треперене ,
ми ще се трупираш някъде , да изкараш на детето акъла.  Hug
Стягай се и хапвай , виж че и с глад само е лошо ,
а с ядене се сваля , знаеш , нали ми беше упората заедно с Жани и другите.  Heart Eyes

# 323
  • София
Жабче Hug така ще стане... колкото мога! Стискам ти палци утре кантарчето да те зарадва! Даааа... отслабването става с ядене! Но зависи какво и колко  Laughing Щото и дебелеенето става пак с ядене Joy
Жани Hug видях, че си похапнала вкусни въглехидрадостни Hug
Птица  Hug радвам се, че те видях. Дано при мен да проработи схемата. Ще пробвам... ако не - ще го мислим! Hug
Май ще си лягам... пожелавам на всички много хубава вечер! Hug

# 324
Сноуче , само за режимни храни говорим.  Wink
Утре се оковаваме с вериги , че земетръса ще е голям ,
а епицентъра съвсем ще е до мен.  Laughing

# 325
  • София
Жабче... ще друса много дни! И сутрин, и вечер ще ви люлее. Запасете се с режимни храни, че ще придобиете походка на стар морски вълк! Joy
Аз затова сега ще бързам да си легна, да събера силици!
Лека нощ, милички! Hug

# 326
Лека , Сноуче.  Hug
Нека да ни люшка , йеле па мен.  Laughing
Ма после ще ти го връщам тъпкано.  Mr. Green

# 327
  • София
Сноучева, а ние съвсем до вас долепени и работещи на 12 етаж? Сигурно направо ще излетя и от служебния 12 ет. ще кацна в къщи  пак на 12 ет. Нищо, дай боже по-често такива земетресения.
Петко, успех на контролното, дано проработи схемата и да препишете  лесно. Дъщеря ми така се дипломира без да отвори учебник, само преписване. Имаше ли изпитване или контролно - направо с царски пищови стреля.

# 328
Добър вечер на всички фиданки и фиданец   hahaha

Ели,стискам палци всичко да се размине  Hug Hug Сандалките са много сладки  Peace

Жани,миличка,извинявай,че днес не се видяхме за повече,но много бързах,че за кратко трябваше да обиколя няколко магозини,да се прибера да обядвам вкъщи и да отида до ОДП-то да звема бележка за дохода на Иво и всичко това трябваше да свърша до 13 ч.,че после тичах по моята си работа  Party

Петко,успех утре  Peace

Иначе днес и аз си купих едни сандали,но утре ще ви ги покажа и съм режимна днес:
1 банан на закуска
1 голяма порция ориз за обяд
половината от ориза за вечеря и една ябълка
И около 2.5 л вода

За утре още се чудя какво да ям,но ще го измисля  Wink

Лека нощ на всички и утре да се похвалите с много минуси   bouquet

# 329
 Joy От два часа ви чета и голям смях падна - един ден прескочих без да влизам , а вие сте изписали 15 страници , че било и голям купон през повечето време!!!Много сте готини всички!
Само поста на Ели ме притесни - Ели Praynig, дано няма проблеми!
А сега отчета - аз бавничко си свалям - но пък не съм си поставила големи цели - имам нужда от около 5-6 кг. да махна от себе си!
Щерката вече е по спокойна - за два дни има -1 кг. и не се тръшка вече, ама добре че бяхте вие да я надъхате отново Hug
Днес бях на плодове и мноого зелева салатка за вечеря, с нетърпение чакам утрешния ден , че ужасно ми се хапва нещо соленичко - най-вече месце и сиренце Rolling Eyes
Бягам към леглото - сладки сънища и до утре!!!

Общи условия

Активация на акаунт