90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №52

• 17 196
  • 369
  •   1
Отговори
# 300
Момичета здравейте, съжалявам че няма да мога да ви пиша поименно. Стана малък инцидент в семейството ми. Дано няма последствия, но ще се разбере след 24 часа.
Страхотни снимки вирабел пренесох се с теб там, виждам големи красоти.
Памси точно днес сутринта отивайки на работа се сетих за теб, и виж телепатия ти веднага писа  Hug
Жабче това не е проблем за теб от уво-то е.
Петко не се шашкай, та това е режим 90 дена, както ти казаха ти само си бил 5 дена и вече се притесни че бавно става, имай търпение.
Наистина в момента не мога да си събера мислите и да Ви пиша на всички поименно, за което ме извинете.
Днес си купих ново нещо, преди да разбера за инцидента. Показвам ви ги, сега за рожденния си ден чакам такава на цвят чанта.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=377446&pid=12280103

# 301
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ели , страхотни са ти сандалките.  Peace
Много ми харесват , супер са ти и със здраве да си ги скъсаш
и по хубави да си купиш.  Hug
Дано всичко да е добре в семейството ти и да няма последствия. Praynig

# 302
  • София
Ели, дано няма последствия от инцидента, всичко да се размине само с уплаха.
Честити нови сандали - много са хубави. Този вид подметки са удобни, не натоварват краката.
Ани има подобни и ще ти носи вече 3то лято - нямат скъсване.
Наблудавам ви, но не пиша - няма с какво да се похваля.
Нали бях споменала, че колежка ми подари Холивуд слим - беше само за 4 дни. Изпих го,  май ми уби апетита - не чувствам глад. Дали е от него, дали от друго....

# 303
Ели,стискам палци!!!

На твоите обувки,като бях малък им виках "кравешки копита",тъй че ще оставя без коментар,само да не идваме да тее дигаме като счупиш глезен,че боли  - от личен опит (ръка,глезен и пръст Laughing )

# 304
Ели, Praynig дано е бил малкия дявол, и всичко лошо да е вече зад гърба ви, чакаме утре хубави новини  Hug
Аз да се отчета за вечеря плодова салатка от киви и ягоди, а, забравих да кажа, два часа преди това си хапнах стотина грама сурови орехи. Утре ще видим кантарчето дали ми е приятелче, че след предния плодов ден има задръжка.
Лека и спокойна вечер на всички! Hug
Гледаме по нова ТВ концерта, и се надявам да се съберат повече парички за децата, които имат нужда. Моето дете също има проблеми, и се надявам все повече хора да станат съпричастни, не само с пари, ами и с човешко отношение. Peace
Забравих да кажа, че и на мен ми харесаха сандалите ти, Ели, да не кажа, че много харесвам червения цвят Flutter

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 21:12 от martin4e

# 305
Ели скъпа дано инцидента да мине без оследствия  HugМного са ти хубави сандалките Петко не го слушай те мъжете от малки не ги разбират тези работи  Wink
Изкусителка браво страхотен резултат си постигнала .
Изпихме със сестра ми кафенцето оправихме клюките нахраних децата накълцах зеленчуците за Супата от зеле  сга се вари в тенджерата под налягане дано да имам раздвижване след нея .
За днес отчет един банан три големи кивита и краставица за вечеря .

# 306
Гале , ти зелето ли ще почваш , та да се
раздвижат килцата?  Hug

Мартинче ,гледам и аз ту БТВ , ту НТВ и се надявам да
се съберат парички за всички нуждаещи се.  Peace

# 307
Ели дано всичко е наред при вас Hug и да кажа, че сандалките ти са страхотни и като модел и като цвят Party
Жабче що така мила днес почти нищо не си яла. Ще викам Птичето да те накълве набързо Mr. Green Хайде дано утре си гътнала този днешен плюс Hug
Галя ти зелева супичка ли правиш? Аз се чудя дали да си сваря от нея и от понеделник да я включа към диетата тук. Все пак нали е зеленчукова супа и си мисля, че може да я хапвам в първите три дни Thinking Дано побутнеш Praynig

Аз днес бях въглехидратка и ако ви кажа кво ядох....ще ви кажа Mr. Green Обяд-кифла с мармалад и едно голямо Нестле лайон, към 19ч. преди да се приберем ядох Кит-кат, 2 Баунти и 3 малки кубчета шоколад и малко салата вкъщи опитах но с това сладко преди нея нещо не ми беше вкусна hahaha И сега се чувствам като бременна котка...така съм сита Grinning Утре ще видим кантарев какво ще каже за тези въглехидрати дето днес хапвах....но нали е въглехидратен ден и аз си ям яко сладко hahaha
Че утре съм плодовичка и ще ръпам плод-зеленчук Mr. Green Има ли утре някоя витаминка за компания Wink

# 308
Жани , не ми се ядеше душко.  Peace
Иначе нали знаеш , че мога като свинче да се нагрухтя.  Joy

# 309
Знам, знам.....ами направо много се учудих как си яла толкова малко днес Thinking Нещо си се повредила но утре е белтъчния и няма да се излагаш с малко храна Peace

# 310
 ЖаБкА  janeta* правя я няма как нещо много се задържаха килограмите и започвам да се дразня .Нали изпратих половинката командировка и реших да пробвам да си похапна и супичка от зеленце .
Жанетка дай съвет как да  я карам както си е по диетата със супата или да я комбинирам с нашата си диетка . newsm78
Тези дни отложих тегленето че с този МЦ съм като плондир

# 311
martin4e да се надяваме че повече хора ще дарят парички, аз разгледах линка за Карин дом и с мъжа ми ще се включим със съвсем символична сума, но малко по малко всеки като допринесе с нещичко ще се събере. Нека всеки който може, да даде нещо макар и малко от себе си!
Ели дано това което се е случило да не е сериозно и всичко да отмине бързо и без последствия. А иначе съндалките са много сладки и цвета им много ми харесва. Да си ги носиш с много здраве.
Аз днес приключих деня с два банана, една ябълка и няколко солетки.
Хайде момичета спокойна и лека вечер и утре да се похвалите с много минусчета и само добри новини около вас.

# 312
Знам, знам.....ами направо много се учудих как си яла толкова малко днес Thinking Нещо си се повредила но утре е белтъчния и няма да се излагаш с малко храна Peace

Утре съм на дробчета за обяд.  Peace
Точа им зъби от 2-3 дена и утре няма да им се размине.  Crazy
Добре , че ме запита , та да ги размразя , че са във фризера.  Grinning

Гале , дано се размърдат килата.  Hug

# 313
 Ели Hugдано се размине лошото Praynig Сандалките ти са много хубави Peace
     За днес-два банана,две ябълки,салата от домат и краставица,малко суров слънчоглед CrazyУтре белтъчинките не съм ги измислила още ще ги мисля в движение Rolling Eyes
Галя успех със супата,дано се раздвижи кантара Peace

# 314
Нати и аз това се моля .Разсипах я в бурканчета опитах я не е лоша на вкус ама аз и сложих една връзка с магданоз ще видим дали след седем дена ще съм на същото мнение за вкуса или  Sick
Ще видя утре Жанетка калво ще каже и утре първи ден я подкарвам на супичка но няма да ви изоставя Hug
Лека нощ на всички .

Общи условия

Активация на акаунт