Днес ни изписаха" Аериус" и за 2-те,но ще пробвам с мед и лимони.На Оречка правя fresh от лимонов сок,мед и вода,но за Малкото още не смея да давам мед,а и с тези проблеми ще изчакам малко с въвеждането му.Витамини не купих,тъй като не искам да я тъпча допълнително-още пие АМ вечер,а той си има необходимото.Много съм наплашена с тези алергии на по каката

Янушка ,поздрави и на теб от Враценбург!
Грета,пробвах с клеева тинктура преди време-слагах я в сокче,но ми засмърдя гадно и прочетох нещо негативно за спирта в нея.Толкова ми и трябваше и я спрях.Може да опитам пак,щом казваш ,че има ефект

Рони,ти дай насам баницата,пък ще видим дали е солена

А иначе ,на по себе си и други бременни знам,че през бременността се засилват шантавите сънища.Плюс това си е голям стрес -2-ро дете-раздялата с бебешорството на 1-то=то досега си е било детето на мама и тати.Аз също понякога се чувствам виновна,че "откраднах" нещо от детството на Орешка и я изместиха,но няма как .И на мен ми се е наложило да порасна преждевременно като първородна,за да помагам за "детето"(брат ми).Майка често изтъква като голяма гордост как ме е оставяла 4 годишна с бебето ,за да напазарува.Моята кака обаче изпитва ужас да остава сама

Една друга мама -съфорумка ме разпитва как се справям с ревността на каката-слава богу,преболедува я през 1-те 3 месеца.Сега навсякъде се хвали със сестричката си и постиженията й

А да е похваля,утре Орешка заминава на градина,за което и 2-те се радваме много

Афродитка,наистина си права,че като не си в състояние да се погрижиш за децата си ,се радваш и на най-малката помощ.Желая ти по-скоро да вървиш към оздравяване!

Чау!Доскоро