Май 2005- Тема 126

• 14 050
  • 235
  •   1
Отговори
# 195
Леле какви госпожици си имаме!
И Маги, и Миша!
Косето е много сладък...и какъв е ухилен!
Адри, страхотни рокли, питай Маги дали ще ми  даде да ги понося  Blush
Сиска, вярно  на Дени шапката е най-малка Laughing

Гуш, екстра е станала кухнята!Кой се чувства най-добре в новия дом?

Нашата градина няма да почива, но ще има сборни групи. Хубавото е, че ще са си в техният павилион, там са само две групи и децата се познават.

Аз съм много крива. И вчерашните новини ме потресоха...

# 196
Ехо...

Честито на Рожденници, Бременници, мини абитуренти!

Мартеа късно ама... Макситрола са кортикостероид и два антибиотика. Ефикасни са, но така и не разбрах колко време се капят - май 10 дни. Калоян имаше период, в който почти постоянно беше на тях или на тобрекс. Нямам впечатления, но това беше първата ни есен в градината.... та не е меродавно.

Сиска все се каня да ти кажа - в Хиполенд в момента имат идеалния подарък за Дени - хотел за насекоми  Laughing . И аз снощи супер се втресох от репортажа с децата - каквото и да е станало между тези родители, както и да не могат да се разберат, който и да е правия - не може по този начин!!! В крайна сметка това момиченце на 8 години няма начин да забрави.

Гушлева честито новодомство. Торбите за подреждане - давай ги едно в дрешника едно за хвърляне и хем на бързо, хем място за нови  Sunglasses .

Ние имахме в понеделник тържество - представление на латино танци за 1 и 4 група - е много бяха сладки малките танцьори барабар с моя  Heart Eyes . Иначе градината ни както щеше да работи, така сега август щели да правят ремонт - ами чудесно, ама аз резервирам морето от март - можеха да ме светнат по-рано - сега имам отпуска планово за последната седмица на август..... но се позаядох, че не може хептен без една сборна група, и ако държат ще преставя бележка за наличните дни отпуска..... пък да видим.  Интересен отговор ми дадоха - ще ремонтират голямата сграда, в малката нашата група е прясно ремонтирана - питам защо няма сборна група в нея например - отговор: аааа лятото малкото крило се затваря  Shocked ... не посмях да попитам защо... може нещо свише така да им го говори  Laughing . Да са живи и здрави бабите - може най-накрая да експериментирам да го оставя при баба свекърва за седмица - тя одавна иска, аз се дърпам...... Tired.

Хубава вечер! Аз съм в размазано спокойно и отивам да гледам за ракетите с момчетата.

# 197
Адри хубаво е да се занимава с нещо детето, Веси също ходеше на пеене с танци и плуване в градината.
Fairy супер са твоите деца, Косето е много чаровен и шаферката е много готина също.
Сиска и Дени са научили доста в градината, не можем да се оплачим  Simple Smile
При нас за градината не са казали още дали ще почиват но има време да видим с какво ще ни изненадат.
Лека вечер

# 198
Сиска все се каня да ти кажа - в Хиполенд в момента имат идеалния подарък за Дени - хотел за насекоми  Laughing .
Laughing Laughing Ще се напишка от кеф Wink От няколко дни си имаме още един любимец - гущер. Отглежда си го и му дава да яде фъстъци Laughing Бъзикат се с баща му - мятат му малки камъчета, гущера си мисли явно че са буболечки, хвърля се да гони камъка и като го настигне, разочарован се врътка на другата страна. Четвъртата ни костенурка и хамстера все още са живи, дори растат Crazy

Я, кажете че не само моето дете е на градинка днес. Още ме гризе съвестта, че го изпратих. И аз, и баща му цял ден ще се въргаляме по креватите и ще мързелуваме, а пратих детето на градинка - бяха само 4 дечица. А да кажеш,че трябва да чистя, готвя или че съм уморена и искам да си почина - няма такова нещо. От 3 дни съм почивка, всичко ми е оправено, изпрано, изгладено, сготвено, починала съм си предостатъчно....Викам си, че поне ще хапне там, че вкъщи е на настроения - когато той реши, яде, но когато ние решим - не иска. Grinning

Верно на Дени му е най-малка шапката, ама той по принцип си е главчо - с по-голяма главичка е, явно мозъка му заема много място Party

# 199
Ауу  Fairy  разкошни са  Heart Eyes всичките!

Сиска и аз съм на работа днес но нашия тати не е така че Криси остана с него, батко й също е на училище така че половината семейство сме на вън другите релакс в къщи Laughing

# 200
Сиска, и Миша е на градина. Аз нямах намерение да я пращам, но едно от децата има рожден ден и госпожите помолиха да дойдат повече дечица, да не е самичък.

А мен не ме е яд, че ще са сборни групите през лятото, аз си знам, че е така всяко лято. Яд ме е, че най-любезно изгониха детето ми от градината, за да имат по-малко деца в групите Tired  Но нищо де, живи и здрави Wink

Кате, на Косето индианското име е Смеещото се бебе Laughing Той чака само да го погледнеш и веднага се ухилва до ушите, без значение познат ли, непознат ли е насреща. Миша не беше такава като бебе, тя бягаше от всякакви непознати.

Адри, снимки с мама няма много. Мама избягва фотоапаратите, защото не я обичат Laughing
Но все пак една-две за цвят съм направила, да си имат горките деца поне някоя снимка с мама.
ето, цък

# 201
Мама избягва фотоапаратите, защото не я обичат Laughing

Fairy, в голяма заблуда си Wink - много си чаровна и усмихната винаги когато съм те виждала на снимки. Много сте сладки и тримата Hug

# 202
  • Варна
Феъри, прекрасни дечица. Наистина Косето е много усмихнат бебончо, а шаферката е много чаровна. Аз пък мисля, че изглеждаш много добре и наистина е важно и нас да ни има на снимките с децата.
Сиска и моите са на градина днес. Аз какво да кажа, като съм си у дома, а децата ходят на градина. Там при децата и при режима им е по-добре. У дома аз не успявам да се справя с това да бъде спокойно и да се спазват някакви правила. Embarassed
Тиа, да покажеш снимка на танцьора. И Иво ходи на танци, ама е голям заплес и ако не го дърпа партньорката му се озърта на всички посоки, вместо да танцува.

# 203
Ние също градинстваме, така че споко  Wink Няма как и двамата сме на работа.

Феичке, много сте хубави - и четиримата, пу-пу!
И аз избягвам да се снимам по разни съображения (дебелини и пр.) , но пък все трябва да има и по някоя снимка с мен, та се прежалвам  Mr. Green

# 204
  • София
Аз си ви чета, но ще пиша, когато си събера мислите Simple Smile Да не си помислите, че ви зарязах. Ако трябва да пиша...ще ви потекат реки от сълзи през монитора.Crazy
Трия го Sad Малко ми е кофти, че не можем вече да си пишем всичко тук

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 22:54 от diana_t

# 205
ДианчеHug кураж мила и оздравявайте всички!!! Дали в подходящ момент да не поговориш със съпружието... Ала във всеки случай, винаги можеш да споделиш с нас, поне да не ти тежи на душата!  Hug

# 206
Диана Hug
 Heart Eyes
Не знам какво да кажа!
Пожелавам ви бързо оздравяване, на всички, това най-важното!
 Hug

# 207
  • Варна
Дианка, дано по-скоро всички да оздравеете. Като се чувства добре човек и няма болни дечица нещата изглеждат по различен начин.  Hug Hug Hug

# 208
Диана  Hug  Heart Eyes . Ще отмине и този период, само стискай зъби. Като оздравееш и изгрее слънчице живота пак ще е цветен.

Феичка е в някаква заблуда относно снимките си Thinking  - много добре си изглеждаш.

Сиска и мойто беше на градина, че и в сборна група (на гости както го префасонирахме  Laughing).

Тия по 6 работни дни ми идват свръшка  ooooh!, отвратително съм уморена, днес сме на рожден ден по обяд, та и следобедна дрямка от два, три часа няма да имам  Tired. За сметка на това вече се облизвам на морска сол - остана само седмицааааааааа. Вчера Калоянския си избра бански - наситено светло синьо с още по-наситено жълти патици. Имаше и на раиета, ама човека реши с патиците.

Да помрънкам - вчера отивам с рецептата през касата да му взема лекарството за астма и о чудеса - от понеделник понеже променят процедурата (аптеката ще ги закупува, а касата ще ги плаща на тях) - доставчика си събрал всички наличности. Жената в опит на личен протест за тая работа просто скръсти ръце и каза че няма какво да направи. Тръгнах да вадя 100 пари да го купувам, като подвиквам през това време, та малко се осафери аптекарката, звънна в друга аптека, та организираха доставка. От понеделник не стига че рецептата ми ще е невалидна, защото ще има нови кодове, ами и самите аптеки не знаят точно какви договори и хартии ще са им нужни. И това баш в средата на сезона на алергиите и пристъпите  ooooh! .

Хубав ден. Днес поне не вали от сутринта  Wink .

# 209
Дианка от все сърце ти желая скорошно оздравяване на децата, а за бабата какво да кажа освен че с годинките стават по зле от децата ни за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт