Май 2005- Тема 126

• 14 048
  • 235
  •   1
Отговори
# 180
Феъри, чудно е било, а? с двамацата дечурлига... браво!
Гуш, честито новодомство!  Heart Eyes

аз да се похваля, че Марти днес го намериха здрав, от понеделник сме на градина. Той все още кашля от време на време, но явно отшумява. Уф, и тоз' път успя детето!  Hug

ще пътуваме събота и неделя, затова пожелавам на всички хубави дни!

# 181
Чудно беше, наистина, Миша е забравила морето от предишния път, но сега се влюби в него отново и само пита кога ще ходим пак. А как издържаха на тоя дълъг път и двамата не знам. На отиване имаше малко мрънкане от нейна страна, но на връщане гък не казаха.
Косето пък е абсолютен герой, разбихме му режима, не можа да спи, когато иска, мъкнахме го като багаж, троснахме го и на сватбата, а той само се хили Laughing

Като каза градина да изразя възмущението си. Нашата градина почива август месец, предупредиха ни този път овреме. Обаче днес какво ми сервират - "Ами ние от понеделник вече ще работим със сборни групи, моля ви да не водите детето, освен ако няма на кого да я оставите" Rolling Eyes И аз ги питам септември ли направо да я доведа и те - ами да. И сложили даже една голяма бележка, на която изредили - моля всички, които са безработни, по майчинство да не водят децата си. И допълнили - подарете едно весело лято на децата си ooooh!
Ами супер тъпо е, то е ясно, че аз мога да я оставя, ама тя иска да ходи на градина, днес цял ден ми мрънка, че щяло да й бъде мъчно за децата. Каква е тази градина, дето три месеца в годината не мога да я ползвам Crossing Arms

# 182
Благодаря за комплиментите към моята принцеса,  а за косата на кого да се метне детето майка й е с коса до кръста Wink Laughing

Браво Mалейна да е здраво вече момчето Peace

Fairy качи снимка на шаферката, сигурно е била истинска кукла!

# 183
И Ники много обича морето,няма търпение да ходиме,ние на 13ти юни отиваме в Гърция на Катерини.

# 184
Нашата  грдина ще работи за щастие.

# 185
Привет майчета!
Честито на всички пораснали малки и големи, на всички именници, които съм пропуснала да поздравя! Да са много здрави и винаги усмихнати   bouquet
Честито и на тричките ни бремелинки. Леко, безпроблемно бременеене и здрави, сладки бебочета!
Гуш, кухнята ти е разкош. Със здраве и кеф да си я ползвате.
Ние малко се позагубихме, ама то не са душевни кензиси, рожденни дни, тържества ..... Иначе Маги е добре, ходи си на градина и тренировки. Хита е, че са я включили в някакво състезание през юни и сега усилено тренира  Whistling.
За градините, нямам думи. При нас също от 1-ви юни започват сборните групи. Хубавото е, че почти всички дечица от нейната група ще ходят, та ще изкараме още един месец. Юли ще почиват, а пък Август ние ще ходим на море. Та два месеца ще си я гледам.
Ето малко снимки и от нас.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 10:47 от Адри

# 186
Олее, че хубава лисичка си имаш, Адри  Heart Eyes Да ти е жива и здрава!

Ние подавахме декларации дали ще посещаваме юли и август , дано работят, че ще се озъбим.

Гуш , кухнята ви е страхотна, толкова свежа и зелена... Ще ти създава ведро настроение винаги! Браво!

Ние с Момчил сме ергени до събота, сутринта се водихме на градина сами. Мислех, че ще закъснеем много, но учудващо стана без много уговорки, хванахме такси и в 8ч. бяхме в градината.

# 187
Адри малката е супер, а какво тренира, балет ли ?
Гуш кухнята и всичко останало е станало супер, със здраве да си живеете в новата къща и да не е последната   bouquet

# 188
Мерси, ама наистина много сладки ги бяха направили дечицата. Аз като пълна патица успях само няколко снимки да щракна. Иначе записах цялото тържество. Бяха страхотни  Crazy.
Красони, худ.гимнастика уж тренира, но от месец някъде. Не ми е особено ясно какво толкова ще се състезават като са съвсем начинаещи. Не дават да се гледа, защото се разсейват мъничетата. Някакво съчетание учат, разтягат ги-шпагати, мостове ....Важното е да е ангажирана с нещо, че много ми е дива милата. А с тази пачка ме разби. Уж си я взе за градината да я покаже, а като я взимах се оказа, че всичките и дрешки, барабар с резервните някакво детенце и ги намокрило. Та цял ден така се разхожда фръцлата  Wink

# 189
Здравейте!

И в нашата градинка Юни и Юли ще има сборни групи, а през Август почиват. Така е всяка година - нищо ново, ние си бяхме подготвени.

В сряда имаше детски празник в градинката - беше страхотно. Дечицата бяха толкова мили и красиви. Моя хубостник седмицата преди празника не беше на градинка, та не беше много в час с танца, но пък изглеждаше чудесно. Всички момченца от неговата група бяха с дънкови шапки и панталонки и бели тениски, на Дени понеже му е голяма главата шапката му беше смешно малка. Като отидохме с баща му, тъкмо излизаше тяхната група. Бяха по двойки, момиченцата хванали под мишница кавалерите си, а нашия Дени така се беше надул - един наперен-наперен, водейки мацката си....големи сладури бяха. Ето малко снимчици http://snimka.bg/album.php?album_id=382857. А тук е танца на нашите дечица, но разбира се оператора се е изложил достаhttp://www.youtube.com/watch?v=8IdTEVcXyko.

Друго интересно при нас няма. Снощи ужасно се разстроих от катастрофата и още повече от репортажа по Нова за дечицата, които отвеждат от баща им. Не знам какво ми стана...Гледала съм всякакви страхотии по телевизии, филми, новини, но този репортаж направо ме срина. Плаках и още не мога да се отърся - като си помисля за ужаса и травмата, които преживяват дечицата. Не знам защо така ми бръкна в здравето тази история Confused Не съм в ПМС, не съм бременна, защо така ме разстрои....а по принцип не съм от най-чувствителните...уж

# 190
  • Варна
Сиска, аз снощи не гледах, но днес пуснаха в Продавалника Петицията и клипа и аз си поревах. Мен нещо ми става напоследък ама съм станала голяма ревла. Embarassed
Адри, прекрасна кукла е Маги. Много подозрително това поливане. Wink
Феъри, чакаме снимки на шаферката.

# 191
Адри, не можах да се въздържа... Такава хубавица е Маги, как позира само! Много ми хареса снимката, където всички дечица играят безгрижно в парка, а тя, хубавицата, танцува като балеринка  Heart Eyes И там на РД, където явно няглася пръстите, за да покаже на колко годинки е, пък е показала среден пръст  Laughing

Малейна, браво на Марти, че се е преборил. И на теб за смелостта!  Hug

Къде зачезна Августа пак, бе???  Whistling

# 192
Ренка, тя моята фуста нали не може да стои без да се чекне, та в случая понеже е седнала и похапва, това е опит за танцуване с ръце. Иначе не ги знае още тези пръстови конфигурации, и го е направила без умисъл. Добре съм я запечатала обаче  Laughing. Още малко да се оправдая  Heart Eyes повече не го е правила  Heart Eyes
Еее Сиска то вашето тържество е било върха. Дени също  Wink
Хич не ми се коментира, ама това което се случва е направо безумие. Трагедиите нямат край. Аз сутринта гледах видео материал и по двата случая и съм меко казано потресена. За дечицата и аз си поревах, ами нормално - хора сме. Не ми го побира акъла обаче, какъв човек трябва да си, за да причиниш такова нещо на собствените си деца. Да не говорим, че дори и да се оправят, това си е психическа травма за цял живот.

# 193
ето я шаферката
и пак и пак

А ето ги двамата с Косето:
http://media.snimka.bg/3159/012574251-big.jpg
И с татко им
http://media.snimka.bg/3159/012574253-big.jpg

Айде, стига толкова Laughing

Адри, завиждам ти, че Маги носи дълги рокли. На Миша й поръчах няколко от сайта на Некст и сега събират прах в гардероба. Дълги й били Tired

# 194
Ама много готина шаферката, направо бонбон  Wink. Другите снимки - с Косето и с тати също са супер. А с мама?
За роклите и полите, без значение къси, дълги, с клин, без клин направо съм в потрес. Друго не ще да облече. Та на нас други неща прашасват  Crazy. Ако няма да ги носите вашите, свиркай да купувам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт