Май 2005- Тема 126

• 14 064
  • 235
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!

Честито на мъничетата-рожденичета, които пропуснах - Ники, Марти, Теа, Криси! Да растат здрави, мъничко палави и много щастливи!  Hug

Честито на бъдещите ни мами - Краси, Кременче, Диманка! Лека и безпроблемна бременност! Много се радвам за вас!  Hug

Мартеа, след като почистихте ушите, как е Теа? Лошо впечатление е направил този лекар, но хора разни... Дано поне е помогнал на Теичка!

Гушче, много е хубав цветът на стените в кухнята. Ти се беше опитвала да го снимаш, но сега като има контраст между стените и самата кухня - вижда се колко е готино! Кажи сега как мина първата новодомска вечер???   Whistling

# 166
Детелинка е много сладка!

# 167
Детелинка е страхотна, пу-пу!

Ренка, докторът предписа едни капки за носа - Макситрол, от които хремата, която Теа влачи близо два месеца вече се пооправи, е, има още остатъчни секрети, но поне не са зелени Sick
Щях да ги проучвам тези капки - да не са кортикостероидни и т.н., но се отказах, защото - са или не са - така и така щяхме да ги дадем, щом този доктор ги е предписал - мъжът ми му има безрезервно доверие, а има и защо де. Може и да е добър иначе, но отношението му към децата е безпрецедентно за мен.

# 168
  • Варна
Макситрол са капки за очи, които се капят в носа. Поне така ми беше казала нашата докторка. И аз съм капала на моите и даже комбинация от Макситрол и Виброцил. Помага при упорита хрема.

# 169
Честито на всички пораснали дечица,които съм пропуснала!Да растат много здрави и послушни!  bouquet

Честита бременност на Красони,Диманка и Кременхен.Безпроблемна бременост и здрави бебета!  bouquet

за това ми стига времето Heart Eyes

# 170
Честито на празнуващите   bouquet
Детелина е една малка красива госпожица, пожелавам и в училище много късмет.
Мартеа, тези капки и аз съм слагала на Веси и наистина помагат доста, а и съм забелязала че всички които са от този род антибиотични и се водят за очи са доста ефикасни.
Мерси на всички ви за хубавите пожелания.
Лек ден

# 171
Благодаря ви отново за поздравите!

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 06:56 от buba76_

# 172
Buba76 рожденничката е една малка госпожица   bouquet

# 173
  • София

Гушче, много е хубав цветът на стените в кухнята. Ти се беше опитвала да го снимаш, но сега като има контраст между стените и самата кухня - вижда се колко е готино! Кажи сега как мина първата новодомска вечер???   Whistling

Мина ОК, малко трудно заспах, нещо не ми беше спокойно, бях и преуморена.
Хубавото е, че Ема си спа цяла нощ САМА В НЕЙНАТА СТАЯ  Flutter

Преди малко сложих пердетата и устанавих, че 2 от тях са ми ги ушили къси...пак разправии.
В момента в зоната около дрешника има 15-ина торби, които чакат да бъдат наредени - ей този момент ми е най-неприятен.

# 174
Буба малката е прекрасна.
Аз не мога да вляза в албумчето и това е...

# 175
  • Варна
Бубе, голяма красавица ти е Криси. Какви коси, пък каква усмивка.
Браво на Ема.
Ние това лято вече ще отделяме нашите да спят в едната стая, а аз се чудя как ще свикнат.

# 176
Буба малката е прекрасна.
Аз не мога да вляза в албумчето и това е...

Kamij в албума който е в снимка.бг влизам без проблем, но странно има само мои и твои снимки  newsm78

# 177
Бубе, наистина голяма хубавица твоята рожденичка! И каква косааа    Heart Eyes

Гуш, нареждането на гардероба ми е едно от любимите неща. Пък ако имам и дрешник като твоя, сигурно няма да излизам от там с часове. Това ми е голяма мечта - стая - дрешник  Flutter
 Браво на Емичка, голяма кака е тя, пита за братче  Mr. Green

Краси, нещо се скапаха албумите ни в снимката, никой не разбра какво се случи. Загубихме всички албуми досега, за съжаление. Сиска им писа, но какво отговориха ми се губи като спомен...

Мартеа, Макситрола са антибиотични. И ние сме капали, когато Наско имаше буболечки в носа.

# 178

Краси, нещо се скапаха албумите ни в снимката, никой не разбра какво се случи. Загубихме всички албуми досега, за съжаление. Сиска им писа, но какво отговориха ми се губи като спомен...

Сега вече ми стана ясно защо няма снимки   bouquet

# 179
Ехо, здравейте! Simple Smile

На всички, които празнуваха тия дни порастването на мъниците - една голяма прегръдка и поздрави от мен  bouquet Hug

На трите бременни дами им пожелавам да изкарат лека и безпроблемна бременност и всичко да е наред Simple Smile

Гуш, кухнята ти много ми хареса, да си я ползваш със здраве. А това за самостоятелното спане на Ема не биваше да го казваш - завиждаааам Laughing Laughing

Ние ходихме до Зл. пясъци миналия уикенд на сватба. Миша беше шаферка, но категорично отказа да хвърли розовите цветчета пред булката. Стискаше ме до посиняване, да не би да ме изпусне Laughing После не искаше да се снима с младоженците, но като погледа другите, се престраши, а накрая питаше има ли още снимки Laughing
Заведохме я и до плажа, тя първо топна едно краче, после се изкъпя цялата Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт