Май 2005- Тема 126

• 14 066
  • 235
  •   1
Отговори
# 150
Кременхен ,леко бременеене.
Гуш,много ми харесва апартамента,свежарски.
Ники имаше вчера тържество от танците,беше много сладка.
Снощи бяхме в Южния парк,изкарахме страхотно,много си игра,много ми харесва там,аз си релаксирах..

# 151
 newsm59Кристяна и Ана Мария nbirthday  Gift  Gift  cook newsm38

# 152
  • Mediterraneo
Брех тия хора, пак се започнаха да се разплождат. Кво ви става, бре?!

В този ред на мисли, а и така или иначе една мила мама от тази тема вече ме излови, да взема и аз да си призная  Blush И ние ще се плодим  bowuu Живот и здраве, януари и моето диване ще става кака.
Имам малко проблеми, излизам болнични, ще ми бият Прегнил. Дано всичко се оправи, че толкова дълго го чакам това бебе  Praynig

На другите бременеещи- лека и спокойна бременност и здрави бебета на финала   bouquet

На празнуващите- много здраве и късмет  Heart Eyes

# 153
Krasoni и на теб леко бременеене, дано да е като моето, аз за сега без проблем държа фронта. С два полета до Германия, във 2рия и 3я месец съм направо герой. На теб също ти пожелавам здраво и усмихнато бебе на финала!
Мерси за пожеланията, аз също нямах проблем, но сега покрай настинката се налага да пия Аксеф антибиотик, че ушите ми са много зле и ако не го пия ще се наложи да ми се дупчат тъпанчетата  Sad
Питах гинеколожката а и преди това лекарката на мойта дъщеря, която ме прегледа каза че без притеснения да пия, че този вид антибиотик се изписвал и на бебета, моля се всичко да е наред, а като си помисля с Веси как наистин аабсолютно никакви проблеми и болести нямах, но така е с годините се променяме.
Тарталета, пожелавам ти всичко да е ОК и сега почивай повече доколкото е възможно, стискам палци за теб   bouquet
Честито на днешните рожденници   party023

# 154
  • София
Ех, Димана браво на теб! Супер много се радвам! Стискам палци всичко да е наред! Praynig

# 155
  • София
ИИИииии....ама, браво на вас! Simple Smile Честито и леко бременеене Simple Smile Много хубави новини!

Гушлева, нищо не се вижда на тези снимки, да му се не види  Mr. Green Ще трябва да се оглежда на място  Whistling

Ние сме ОК, вкъщи са си всички...Любака вчера е вдигнал темп в ДГ и явно е леко вирусче....то при него леко няма, но засега поне  Crazy Има, обаче едни пъпки...аз миналата година се оплаквах, че там нещо го яде....страшна работа! Вчера го водих при педиатърката и сестрата ги маза с нещо лилаво...те бяха станали оооогрооомни...колкото кръга, който се получава, като събере палец с показалец. Цялото е червена бабуна, а по средата гнойна дупка. По-малките изпускат лимфа. Утре ми казаха пак да отида да ги видят. Страшна гледка и целият е налепен с лепенки с АБ пудра.

Влача го детето с мен навсякъде, какво да правя. Днес отново сме по лекари за ушите. Разорихме се с тези болести. Засега позицията на всички е една  Confused Изключвам една кукувица Улевинов, която повтаря на всички едно и също....ГЕР и изписва едни капки, които както забелязах си стоят написани на рецепта в тестето и той само къса  Laughing Но заради мъжа ми отидохме...Днес сме при проф. Едрев, който за мен е най-добрият...на него ще повярвам. И така Simple Smile

Целифки, милифки, мифки...спорен ден  Hug

# 156

В този ред на мисли, а и така или иначе една мила мама от тази тема вече ме излови, да взема и аз да си призная  Blush И ние ще се плодим  bowuu Живот и здраве, януари и моето диване ще става кака.

Еее, хайде де Hug Толкова чаках официално да ти честитя Laughing Дано всичко е наред с бебока и с теб Hug Много се радвам за вас, наистина, знам колко го искаше

# 157
Ей Диманка супер много се радвам за теб, стискам палци всичко да е наред Praynig, и на другите успешно бременеене и здрави бебоци на финала Hug

Виртуална почерпка от нас с Криси, тържеството мина чудесно в градината, довечера е другия купон Hug

Благодаря за поздравите!

# 158
Честити 4 годинки на Криси! Да е здрава, палава и щастлива!

Честито Димана! Толкова се радвам, лека и успешна и прекрасно братче (или пък сестриче) на финала!

# 159
толкова хубави поводи за честитки  Grinning весела ни е темaта тези дни!  Hug
Красони, лeко бременеене и всичко да е нарeд, ти само спокойно!  Hug
Тарталетке, мноого се радвам за теб, честита новина и смело до янарския финал със здраво бебенце!  Praynig
ЧРД на чаровната Криси - многo здраве, за да са спокойни мама и тате и дa е щастлива, игрива, обичлива и обичана!   bouquet
Гуш, много ми харесва маслиненото зелено в кухнята!!! Супер се получава, бравосТ  Wink
Дианче, успех с докторите. Тези дни чета един домашен справочник за хомеопатия и все вие сте ми в глaвата - там изброяват отити, бронхити, алергии, каквото се сетиш - лекуват го успешно и трайно. Обаче се налага да се довери човек на някого и да дерзае докрай... Не се натрапвам, просто споделям, а вие изберете това, което чувствате като най-правилно!  Hug

# 160
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 161
  • София

Гушлева, нищо не се вижда на тези снимки, да му се не види  Mr. Green Ще трябва да се оглежда на място  Whistling

ше заповядате на място да видите тугаз  Laughing

Тази вечер сме там, пусти мерак, само с нещата от първа необходимост...баш местенето ще е уикенда.

# 162
  • Варна
Честит Рожден ден на всички, чийто рожден ден съм изтървала.
Честит Рожден ден на Криси!
Бубе, да ти е жива и здрава и да не боледува повече.
Уау, колко много бебета наведнъж. Красони, Кременхен, Димана, честито и на трите ви. Стискам палци да изкарате леко и безпроблемно бременността и по едно прекрасно малко бебче накрая.
Дианка, да му минава леко на Любачето.
Малейна, как е Марти?

Да се похваля с моята абитуриентка. Днес беше тържеството по случай приключването на градината.
А нещастния ми фотоапарат явно окончателно сдава багажа. Лошото е, че до нов скоро няма да стигна.

# 163
Честито на порасналите тези дни!

Бубе, да ти е жива и здрава принцеската ти  bouquet! Много да те радва и винаги да се гордееш с нея!
Малееее, дъжд от бебета вали в темичката ни-коя ли ще е следващаща?....честито на Димана и Кременхен-лека и безаварийна и здрави бебета на финала!
Деси, страхотна мини абитуриентка! А и как позира само...значи наесен си в първи клас Simple Smile....

# 164
Честит 4-ти рожден ден на Криси!Да расте здрава и щастлива! bdbaloni

Кременхен, Тарталетке, прекрасни новини!
От все сърце пожелавам и на двете ви лека и безпроблемна бременност и  на финала да гушкате здрави и красиви бебчета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт