Май 2005- Тема 126

• 14 068
  • 235
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на Теа,много радост и късмет! newsm59 nbirthday newsm67

# 136
 Иви честита рожденичка, много да е здрава голямата кака и малкото Лори Hug  bouquet

За нас кой ли се сеща като сме накрая Wink, днес поръчах тортата за ДГ и за вкъщи една по малка, г-жата ми препоръча след обяд като се наспят да го направим, и се чудя утре как да я пратя цял ден с рокля да играе Wink, ама каквото стане здрава да е !

За морето аз също съм за бански и то поне два чифта Peace

# 137
Честит рожден ден на малката голяма госпожица Тея.
Да радва много мама и тати и да постигне много в живота си занапред.
Приятно изкарване на морето на всички ранно заминаващи.
Валя мерси за съчуствието, дано и ти бързо да се оправиш, а за земетресенията спокойно нали са уж извън България.

# 138
Честит рожден ден на Теа!
Честито и на всички рожденници и именници, които съм пропуснала тези дни!
На всички пожелавам здраве и щастие!

Гуш, много ти благодаря за хубавите пожелания!

# 139
Мила Теа, честит рожден ден!!! Да растеш здрава, да слушаш мама и тате и да изпълняваш всяко упражнение с много старание, за да превъзмогнеш всички проблеми! Целувки от мен.

Здравейте мами,

сигурно се чудите от къде нахълтах в това пространство. Първо да благодаря на всички, които се сетиха за Марти и неговите 4 годинки. Доста ни пораснаха децата през тази година и заприличаха на големи хора най-накрая. Рождения ден го прекарахме във вид на пикник в морската градина и им достави невероятно удоволствие, защото са на тема бягане, гонене, криеница и пр. Също ми беше жал да ги затворя в някой парти център, след цял ден в детската градина.

Интересното при нас е, че Марти приз октомври ще става батко. Аз съм добре дано да е така до края.

После пак ще се включа, че отиваме на обяд.

# 140
O, Kremenchen, чудесна новина ! Леко бременеене и здраво бебенце на финала!  Hug

Честит рожден ден на Теа ! Да расте здрава, весела и палава госпожица!

Ние направихме една малка екскурзия в събота - гледахме авишоуто на летище Крумово. Беше много красиво и вълнуващо. После се разходихме из Асеновград - толкова магазини с булченски рокли не бях виждала - буквално през 5 метра  Shocked Отидохме и до Бачковския манастир и накрая се изкатерихме до Асеновата крепост.  Момчил беше много доволен, накрая заспа изтощен в колата!

Та това е от нашия вилает!

Лека работна седмица (макар и дълга)!

# 141
Честито Kremenchen, пожелавам ти всичко да върви гладко до края и да гушнеш едно здраво бебе   bouquet

# 142
Кременче, честито! Леки и успешни месеци и здраво бебче на финала Hug Hug

Отново има раздвижване в нашата тема на тема "бременност" WinkТова мнооого ми харесва. Ако още някои се таи, да си признава бързо Hug

# 143
Krasoni и на теб леко бременеене, дано да е като моето, аз за сега без проблем държа фронта. С два полета до Германия, във 2рия и 3я месец съм направо герой. На теб също ти пожелавам здраво и усмихнато бебе на финала!

# 144
Честито на адашката!
Да е здрава и щастлива, все така умна и усмихната!

Честито Кременхен! Лека и безпроблемна! Страхотна новина!

# 145
  • София
ЧРД на Тея! Да е здравичка и да радва мама и тате!

Kremenchen, a честито - прекрасна новина. Стискам плаци всичко да е наред!

Брех тия хора, пак се започнаха да се разплождат. Кво ви става, бре?!

Ох, момента с местенето наближава. Ето малко снимки на недовършената ни кухня /липсват водобран, контакти и поправяне на едната стена отдясно на екрана./

# 146
Момичета, съжалявам, че така телеграфно ама...един път в годината и аз поработвам Sunglasses

Честито на всички дечица-рожденици в последните дни! Да са здрави и щастливи  bouquet

Кременхен, много се радвам за вас!

# 147
Гуш, хубава кухня, да ти спори готвенето! Ще затворят ли и дупката до чекмеджетата иначе е без забележки.

# 148
  • София
Гуш, хубава кухня, да ти спори готвенето! Ще затворят ли и дупката до чекмеджетата иначе е без забележки.

e да, разбира се, утре ще сложат парчето и останалите неща. Много крива се оказа тази ниша - освен там, където ти си забелязала, е криво и отгоре - ако се вгледаш в козирката, отдясно на снимката се вижда как има още 3-4 см-до тавана, докато в другия край, над аспиратора, даже не можа да влезе козирката...ей за такова строителство става въпрос  Crazy
Слава богу, много е добър майстора.

# 149
Гуш, то ако няма нещо против уруки, каква файда от строителството. Всичко се е получило много сладурско, няма да се заглеждаш по стените а в тенджерите  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт