Юнчета на 4 годинки много смях и врява вдигат по градинки!

• 20 252
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ФЛОРЧЕТО, МНОГО ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ Й ЖЕЛАЕМ С ИЦКО!  newsm59
Честит Роден Ден, Бети, здраве, щастие и много хубави емоции.    bouquet   bouquet
Весел празник и на двете рожденички, много подаръци и сбъднати мечти!  Heart Eyes

# 106
Бети, Честит Рожден Ден, миличка,
да си здрава, много щастлива и усмихната !

# 107
ЧРД на слънчицето Флора.  Hug Щастливо детство ти пожелавам миличка. Hug
Бети, ЧРД и на теб. Много щастие и обич ти пожелавам, мила.  bouquet

# 108
Бети, честито, мила! Много пригръдки и целувки, много здраве и късмет и много да те обичат всички около теб!

# 109
  bigdance2 Tada  ura  bigdance2  bigdance2  party023 beer beer3 beer2 cheers Wine Glass cook cook bdbaloni hbday happy bd happy bd baloni

Започва и нашият ден рожден!

# 110
Съкровище, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА! Да расте умно и будно дете. Много здраве ви пожелавам на всичките. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК! Hug

# 111
Честит Рожден Ден на Калинка-Малинка - да ръсте весело и здраво детенце, много усмивки, щастие и късмет от сърце пожелаваме   bouquet

ЕлиТ - ей сега погледнах първата страничка - може ли да ми смениш на hamelionche, понеже вече не съм sad Simple Smile a съм happy Simple Smile  Благодаря предварително   bouquet

Последна редакция: нд, 07 юни 2009, 01:38 от hamelionche

# 112
  • No Line On The Horizon
Честит рожден ден на Калина! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Jungle, честит празник и на теб! Бъди много щастлива! И да пишеш по-редовно  Wink

Ето снимки от вчерашното ни тържество http://picasaweb.google.bg/eventfull.bg/06062009#

# 113
  • София
Честит Рожден Ден на Кали  newsm59 Съкровище, да ви е жива, здрава, много да ви радва и винаги да има поводи да се гордеете с нея    bouquet Весел празник  Hug

Честит Рожден Ден на Флора  nbirthday Фрос, да ви е жива и здрава  Hug Страхотно парти сте й спретнали  Peace

Бети, честито и на теб   bouquet Да си много здрава, да те обичат и да си щастлива мама на двама  Hug

Джангъл, честито   bouquet Да си здрава, щастлива и все така прекрасна  Hug

Ей, много наборки сме се събрали  Wink

# 114
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС ПРИНЦЕСИ:

Калина на мама Съкровищница
                                            Габриела на мама Светли
                                            Аксиния на мама Alex M

Да са живи и здрави, весели, усмихнати и палави!
Щастливо детство!!!

# 115
Честито на Кали, най-прекрасното дестство, изпълнено с много веселие и сбъднати мечти и желая! Гале, да ви е здравичка, много да ви радва и да си все така горда мама. Весел празник и после да се отчетеш със снимки.
Честито и на Петя, много любов и щастие ти желая.   bouquet
Фрос, страхотно е било партито, ядосах се аз, че си оставих хубавия град, та се наврях в дивия изток. Изкефи ме автопарка на заведението  Crazy Ицко ще е вдъхновен, къде е това заведение и как се казва? Двете щерки са прекрасни, а таткото е разтопен от кеф на една снимка.

# 116
  • No Line On The Horizon
Вили, това е Тон Бонбон 2 до Пешеходния мост. Пада се на гърба на Домът на модата и красотата, до Джамията.
http://tonbonbon.com/

# 117
Честит Рожден Ден на Кали, да е здрава и усмихната и много, много щастлива!
Галенце Heart Eyes, честито, мила, много да ви радва малката красавица!

Честит Рожден Ден Пете Heart Eyes,
бъди здрава и щастлива, много влюбена, усмихната, все така позитивна, очарователна и духовита Hug!

Фрос, много сте хубави  Heart Eyes , личи си, че и тържеството е било чудесно   Party !

# 118
Честит рожден ден на близнаците Георги и Стефан на мама Lilu 76!

Днес е и мой ред да почерпя:

Сиси също става на 4 годинки.  birthday

Да са ни живи и здрави дечицата!
Наздраве!
cheers

# 119
  • София
Много сте мили, не сте ме забравили  Hug

Благодаря на всички за хубавите пожелания, двойно да ви се връщат.

На Калина и Флора, на Сиси, на Гого, на Стефко и Георги много здраве, много подаръци и много много щастливо детство.

Петя, честит рожден ден и на теб, много да си щастлива и обичана, и винаги здрава.

Много работа при нас до 31-ви май, миналата седмица 3 дни в къщи, че Ивка ми беше с малко температура и червено гърло (и съмнения за скарлатина, които бяха опровергани).

Малко тема за разсъждение:
Я да ви попитам - вашите дечки ходят ли на някакви занимания извън детската градина?
Знам за Лорка, че е гимнастичка, но за останалите ми се губят нещата.

Аз много се чудя за художествена гимнастика - Ивайла нали е идеална за целта, ходеше в градината, но по едно време се отказа, на края на годината пак искаше да ходи, но то така или иначе свършиха допълнителните занимания.
Имате ли идея Алианса от колко годинки приема деца и каква е схемата?
И още нещо - как мислите - дали частен учител по рисуване е добра идея?

Общи условия

Активация на акаунт