Юнчета на 4 годинки много смях и врява вдигат по градинки!

• 20 254
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
  • София, център
Eхей, дойде и нашия месец, Юнския!

Много рожденици, много чудо! Да сте живи и здрави всички, няма да изброявам, за да не пропусна!

Бети, в Алианса записват от 6 годишни, т.е. на 6 годинки ги приемат за 1-ви курс, няма предучилищна. Аз за Луси също съм се замисляла, Алианса е най-солиден и за момента, но трябва да се поизчака. Аз мисля нея от есента да я запиша в Пим Пам да пее, ако я харесат естествено де. На английски в детската ще я запиша и остават някакви танци евентуално, балет, само се притеснявам да не й стане много натоварено. Ще видим!

# 121
Честит Рожден Ден на Георги и Стефан,
да са здрави и щастливи, все така чаровни и добри дечица !

Весел и чудесен празник на цялото семейство!

с обич : Лора, мама и тате

# 122
  • No Line On The Horizon
Честити рожден ден на днешните рожденници - Сиси, Георги и Стефан! Да растат здрави и много щастливи!

# 123
Честит Рожден Ден на Сиси, безкрайно щаствило детство, изпълнено с щури игри и приятели.
Честито и на големите момчета Стефо и Георги, много здраве и късмет им желаем с Ицко.

# 124
Здравейте, мамита  Hug

Честити рождени дни на Калинка, Маринуш и близнаците  Heart Eyes ! Много здраве и красиво детство!!!

Сънчо, Ники все още никъде не ходи. Много ми се иска да го запиша на плуване. Юни и юли няма да ходи на детска градина и обмислям да натоваря бабата-гледачка с тази задачка. Водене и взимане от плуване 1-2 пъти седмично.
Минахме периода на колите и динозаврите, сега сме на косатки, акули, китове и т.н. огромни рибоци. Гледаме Волният Уили (1,2,3...). Гледаме филмчета за акули и така Simple Smile
Поздрави и целувки на всички  Hug

# 125
Благодаря на всички за картичките и милите пожелания!  Hug
На въпроса - Сиси в момента не само че не посещава извънкласни занимания, но не ходи и на детска градина.  Sad
В България ходеше на модерен балет.
Малко ми е трудно да се адаптирам в тази държава, но това е друг въпрос и не е за тази тема.
Ако мога да се гордея с някакви постижения на моята дъщеря, то е, че вече се преоблича сама. Може и да се храни сама (ако иска), ама тарикатката все я "заболява ръчичката".

Я да видим има ли рожденници днес!  Wink

Марина на мама hamelionche

Честит Рожден Ден, мило дете!

Много здраве и игри с весели приятели! Щастливо детство ти желая!
Честит празник и на мама hamelionche 
bouquet

# 126
  • No Line On The Horizon
Честит празник на Маринка! Да ви е жива и здрава!

# 127
Честит Рожден Ден на Марина!!!
Мило дете, бъди здрава, все така лъчезарна и прекрасна кака!

Теди, много хубав празник ви желая,
обичам ви много, хиляди целувки от нас с Лора за Маринушка и вас!

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИНКА! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ ТИ ПОЖЕЛАВАМЕ С ДАРИ! Hug ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ЧАКАМЕ СНИМКИ!

# 129
  • София
Честит Рожден Ден на Марина, Сиси, Стефан и Георги  newsm59 Да растат здрави и щастливи!

Бети, Еммата ходи на английски и народни танци в градината. Отдавна мислим да я запишем на плуване, но пусто време все не стига  ooooh! Иначе извън спорта всичко друго на тази възраст ми се вижда прекалено  Naughty

# 130
Иначе извън спорта всичко друго на тази възраст ми се вижда прекалено  Naughty

Аз мисля, че на моята щерка много добре би й се отразило ако взема уроци по пеене.
Засега по цял ден я слушам само аз...  и целия жилищен комплекс. Добре, че хората са позитивни - досега никой не ми се е оплакал от нейното пеене.  Laughing

# 131
Бетка, аз чак сега ти видях поста  Crazy , ами да си кажа и аз мнението-
знам, че Ивайла рисува добре и че си има такъв творчески ген детенцето, аз бих наела частен учител по рисуване...внимателно избран човек с подход, да хареса на Ивайла и тя да учи забавлявайки се.Тази възраст според мен е подходяща да се насочат дечицата да развиват уменията си.
Аз пък ходя три пъти седмично на аеробика  Grinning, днес тренировката по худ.гимнастика на Лора не се състоя и я взех с мен  Laughing, невероятен купон беше  Party .
Важното е да се забавляват дечицата и да усвояват нещата под формата на игри, а не задължение.
Хубава вечер на всички   bouquet!

# 132
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА,ФЛОРА,ГЕОРГИ,СТЕФАН,СИСИ и МАРИНА!

Да са вживи и здрави,да радват мама и тати и да са все така чаровни юнчета!

# 133
  • София
Честит Рожден Ден на Бети и Петя!

Бъдете здрави,щастливи и доволни от живота!
А на Бети желая една малка осъществена мечта...!

# 134
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАРА!

Да расте здрава,весела и усмихната!

Общи условия

Активация на акаунт