Юнчета на 4 годинки много смях и врява вдигат по градинки!

• 20 421
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на  Велизара на мама Илияна
                                    и на  Мартин на мама Milli !!!

Пожелавам ви пътека, която всеки ден да ви води към едно прекрасно утре!

# 136
  • София
Честит рожден ден на Маринка и на Велизара. И двете каки да са много щастливи, винаги здрави и да им върви във всичко.

Инес, много благодаря. Къде ще ви е неделното джамбуре.
Ти къде записа Алекс на английски? В центъра на Бибиси ли (мернах те в една тема)?

Сети, добра идея, и аз това мисля да направя, даже имам препоръчана учителка.  И искам да я запиша на художествена гимнастика извън градината, а и тя иска.

И Ивайла ходи на английски, латино и приложно в градината. Най- съм доволна, а и тя от английския. Мацката е страхотна, скоро имаха открит урок.
За приложното писах ли ви? При нас всички деца са с абсолютно еднакви фигурки - например, ако правят къщички на всички къщичките са еднакви. Според мен трябва да се дава повече възможност за творчество.
А те всичките и по един и същи начин са оцветени. А и нищо друго освен боравене с глина не правят.
Другата тъпотия е, че ако детето отсъства 2 поредни пъти плаща половин такса, но ако отсъства един път, втория път присъства, а на третия отново отсъства таксата си е пълна. Страшен метод на изчисление.

Няма ли някоя мама дето се е престрашила да си пусне детето на море?
Пишете и нещо по-различно. Почивки, планове, детски щуротии? Съвсем занемарихме тия теми.

Ивайла преди 2 седмици каза на баща си, че се гордее с него. Като я попитахме защо каза: Защото мама има бебе в корема.

Хубав ден.

# 137
Честит Рожден Ден на Велизара!
Желая й много здраве и усмивки и щастливо детство!

Иле, честит празник миличка, много да те радва малката чаровница, гушни я и я целуни от нас с Лори!Пожелавам страхотно парти на принцесата и много подаръци!

# 138
...

Ивайла преди 2 седмици каза на баща си, че се гордее с него. Като я попитахме защо каза: Защото мама има бебе в корема.

Хубав ден.

Joy

Право е детето Grinning , браво на таткото Sunglasses!!!

Сънчи, това с еднаквите неща наистина е тъпо, аз съм ходила като малка на приложно, много неща учехме, но творяхме истински, хубаво беше.
Аз вчера Лорка като я бях взела с мен на аеробика и много я харесаха всички, предложиха ми да им я запиша на аеробика за деца.
На худ.гимнастика си мисля, че ще й хареса на Ивайличка, добиват се и полезни навици, Лора последно показваше позиции на едно детенце и я чувам как му казва: "Сега си глътни коремчето и си изправи стойката Grinning" .
Иначе последният "бисер" от Лора е:
Влиза вчера вечерта в нашата спалня, слага си ръчичките на кръста и твърдо заявява: "Имам чудесна новина, реших да си боядисам стаята в розово"...и излиза с бойна стъпка  Laughing

# 139
  • София
Сети, пиши пиши бисери. Лорка ги има много свежи.
не че аз си ги записвам
.
Все си повтарям, че трябва да го правя, но уви не се получава.

А, онзи ден и разправяхме нещо от сорта, че понякога слуша, но много пъти и не слуша. И тя каза: Такъв е живота.

# 140
Честитит  Рожден Ден на Зара и много целувки от нас с Бобката  Hug

# 141
  • No Line On The Horizon
Честит рожден ден на Велизара! Много да ви радва, Иле!

# 142
  • Варна
Много ви благодаря момичета!! Велизара искара страхотен рожден ден, с много подаръци и много емоции!!
Честито на всички, които ме порпуснали, да растат здрави, умни, и щастливи деца!! На родителите по-малко нерви и повече усмивки!!!

Обичам ви!

# 143
Честито порастване на Марина и Вава, много щастливи да растат. Много успехи и много сбъднати детски мечти.

За двете горди мами

# 144
  • София
Инес, много благодаря. Къде ще ви е неделното джамбуре.
Ти къде записа Алекс на английски? В центъра на Бибиси ли (мернах те в една тема)?

Хубав ден.

Неделното джамбуре си дойде и сме в Островът на съкровищата.
Иначе Алекс ходи при частен учител.Засега сме заложили на тази схема.

# 145
  • София
Дойде време да почерпя.Хапнете по едно парче от любимата Пепеляшка за здравето на Мели!
Не мога да повярвам,че минаха 4 години...!

ЧРД на Ивка!

Да расте здрава,все така чаровна и талантлива!

# 146
Здравейте и от нас! Не съм се включвала незнам от кога, но е доста време. Embarassed
Първо ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, КОИТО ПРОПУСНАХ ДА ПОЗДРАВЯ НА ВРЕМЕ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ПОСЛУШНИ!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ние сме се захванали с едни ремонти, сменяме дограмата, боядисваме, изолации ужас не съм си починала като хората от 1месец на сам. Иначе Росинка е добре, ходи от време на време на градинката, че са сборни групи и не изгаря от желание, пък и е адска жега там, баба я гледа за сега. Целувки на всички, бягам че ме привикват ooooh!

# 147
Честито на двете чаровници Ивайла и Мели, да растат все така красиви и талантливи, много да радват мама, тати и по-малките и по-големите батковци   Heart Eyes Весел празник на Сънчо и Инес!!!   bouquet
И нас треска ни тресе, т.е. мен, всяка година ми е много нервно около тази дата, защото хич не съм по организациите.

# 148
Честит рожден ден на днешните рожденици!

Ивайла на мама Сънчо
Мелина на мама Ali&Meli
Мелина на мама Ybag&Mell
Никола на мама pety26

Да растат здрави и весели!
Честит празник и на щастливите мами!
  bouquet

# 149
Честит Рожден Ден
на Ивайла

и Мели,желая им много здраве, късмет и щастливо детство!
Бети Heart Eyes   bouquet  Hug,
Инес Heart Eyes   bouquet  Hug,
Много да ви радват принцесите и да ви носят радост и щастливи трепети!

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 21:55 от setony

Общи условия

Активация на акаунт