КГБ = Клуб на Готините Баби - 74

• 22 048
  • 448
  •   1
Отговори
# 315
  • София
     Край,празика свърши. Бяхме на люлката,докато не я опече слънцето.След това хванати за ръце поливахме цветя с лейка/ под сянката/.Вики беше очарована от пълненето на лейката на чешмата и се чувстваше участник в поливането.Операцията беше много успешна,нямаше намокрени и нацапани.Когато дойде Еми,Вики с ръце и звуци,които значат някои думи разказа как сме пълнили лейката,как сме поливали цветята и как чака мама да и донесе нова шапка.Сега обядват и ще лягат,а аз излизам да поработя.
    До довечера Stop Stop Stop

# 316
  • София
Браво, Яге. Така и майката ще разбере, че има повече свободно време за себе си.
А за инструкциите какво да яде - и аз така давах инструкции на майка ми. Че те за по-лесно я тъпчеха Ани с вафли и сухи пасти и полсе не искаше да вечеря. Ама колко са ме слушали и изпълнявали е друг въпрос...
Напазарувах малко, ще направя таратор и надвечер мусака с тиквички.
Аз днес съм на лунна диета. За сега удържам на топла вода/чай без захар/.

# 317
Момичета, много ви благодаря от името на майка ми, за пожеланията и топлите думи!
Благодаря за цветята, особено за люляка! Една приятелка ми обеща да ми даде да си сея люляк.
Сега спи, като и слагам да обядва към 13.30ч. ще и предам колко много поздрави е получила.
Сестра ми, Диляна, Росито, и една племенница, моя братовчедка също се обадиха да я поздравят, но понеже тежко чува, аз ще и предам поздравите.
Яжке, радвам се за теб, за прекаранота време с Вики!
Пожелавам същата радост и на Мараба.
Бях ви споделила, че корена ни е от Турска Тракия, и сме подали документи за земите които е притежавал наш прадядо в Лозенградско. Имал е ниви, ливади, отделно магазини, къщи, добитък..... Днес от 19.30ч. по Нова ще има предаване по този случай. Който е заинтересуван, да гледа. То, каква ли файда, от умрял писмо, ама да сме проверили, да не ни гризе съвестта!
Приятен обяд, милички!

# 318
  • Кубрат/ Пишурка

Ние направихме компотите,сега Тодор ги вари.Излязоха към 30.Малко са,но имат още много за зреене.

Мимеее и аз мисля да правя сокове от трамбъз,но нямам готовност.Аз слагам и мащерка,нарязани лимони и портокали.Трябва да си купя,че тъй!

Танче,ще се опитам да гледам.Стига да не ме емнат да поливаме по него време.

Яжке,стига ти толкоз!Аааааа, ще вземеш да свикнеш  Joy Joy Joy

# 319
  • София
Янке, какво е трамбъз? Аз нищо не правя, но ми е интересно.
Танита, родата на баща ми е също от там. Преди време се опитах да им кажа да направят като вас. Братовчедка ми като се развика - какво алчно копеле съм, как нищо не ми се полага, ако не сме съществували с майка ми - те щели да го наследят. И това на центъра на Севлиево, пред сума ти хора. Мене - никой не ме познава, а тя и мъжа и са известни хора там. Той някакъв партиец от СДС се пада, депутат беше. Та и да има нещо за вземане - няма да разбера. Халал да им е. Ще гледам предаването.
Направих таратора, да се изстудява в хладилника.

# 320
                     Айша,БЪЗ!От него се прави сироп! Laughing

# 321
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.
Приспах Здравко и сядам да ви се обадя.
ТАНЧЕ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЙЧИЦАТА.
СЛЯПА ,БОЛНА ,ВАЖНОТО Е ЧЕ Е ДО ТЕБ, НЕКА  ОЩЕ МНОООГО ГОДИНИ ДА СТЕ ЗАЕДНО.

ТАНЧЕ ЗА ТЕБ  Hug Hug   

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 15:52 от ЗИЧЕ

# 322
  • Кубрат/ Пишурка

Айша,трамбъз е бял бъз.Расте като храстовидно дръвче с огромни бели цветове.Питай чичко Гугъл - той ще ти каже.

# 323
  • Пловдив
Вики много добре се е представила , утре ще ви пусна да гледате записите Hug
Състезанието е било за набор 1999г ,а те 2000 са били подържаща група.На подържащата група са им давали грамоти вместо медали.
СПЕБЕЛИЛИ СА  ОТБОРНО НАЦИОНАЛНАТА КУПАТА ЗА СЪСТЕЗАНИЕТО newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
 ВИКИ е подобрила във всичките си дисциплини времената със голяма разлика от 6 до 11 секунди Hug Много подаръци е получила и грамоти защото в сериите е била в тройката на всички дисциплини ,има едно трето и три втори места. HugНо като се приберат ще разправят повече за сега само това знам. Hug

# 324
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Зиче , браво на наща плувкиня.  Party
Много , много успехи още да има.  Peace
Да я поздравиш и нацелуваш от нас.  Heart Eyes

# 325
  • Пловдив
ЖАБЧЕ то и това и е много  Hug като знаем как  стана състезател по неволя HugЩе я поздравя непремено Hug

ЯЖКА дано да следваш съветите ми но явно ги следваш щом има такова развитие ,и ти оставят детето.Всичко ще се промени с времето гарантирам ти. HugВинаги се получава така с такива опърничеви ти знаеш за какво говоря. Peace PeaceРадвам се най искрено за теб мила. Hug Hug Hug Hug Hug

# 326
Зиче, Катерина Аврамова 17-годишната ни олимпийска надежда е дъщеря на моя приятелка, която е фризьорка и отиде да работи в Англия. Сега чета, че ще се състезава в Испания на първенство с голям награден фонд. Дай боже Вики да е следващата ни голяма олимпийка - българите го можеме. Само да не се отказва. Peace Peace

# 327
Зиче, благодаря за пожеланията!
Благодаря и за люляка, много го обичан, а този е и къпан! Чудно!
Браво на Вики! Пожелавам и да върви все нагоре!
Бори, нали е софиянец, били на язовир и се правел на "малко съм рибарче, голям съм тарикат"!
Хи, хи, хииииии.....

# 328
  • София
Браво на  Вики, все така да продължава напред. Много успехи пожелавам.
Танита, кой е Бори от тримата? Аз все мислех, че е 9-10 годишен, а те големи мъже.

# 329

Зиче това е за Вики.
Да ви радва с още по големи успехи.
за мама Мише и баба Зиче.

Общи условия

Активация на акаунт