КГБ = Клуб на Готините Баби - 74

• 22 048
  • 448
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро, мили момичета!

Момичета, вие не спите ли?  Laughing Петлите одавна пяха.... Laughing Заповядай те на кафе и закуска. Hug Hug Hug

# 301
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Танче до беседката е върбата.
Точно м/у оградата и беседката.  Hug

Майче , от малките е - декоративните върби.  Peace
Твойте май пак до баба ще опрат.  Thinking

Танче , да е жива и здрава майка ти!

# 302
  • София
    Добро утро приятелки!Джейда , благодаря за кафето и хубавата закуска.Аз сега пия кафе с вас,а след 9ч ще съм с Вики на люлката,защото майка и отива до София. С две думи-имам повод да почерпя:

Майче,нещата се промениха.Наистина все по-често оставам с Вики,но нямам право на мнение и инициатива.Ще бъдеме на люлката в двора,ако трябва да яде-ще и дам точно определено нещо,макар да има и други възможности.Изобщо карам по рецепта,все едно не съм виждала дете до сега.Но съм доволна,че поне мога да и се радвам.Искрено ти пожелавам да имаш тази възможност и ти.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 08:58 от Яжка

# 303
  • София
Танита, честит рожден ден на майка ти.
Пожелавам здраве и да те слуша!
Яге, Мая, не се ядосвайте. Постепенно ще им уврат главите и ще започнат да ви дават децата за все по-дълго време. Осъзнават се хората, макар и по-късно.

# 304
Яжка, благодаря.  Hug  Приятни часове с Вики! Да си прекарате чудесно. Hug  Hug   Hug
Оставям ви, че чакам децата да дойдат, и ще бягам да готвя нощо.... newsm78 newsm78 newsm78

Пожелавам ви слънчев и хубав почивен ден! :

Поздрав за добро настроение. http://vbox7.com/play:0455c1f5

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 09:27 от Джейда*

# 305
Здравейте, мили приятелки!
Навън е чудесен ден.
Сложих на майка ми да закусва, честитих и рождения ден, казах й че е слънчев деня й, благодари ми, пожела ми и аз да съм жива и здрава, но не се разплака. Дано да не плаче, че нищо не може да се направи в случая.
Благодаря ви за пожеланията към майка ми, дано да се сбъднат!
Аз да почерпя за нейно здраве, както му е реда. 86 години не са малко, ама поне да виждаше. Да е жива и здрава, дано да стане чудо, да и помогне!

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 09:37 от Танита60

# 306
  • София
Добро утро

Танче, да ти е жива и здрава майчицата! Благодаря за почерпката за нейния рожден ден   bouquet

Яжке, приятни часове с Вики, люлейте се на люлката и й се радвай. И моите съвети не приемат, така че не се ядосвай за това. Лека полека всичко ще си дойде на мястото.

Майче, и на теб пожелавам да ти доведат внучето, да му се порадваш.

Хубав ден ви желая. Аз се чудя от къде да я подхвана, но на първо място се омитам да пазарувам.

# 307
Хайде и аз при вас! Дъщеря ми има приятелки на кафе, та си разменихме местата - те  в кухнята, аз на компютъра. Тя остана трогната от пожеланията ви, беше много изненадана и ви изпраща своите благодарности!

Танче, да е честит рожденния ден на майка ти!
Пожелавам и спокойни старини!
И ако стават чудеса - нека тя отново види лицата на най-близките си хора!

Танче, за теб /питам се, дали тук някъде може да се намери такъв бонзай-люляк newsm78/

Яжка, много се радвам за теб! Дано все по-често се повтарят тези незабравими моменти с твоята принцеска!
Майче, надявам  се това да се случи и при теб! Дай боже да е много скоро!
Римар , не се ядосвай на младите, сигурна съм, че когато имат нужда от съвети, те ще се обърнат към вас.
Момичета, надявам се, че не ви нараняват умишлено - тъй като сега е тяхното време да отглеждат дечица и да се грижат за тях, всеки си мисли, че го прави по най-добрия начин. И може би имат нужда да почувстват, че са се справили, че са успели сами. А за малките слънца вие ще си бъдете винаги техните бабчета  Peace

Приятен и много усмихнат ден на всички!

# 308
Танита, да ежива и здрава майчето, дълги години да те радва!

Танита за теб!

# 309
  • тук и там
Здравейте,момичета и благодаря за кафето и закуската!
И аз като Римар се чудя от къде да я подхвана.Сутринта рано купих мляко.Сложих  да го сваря,а то се преби.След това ходих до гората и си набрах цвят от тръмбъз.Сега ще го накисна,и след 24 часа ще го пълня в бутилки и заварявам.
Яжке,приятно изкарване с кукличката си и хубаво се нагушкайте.Радвам се,че вече по-често ти оставят Вики-хем на тях почивка,хем и на теб радост.Дано и с Мараба стане така.
Мараба,имай търпение-стъпка по стъпка и накрая ще си най- щастливата баба.
Тук при нас още от сутринта е много горещо.
Желая ви лек и усмихнат ден!

# 310
  • Кубрат/ Пишурка
Танче,честит рожден ден на майчето ти!Жалко че не може да види какви красоти пращаме.Но дано Бог стори чудо!!!

Аз вече изкарах половин трудоден.Прострях една пералня,заредих втората,а междувременно обрахме ягодите,че много назрели и сега ще правя компоти.
Майче като запишеш Криско при теб ще го виждаш всеки ден - дерзай!
ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ!!!

# 311
  • Географският център на България-Габрово
ДОБРО УТРО МИЛИ МОМИЧЕТА

ТАНЧЕЧестит рожден ден на скъпата ти майчица.
Човек е богат със своята ЦЕЛ,
богат е със своя собствен дял
но не с това, което е взел,
богат е с това което е ДАЛ!
За буйно изживените години да не тъжи
а с още толкова напред да продължи.

# 312
  • Географският център на България-Габрово
Яжче разбирам те и ти съчуствам.И аз мила съм почти на същото положение както теб.Внукът ми го виждам само когато го докарат по работа в Габрово или на лекар,или по покупки.А Трявна не е далеч само на 20 минути път от тук.Но когато трябва да се пита за нещо което ги интересува ще намерят време или по компютъра или по телефона.Иска ни се да са повече време с нас но уви такива са обстоятелствата,ще дойде време мила и ще се признаят твоите знания и твоята помощ но това някак си ще мине без дори и ти да забеллежиш.

# 313
Танче,честит рожден ден на майчето ти!И ако има чудеса нека се случат при вас и тя да види отново близките си хора!

Танче,за твоето търпение и грижи!

# 314
Танче честит рожден ден на майкати.
Да е жива и здрава.

Момичета тук е адска жега.
Янче радвам се за теб мила.

Общи условия

Активация на акаунт