КГБ = Клуб на Готините Баби - 74

• 22 048
  • 448
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Доби,честит рожден ден на дъщеря ти!Щастието и любовта да са с нея винаги!

за теб Доби:
 Дидиа,честит рожден ден на майка ти! Да ти е жива и здрава,да се подобрява и да те радва!
    А това за теб дидиа:

Момичета,чета какво пишете и се чудя дали не съм се повредила от диетата.Днес 6 часа бях по улиците,по слънцето.Не ми беше горещо,напротив чувствах се много добре. Спрях работата  и се прибрах  рано,че бях обещала да наглеждам Вики,защото моите отидоха на рожден ден.Та сега съм подслушвач пред вратата на спящата кукла.

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 22:21 от Яжка

# 286
  • тук и там

Честит рожден ден на щерката на Доби!
Мило момиче,
живей сега, усмихвай се сега!
Радвай се на това, което имаш днес
и се бори за всичко онова,
което искаш да имаш утре!
Бъди жива и здрава, защото здравето е залог за радост,
радостта е път към щастието,
а щастието е това, което ти желая от сърце!

за теб,Доби с много обич!
Да ти е жива и здрава щерката!
Желая и много радост, щастие и успехи във всяко нейно начинание.
 Весело изкарване!

Дидия честит рожден ден на скъпата ти майчица!

Желая и най- вече здраве и още дълги години да е до теб.
за теб,Дидка с много обич!
Весело празнуване!
http://www.youtube.com/watch?v=39Jz8WISBOk&eurl=http%3A%2F%2 … e=player_embedded моят подарък за рожденичките!

Последна редакция: сб, 16 май 2009, 22:52 от mimiто

# 287
  • София
Яге, не си се повредила от диетата. Аз също не се влияя от горещината. Даже сега не е много горещо за мене. Има различни организми, различен праг на чувствителност. Например след обяд се чувствах много добре  с тениска и сако отгоре. Като си тръгвахме на спирката колежките примираха от горещина, имаше и 2 с ветрила.
А ти защо пред вратата - влез при детето.

# 288
Момичета здравейте.Чак сега можах да се вредя до компа.Наздраве на всички празнуващи.Благодаря за почерпката.
Дидия,да ти е здрава майчицата от все сърце й желая.
Доби,пожелавам й на твойта щерка всичките й мечти да и се сбъднат.
Жабче,честити ти нови придобивки със здраве да им се наслъждавате.
Шпунц,много сте хубави.И наистина  много секси изглеждаш с пола.Честита прическа.Разкошни стихове-разчувствах се.
Зиче,Жабче,благодаря за поканата.
Зиче,на плувкинята и пожелавам само първи места да взема.
Танче,забравих да ти кажа че и аз си взех една дозичка от твоя течен  прах,но още не съм го пробвала.
Момичета,радвам се че вчера сутринта съм ви повдигнала настроението с моя гълъб.Пуснах си  и тото/да видим дали ще спечеля нещо/
Още много работи щях да пиша но ги забравих.
Лека и спокойна  вечер на всички ни.

# 289
  • София
   Айша,Вики спи много леко и се буди от най-малкия шум.Аз съм с астма и не се знае дали няма да се закашлям.Та стоя на отворена врата и слушам дали няма да се събуди.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 03:11 от Яжка

# 290
  • Географският център на България-Габрово
ДИДИЯЧестит рожден ден на милата ти майчица
Желая и крепко здраве,и бързо възстановяване.Нека да бъде като липовият цвят.Макар,че през юли прецъфтява,запазва своят аромат

# 291
  • Кубрат/ Пишурка

Диде,честит рожден ден на твоята майка!Дано преди всичко е жива и здрава!

А това е за теб,за твоето търпение и грижа:

# 292
  • Пловдив
Чак сега сколасах  Whistling ,ходихме навън на разходка после докато се оправим с къпане ,вечери ,преспиване то стана утре ooooh!

ДИДИЯ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЙЧИЦАТА ,ДАНО ГОСПОД БДИ НАД НЕЯ Praynig

ДИДИ ЗА ТЕБ С НАЙ ИСКРЕННИ ПРИЯТЕЛСКИ ЧУСТВА Hug Hug

ОТНАСЯМ ДА ЛЯГАМ ЧЕ СЪМ КАПНАЛА ,ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ Hug Hug

# 293
Жабче, много ти е хубава върбичката, от снимката не можах да се ориентирам къде си я посадила, близо ли е до беседката, където седяхме? А градината ти е една чудна приказка!
Светле, ще останеш доволна от перилния препарат, хубаво изпира нали е "Ариел", а и чудно мирише. Купи си повече, по-смело, изпитан е, а и е универсален, става и за бяло и за цветно, така ми казаха в магазина продавачките.
Дидия, честит рожден ден на майка ти, да ви е жива и здрава, на теб и на Мери, че да не ви създава проблеми!
Моята майка има утре рожден ден, става на 86 години, ама .......поне да виждаше!
Уж гледам, ама повече слушам Евровизия, чакам си пералнята с цветно да извърти, простирам и лягам, то не че ми се спи, нали по цял ден се излежавам!

Л Е К А   Н О Щ,  П Р И Я Т Е Л К И !

# 294
Здравейте момичета,
Пак отдавна не съм ви чела, но тази вечер изчетох поне тази тема.
Пак има поводи за поздрави:
Доби, честит юбилей на  момичето ти - много любов, усмивки и успехи в живота!
Дидия, да е жива и здрава майчицата ти - дай боже да се оправят нещата при нея.
Яжке, ти май все по-често оставаш с Вики - браво и знаеш, че ти завиждам.
 Мойте ме питаха в коя детска градина работя - кой номер де, значи ще ползват предимството на баба му като даскалица,ама иначе не съм му баба за да го виждам. Все пак ще чакам утре да ми го доде сина.
Жабче, дворчето ти става муцка - тази върбичка от тези ли е дето си остават малки?
Георгенче, за среща съм винаги готова, но за съжаление на 21-ви съм втора смяна и няма да мога.
Танитка, Честит рожден ден и на твоята майчица./вече е 17-ти/ Да е здрава и по- малко проблеми да ти създава.
Зиче, благодаря за поканата за новата къща - стаята със стъкления под си я заплюх, да си гледам морското дъно. Май и тази година ще си гледам морето само на картинка.
Гледахте ли на Евровизия каква атракция направиха - разходиха над главите на публиката огромен басейн с хора в него, малко вода и преливащи светлини. То пък как го обясних - дано го пуснат някъде из нета да го видите - как им хрумват такива неща.
За филма "1001 нощ" - и аз съм му голям фен. По принцип не гледам никакви сапунки, но този сериал няма нищо общо с тях. започнах да го гледам когата в България финишираше 2-рия сезон. Гледах по 3-4 епизода на ден, а нали знаете, че всеки епизод е по час и половина. Та голямо гледане падна.
Танитка, за теб ако искаш да гледаш "На сбогуване" влизаш в "клюкарник", после "кино и телевизия" от там темата за 1001 нощ и на първа страница винаги са линковете към епизодите след 66 и след 74, а в "Търсете и тук..." има преведените епизоди "На сбогуване" И той ще е доста интересен, макар не като "1001 нощ"
А "Чучулигата" е от мойто детство, но сега нещо ми е много сладникав. " Мелодиите на сърцето" също ще е много интересен но кога ще го дават - сигурно след 3-ти сезон на "1001 нощ"- някъде гледах малко от него преведен, но къде не помня.

# 295
То вече за лека нощ ли е или за добро утро, ама при всеки както дойде!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 296
Танче,да ти е честита рожденичката.Само хубави неща да ви се случват.На мен за праха ми казаха че е само за бяло.Ти омекотител ползваш ли?А къде го слагаш праха  в барабана ли?И не се ползва предпране нали?/питам те понеже на мен така ми обясниха/
За рожденичката За теб
А сега е време  и  да поднеса закуска

# 297
Майчееееее, радвам се че си при нас!
Дано по често да ти водят внучето, дано!
Тази година трудно се осъществяват срещи, но дано на националната, когато и да е, да има голяяяяяяяяяямо посещение!
Благодаря за поздравите към майка ми, дано да се сбъднат!
Утре, не то е вече днес, ще ми е труден ден, тя ще плаче, че и аз покрай нея, ама какво да се направи! Сестра й и брат й, нали тази година починаха, а бяха по-малки от нея, и за първи път няма да и честитят- а бе труден ден ще е, но такава е истината.....
Много целувки за теб, от мен!
Светле, благодаря ти за пожеланията!
Препарата в барабана се слага, като не го пипаш с мокри ръце, че обвивката се разгражда, на мен ми казаха че е универсален, с омекотител, това е което знам.

# 298
  • София
Танче,честит рожден ден на милата ти майчица.Да е здрава и щастлива с такава грижовна и всеотдайна дъщеря!
За Теб Танче:

# 299
  • тук и там
Танче,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на скъпата ти майчица!
Да ти е жива и здрава!

това е за теб,скъпа ми приятелко!

Общи условия

Активация на акаунт