Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето!

• 75 407
  • 858
  •   1
Отговори
# 480
Сетих се нещо което чувам много често когато кажа че още кърмя:
"А стига ма, от де я извади толкоз много кърма?"

Накрая ми обясниха, че трябвало да му слагам по 3-4 СУПЕНИ ЛЪЖИЦИ ЗАХАР на всяко шише от 100 мл, и така щял да пие достатъчно вода!!! #Crazy #Crazy #Crazy
С толкова захар ще пие вода не ами... няма да насмогват да пълнят шишетата. Нали сладкото гори на вода, но какво се случва в организма на бебчето след всичката тази захар  Crossing Arms[/color]

# 481
Откъде е това, бубанке, от Отчетните ли?

# 482
ох, смея се с глас! страхотна тема!

# 483
# 484
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Момичета хайде да не цитираме една в друга темите- няма смисъл.

# 485
Момичета хайде да не цитираме една в друга темите- няма смисъл.
Жалко- в другата тема има големи бисери!  Twisted Evil
Но като цяло съм съгласна- защо да превръщаме и тази тема в сблъсък на кърмещи и некърмещи мами?! Peace  bouquet

# 486
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Няма да го трия, но нека приключим до тук със заемките. На мен не ми е приятно да ме цитират в другата тема -  нека не правим същото. Ще ми се тази тема да остане за да се посмеем на бабите, педиатрите и дружките от квартала.
Бубанко, нищо лично Hug
Ето аз ще ви разкажа прясна прясна случка от тази сутрин. Заведох малкото си момиченце на ясла за първи път. Сестрата писа, писа и стигна до захранването. Пише и си говори под носа, но така че да я чувам. "...захранване...до кога е било детето изключително кърмено..." казвам -4 месеца, тя явно пита за друго нещо, защото следващия въпрос беше тотално неадекватен с отговора който и дадох преди секунди - пита"Сок на един месец...?" и пише преди да съм и отговорила, явно приемайки го за даденост." Казах и, че не съм дала сок на месец, а на шест- "ама защо?". А де - защо? Confused

# 487
  • До хладилника, който обичам
Хм, никой нищо не ме е питал в яслата за захранването.
Като я записах, казах, че я кърмя още (на директорката), тя вече беше чула 'клюката' и само нещо в смисъл каза, как ще я караме, като няма да може да суче през деня, няма ли да я отбия...което си пуснах покрай ушите.
Като я пуснах на ясла, веднъж се случи да е много разстроена, като я взимах първите дни, и й дадох да суче в гардеробната, преди да я облека. Минаха де що имаше персонал в цялата ясла случайно и няко гледаха ей така Shocked , а една от лелите в групата мило ми каза да не се тревожа, щели да й говорят вече да се отказва, че е голяма...едвам сварих да викна да не се притеснява, няма нужда Grinning Общо взето се чудеха лелите в яслата, но не съм имала проблеми никакви.

# 488
Аз пък днеска изръсих нещо като за тук: "Затова е толкова хубав живота, защото има две цици"  Mr. Green (бебчо ме погледна изнервено, щото едната спря да пуща, и аз доволно я преместих на другата с горната реплика:)

# 489
Леля ми не е кърмила нито първото, нито второто си дете, защо ли - първата й дъщеря като новородена е получила мастит на едната гърдичка, тъй като млякото на леля ми било много гъсто #Crazy Затова второто дете въобще не е опитавала да го кърми, директно на кисело мляко!

# 490
Леля ми не е кърмила нито първото, нито второто си дете, защо ли - първата й дъщеря като новородена е получила мастит на едната гърдичка, тъй като млякото на леля ми било много гъсто #Crazy Затова второто дете въобще не е опитавала да го кърми, директно на кисело мляко!
А стига бе!  #Crazy  Sick Баси гърча. Tired

# 491

Хайде да дам и моя принос в номинациите.Ето и някои реплики дочути в парка, докато разхождаме бебоците.

" Аз на моето бебе първо му давам АМ да се нахрани хубавичко,а после му давам гърда да си цокне за десертче..."

"Първият месец беба беше само на кърма,но като не знам колко изсуква,наддаде 1.800. Затова от втория месец минах само на кисело мляко,за да й конролирам теглото."

Питат ме:" Защо като си гледаш бебето природосъобразно /т.е. кърмя го/ му слагаш памперси,а не тензух и ползваш козметика,а не свинска мас?"

# 492
  • София

" Аз на моето бебе първо му давам АМ да се нахрани хубавичко,а после му давам гърда да си цокне за десертче..."

"Първият месец беба беше само на кърма,но като не знам колко изсуква,наддаде 1.800. Затова от втория месец минах само на кисело мляко,за да й конролирам теглото."

Питат ме:" Защо като си гледаш бебето природосъобразно /т.е. кърмя го/ му слагаш памперси,а не тензух и ползваш козметика,а не свинска мас?"

Ей тези трите мнения са  #Crazy #Crazy #Crazy

# 493
  Хайде ние пак да изместим напред темата Laughing
  Днес една мама ми обяснява за видовете лактогонен чай на пазара и влиянието им върху лактацията й. чаят на хип увеличавал количеството мляко (айде добре до тук,въпреки че чаят сам по себе си едва ли върши чудеса) , докато този на Хумана правел млякото й "по-гъсто, по-мазно и по-хранително" Shocked Та как процедирала тази мама: купувала и от двата вида и ги смесвала...така имала кърма "от време на време" Shocked
    За българския лактогонен и влиянието му върху нея не я питах Wink

# 494
Днес ми казаха "ефикасно средство за отбиване". Ставало от раз. Та методът се състои в намазването на зърната на гърдите се с.... люта чушка #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт