Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 927
  • 477
  •   1
Отговори
# 270
еееее , направо ме разбихте начиии ! пак две форумки на една дата !
ДБС , честит празник , живи , здрави , цялото семейство и все така в хармония и любов да живеете ! желая ти и най-чудесния нов дом , пък ако сте решили - да го осветите  с бебешки плач и гукане !
барабана , и тя се спотайва , но и на нея ЧРД ! бъди щастлива , по-малко работлива  Wink , мама повече да си почива , а Ема да расте умна и красива !(така си тръгна на рима )

още едно съвпадение - и двете с дъщерички на име Ема ! много интересно , наистина Grinning!

# 271
скатаваш се ти,Дела ама от нас няма нищо скришно! LaughingЧестит рожден ден!Желая ти много здраве,щастие и много любов!  bouquet
Честито ни,Богородица!Да сме живи и здрави и ние и дечицата ни!Нека светата Дева винаги бди над тях и ги закриля! Hug

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 11:04 от assia75

# 272
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!
 Имам още един прекрасен син- КРИСТИАН,  родих на 5.08 в 00.05 мин.  Wine Glass   beer  Popcorn . Почерпете се за негово здраве. Всичко мина нормално, и двамата сме добре.Вече даже сме си в къщи. Сега чакаме с нетърпение първата разходка  Simple Smile. Баткото за сега добре възприема бебето, иска винаги да помага, да го успокоява. Много ми е сладък милия като му каже шшт, Криси, тихо не плачи. Приятни почивки на почиващите, ние догодина  Wink.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ. ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО ВИ ЖЕЛАЯ !   bouquet

# 273
vdaniela, честит син! Нека расте здраво, умно и щастливо момче, много да ви слуша и радва!  smile3525 smile3525 smile3525

# 274
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ ,ИМЕНИЦИ И МАЙЧЕТА!!!

ЧЕСТИТО БОГОРОДИЦА,ДА СМЕ ЖИВИ ,ЗДРАВИ И СИЛНИ!!!

# 275
ВДаниела, да ти е жив и здрав малкия Кристиан, и ти бъди много щастлива, грижовна и обичана мама   bouquet   bouquet   bouquet

# 276
  • Откъм Варната
vdaniela много се радвам за теб, много щастие ти пожелавам с малкото съкровище, да ти е живо и здраво и много, много да ви радва

Варненки, Дела (Дбс) са на Албена, предлагам утре да си организираме някаква среща, аз мога след 12 часа, на някой детски клуб примерно, кадето децата да поиграят, а ние да поприказваме. Ако имате някакви идеи каде пишете Simple Smile. По късно ще и звънна и ще пиша тука какво сме говорили

# 277
ДБС, Барабана, ЧРД!!(на огромни патерици)!! Здраве и любов, това е щастието!!! newsm51

ВДаниела, да е жив и здрав и голям късметлия малкия Кристиан!!  smile3525

Момичета, днес ставам на 32!! Познаваме се от 29 ми рожден ден, годините минават, но ние ставаме все по-желани и обичани Mr. Green Почерпете се за мое здраве!

# 278
  • Стара Загора
Добър ден и от мен bowuu
Много рожденни дни и поводи за празнуване съм пропуснала Blush Да сте живи и здрави и рожденици и именици /малко на патерица/ Бяхме на море 10 дена и за това липсвах. Тази година изкарахме пет дена със Слави...върнахме го в Ст-З и се върнахме за още шест дена без него.....и ние сме хора Mr. Green
http://slavigeorgiev.multiply.com/photos/album/24/more_2009 - малко снимки от морето...още не ми е останало време да ги оправя всичките и да ги кача Crazy
Събота и неделя ходихме до Хотнишкия водопад и спахме в Арбанаси в хотел Арбанашки хан. Препоръчвам с две ръце за почиващи с деца там. Страхтно място..градина и храна. Има и занимания за децата...поне ние успяхме да вечеряме и да пием кафета през деня без проблем. Стаите също са много хубаво...тихо и спокойно...въпреки опитите на Слави да разбия тази идилия от тишина Mr. Green
Ангелина честит роджне ден...честито ти помъдряване Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 279
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Ангелина!   bouquet  bouquet  bouquet

Да си жива и здрава, мноооооого обичана и желана, все така вдъхновена и вдъхновяваща!

newsm18 ura   Tada newsm18  ura  Tada newsm18

# 280
Ангелинка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Винаги така позитивна и все по-обичана да бъдеш!  bouquet

Честито и на ДБС!!! На теб ти пожелавам (малко на патерици) много щастие и нека ти се сбъднат очакванията и мечтите!  Heart Eyes

ВДаниела, да ти е жив и здрав Кристиан! Много да ви слушка, да спинка спокойно и никакви колики!!!  Naughty Чакаме и снимки!

Ние се върнахме от моренцето. Много хубаво беше. Маги ми се разболя точно последната вечер и малко помрачи иначе прекрасната ни почивка. Али обаче беше във вихъра си! Голяма игра падна. Много й хареса да се къпе в морето.
Качила съм много снимки, но ето, на който му се гледа малко:
http://picasaweb.google.bg/sanya.mileva1/200907Sinemorec6#5371330283004320146
http://picasaweb.google.bg/sanya.mileva1/200907Sinemorec6#5371332108338716034
http://picasaweb.google.bg/sanya.mileva1/200907Sinemorec7#5371333196728537346
http://picasaweb.google.bg/sanya.mileva1/200907Sinemorec7#5371333365573158914

Миналата седмица пък, направихме общо кръщене на двете ми госпожици. Снимки още не съм качила, но като кача, ще ви постна няколко, да видите какъв рев беше... Ама невъобразими и писъци... Али уж й обяснявах преди това какво ще става, обаче то детето като видя Маги как реве и после като се доближи тоя мити поп с това черно расо и тая брада към нея... детето пощуря. След църквата водихме родата в ресторант и там направихме и прощъпулник на Маги. Лекар ще я правим, няма съмнение.  Mr. Green Като изключим рева в църквата, сме много доволни от кръщенката.

Исках да пиша още много, ама така е - който не пише дълго време, му се насъбират много домашни.
Разгледах чудесни снимки на децата. Еййй, ама Херич, тоя твой Слави все по-хубав става... (Елито да не чете! Mr. Green) АИР супер снимки гледах и от теб!  
Миа Ата, прекрасна ви е каката. Ама пусни малко снимки и с бебчето.
Чакам да видя още морски Октомврийчета, а и снимчици от срещата на Варненки с Мишето също много искам да зърна. Simple Smile
Пожелавам ви лека нощ и до скоро!

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 23:23 от Sa

# 281
vdaniela, честит ви син! Да е жив и здрав, да расте игрив, умен и чаровен! И много да ви радва!!!   ylinfant

Как мина раждането? Как сте вкъщи? Чакаме разказ... Blush

# 282
 Здравейте, мили ми "стари" приятелки:) Помните ли ме:)) Ние с малка- голяма Бела искаме да ви се похвалим, че ако се вгледате в корицата на новия брой на сп. 9 месеца, ще видите едно малко бебе, което всъщност е моето детенце преди почти година:)

Аз не съм ви забравила, от време на време ви проследявам как растат мъниците, коя от вас колко е бременна Mr. Green, някои ги виждам и на живо, кога случайно, кога нарочно. Радвам се с вас на порасналите дечица... Да са живи и здрави, прекрасни са!

Ангелина, преди известно време ходих в Народния театър, видях те, много ти се радвах и като свърши представлението все се надявах да те видя отнякъде и да те поздравя, ама не стана... Поздравявам те сега, макар и след доста време, в съвкупност с рождения ти ден:)   bouquet  bouquet  bouquet

# 283
KikiNiki, ти пък да сме те забравили Crossing Arms!И аз надничам от време на време, да видя колко сте пораснали с малката.А за списанието, утре ще се загледам, че иначе нямаше и да разбера.
Бъдете живи и здрави  bouquet!
Аз не пиша, но и вас като гледам не ви се пише много.Бяхме на море, беше хубаво, но свърши Sad.Видяхме се с Kalima и малкия Митко(вече с нова прическа).Яни нямаше какво да скубе сега Mr. Green.
мъж ми с двете деца http://www.album.bg/qnislav/images/16779734/
тук се опитваме да съберем децата за снимка http://www.album.bg/qnislav/images/16779542/
тук уж стана http://www.album.bg/qnislav/images/16779638/
иначе не съм сложила всички снимки, че бяха над 400 #Crazy

# 284
Здравейте момичета, отдавна не съм ви писала, но чета ;-)

Честити рожби на mia_ata и vdaniela - да са ви живи и здрави дечицата, да растат щастливи и да ви радват винаги! newsm51
[/size]

Честито и на всички празнували РД - много здраве, любов и семейно щастие ви желая  bouquet!
[/size]

KikiNiki Heart Eyesняма как да ви забравим с твоята хубавица, ще се загледам и аз за списанието.
Поздрави на всички малчугани и целувки от мен - снимките са ви страхотни, време е и аз да кача някои на Криско Wink

Общи условия

Активация на акаунт