Ангелина , бъди каквато си !жива , здрава , семейството и работата да те правят все по-щастлива !
vdaniela, честит син! Кристиан да расте здраво , гушливо и усмихнато детенце!
Sa , чудни снимки , ама къде го намерихте това приказно дворче ! моля сподели и аз да атакувам - много ми Ареса ! и ти изглеждаш страхотно !
честити ти християнчета !
херич ,аз на снимките виждам германче ! верно , Слави голям Убавец станал !
angel_82 и Kalima , пак като сте успели и за една снимка да заловите бандитите ! и те мн. порастнали !
аз да дам отчет за наш Васил .
от около 2 месеца вече е факир на компютърните игри , аз съм против , ама баща му все му угажда . след 4месечен ремонт тръгна на ясла с песен - буквално . тоя "олд макдоналд" направо ми пие соса , щото се пее нон-стоп и доволно фалшиво , ама тва е положението . редовно огласямаве улици , градски транспорт и магазини (множественото число не е случайно - и аз и баща му крещим там квото трябва от солидарност ) с вдигнати ръце и " мистичен източник , мистична силааааа..." . още в началото на лятото си хареса една играчка ...... пластмасова змия , за ужас на баща му който има фобия от тия твари . чудна гледка - гушва я Васил и заспива с нея , а сутрин като се събужда ни съска , щото и той бил змиичка !
най-новото - взел е да се репчи на хорицата по улицата . " тая ме гледа " - сочи и писка и й се кара "не ме гледай...." , "не ме пипай......." , " не съм никакво зайче....." и т.н. някой усмихнат и "добър ден" да му каже , пак ще намери за какво да го нахока . незнам каква е тази нова мода , ние на "тая" и "тоя" не говорим , а вс. път като ги използва и сочи му се обяснява ,че не бива така , даже и наказания отнася , но още си е бойно настроен . дано бързо отмине !
изкара най-сетне и "модерната" ангина с афти . 2 нощи ни се разказа играта - качваше температура над 39 градуса - смъквахме със свещички и мокри палени с оцет - ама голям зор си беше .... как изтрайвате при такава ситуация да не хукнете за АБ ?! аз да си призная на косъм бях - много е страшно , след вс. възможно , което си направил с часове да не пада температурата . някак устояхме и се размина само с осцилококцинум и орофар .
вече е добре , но баща му не щя да го прати ведната на ясла и сега ми взема силиците у дома

Добре, че сте удържали фронта с температурата и Васко вече е добре...а относно АБ, аз винаги избягвам..само в краааааен случай 

Приятно ми беше да прочета,че всички са си изкарали едно чудесно лято!
Сега се чух само с щастливия татко! 
На теб-бързо възстановяване и много щастие с двамата юнака!!
с баща му.