Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 926
  • 477
  •   1
Отговори
# 285
ели , то като гледам скоро снимки на четеричленното си семейство трябва да мяташ тук ! ще те държа под око , че наближи момента !
Ангелина , бъди каквато си !жива , здрава , семейството и работата да те правят все по-щастлива !
vdaniela, честит син! Кристиан да расте здраво , гушливо и усмихнато детенце!
Sa , чудни снимки , ама къде го намерихте това приказно дворче ! моля сподели и аз да атакувам - много ми Ареса ! и ти изглеждаш страхотно !
честити ти християнчета !
херич ,аз на снимките виждам  германче ! верно , Слави голям Убавец станал !
angel_82 и  Kalima , пак като сте успели и за една снимка да заловите бандитите ! и те мн. порастнали !

аз да дам отчет за наш Васил .
от около 2 месеца вече е факир на компютърните игри , аз съм против , ама баща му все му угажда . след 4месечен ремонт тръгна на ясла с песен - буквално . тоя "олд макдоналд" направо ми пие соса , щото се пее нон-стоп и доволно фалшиво , ама тва е положението . редовно огласямаве улици , градски транспорт и магазини (множественото число не е случайно - и аз и баща му крещим там квото трябва от солидарност ) с вдигнати ръце и " мистичен източник , мистична силааааа..." . още в началото на лятото си хареса една играчка ...... пластмасова змия , за ужас на баща му който има фобия от тия твари . чудна гледка - гушва я Васил и заспива с нея , а сутрин като се събужда ни съска , щото и той бил змиичка !
най-новото - взел е да се репчи на хорицата по улицата . " тая ме гледа " - сочи и писка и й се кара "не ме гледай...." , "не ме пипай......." , " не съм никакво зайче....." и т.н. някой усмихнат и "добър ден" да му каже  , пак ще намери за какво да го нахока . незнам каква е тази нова мода , ние на "тая" и "тоя" не говорим , а вс. път като ги използва и сочи му се обяснява ,че не бива така , даже и наказания отнася , но още си е  бойно настроен . дано бързо отмине !
изкара най-сетне и "модерната" ангина с афти . 2 нощи ни се разказа играта - качваше температура над 39 градуса - смъквахме със свещички и мокри палени с оцет - ама голям зор си беше .... как изтрайвате при такава ситуация да не хукнете за АБ  ?! аз да си призная на косъм бях - много е страшно , след вс. възможно , което си направил с часове да не пада температурата . някак устояхме и се размина само с осцилококцинум и орофар .
вече е добре , но баща му не щя да го прати ведната на ясла и сега ми взема силиците у дома  Laughing!

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 20:56 от oska

# 286
 Hug
Набързичко да се похваля, че Симона 2-ри ден е на градина и за сега ходи с голям ентусиазъм...дано така да се задържи  Praynig
Казаха, че все едно там се е родила и с всичко се справяла много добре...мед ми капеше направо...Едвам я прибрах вчера, направо по цял ден си остана...Остава само да не боледува много и няма да има по-щастлива от мен...пу-пу...
Има ли други като нас, дето не са били на ясла и сега почват сефте с тези емоции покрай градините? Бягам да сготвя, докато бебка спи  Hug
Дела, много ми беше приятно да се запознаем  Hug
Оска, и Симона проявява такъв характер към непознати понякога...и аз не знам от къде е видяла този маниер Thinking Добре, че сте удържали фронта с температурата и Васко вече е добре...а относно АБ, аз винаги избягвам..само в краааааен случай  Naughty

# 287
Здравейте мили момичета!Първо сърдечно поздравявам всички,които са имали поводи за празнуване и им пожелавам много здраве и да имате все такива приятни поводи за празнуване!  bouquet
Добре дошли и на всички завърнали се от морето!  grinning039Приятно ми беше да прочета,че всички са си изкарали едно чудесно лято! Hug
И ние вчера вечерта се прибрахме от една невероятна почивка в Родопите!Изкарахме си чудесно,бяхме за десет дни на Велинград и четири дни обиколка из страната.Видяхме много хубави места и за сетен път се убедих,че имаме прекрасна родина!Децата се забавляваха много,намериха много нови приятели и игрите продължаваха до мръкване.Чистия планински въздух,минералните басейни,местата които посетихме и хората с които се запознахме направиха почивката ни приказна и не ни се прибирашееее.Снимки направихме много,но още не сме ги качили на компa.
Мислех,че ще ми трябва много време да ви изчета,но явно всички сме се отдали на почивка.Сега отивам да изгледам снимките на порасналите октомврийчета!Прегръщам ви! Hug

# 288
Момичета, влизам набързо, за да съобщя една СТРАХОТНА новина!

Днес сутринта около 11 ч. нашата Ели роди момченце!!!
Братчето на Криско тежи 3150 и се чувства добре. Елито също е добре и чакам да се чуем по-късно с нея, за да разкаже подробности. Simple Smile Сега се чух само с щастливия татко!

Пожелавам им да е здравичък мъника (още нямам информация за името му), да ги радва много, да слуша батко и никакви колики!!!  Heart Eyes

Много съм щастлива!!!! Али също!  Mr. Green

# 289
  • Стара Загора
Аууууу да е жив и здрав момъка Heart Eyes
Много радост и щастие да донесе в къщата Heart Eyes
Да е здрав и палав Heart Eyes

# 290
Хей, че хубаво  Mr. Green  Ели, да сте живи здрави, да сте много щастливи цялто семейство!!!   bouquet   Hug  Simple Smile А на теб бързо и безпроблемно възстановяване.

За нас малко по-късно, като сваля и пооправя снимките. До скоро

# 291
Момичета, още малко прясна информация от източника!  Laughing

Момъкът се казва Борис! Бил голям красавец - също като баткото!!!

Елито, по разбираеми причини, не се чувства много добре, защото роди секцио и сега ще й не най-трудния ден. Но важното е, че всичко е минало добре и малкия Борко е вече на бял свят!  Heart Eyes Ще й предам поздравите на всички ви.  Hug

# 292
Честито на Ели, да е здрав малкия юнак и бързо да се прибират в къщи при батко и татко  Hug Heart Eyes

# 293
Честито раждане на Борис!Да е жив и здрав,да носи много радост и щастие на всичките си близки! HugНа Ели,желая бързо възстановяване и лек следродилен период!Скорошно прибиране у дома! HugМного прегръдки от мен и моите момичета! Hug Hug Hug

# 294
Скъпа Ели, честит син-Борис!! Да е много борбен и силен мъж и човек!! smile3525 На теб-бързо възстановяване и много щастие с двамата юнака!!  bouquet

Много благодаря за хубавите пожелания за рождения ми ден!! Целувам ви!!  bouquet

Мише, Са , Хера, Калима, много са пораснали децата и са станали още по-красиви!!  HugПо назад не съм разглеждала снимки, извинявайте, ще се поправя Blush

# 295
  • Откъм Варната
Ауууу страхотна новина, честито на ЕЛИ, много радости да донесе в къщи новия член на семейството.

# 296
  • -
Честита рожба на Ели и семейството!Да е жив и здрав малкия Борис,а на мама бързо възстановяване!!!

# 297
Здравейте  Hug ,

Пак нямах време за снимките, но ще се включа после и ще пусна и линк.

Благодаря за хубавите и мили пожелания за РД. Всъщност нашата почивка започна тогава и приключи сега в събота, когато беше и годишнината от сватбата ни. Събрахме си хубав въздух, вода и слънце и сме заредени с приятни емоции и хубави гледки от морето  и от планината.

Емка успя да се види със Сашето на Iliana, Митко на KaliMa, Симона и бебе Калиника на Mia_Ata (и на мен ми е приятно, че се запознахме:-) )

Сега на дневен ред са ни вълненията около ДГ  от другата седмица и РД идния месец  Simple Smile

# 298
  • Стара Загора
Мерак на русенки имам и аз Mr. Green И на Варненки не прощавам де Mr. Green
dbs голяма разходка сте си направили.
Ние мислим сега да ходим на Добринище..да видим. Дано времето е хубаво, че ще ходим със Слави и ще се качваме и на Безбог. Да видим комбинацията Слави-лифт дали ще е неочаквано добра или ще съм с изправени коси.
Градината ни още не е отворила. Очаква се началото на октомври. За сега сме още с лелята у нас.
Слави говори страшно много. Много е емоционален и когато се сбъскат няколко изречения в главата...мисълта бърза пред езика и от емоция ръкомаха с ръцете докато изкаже изреченията Mr. Green Вчера отиваме в Кауфланд двамта и аз паркирам колата а той - мамо внимавай да не удариш колата Crossing Arms
Та такива работи...да затягам колана, че идва зимата и става страшно у нас...като няма къде да изразходва енергията си и не иска да заспива вечер и сме... #Crazy с баща му.

П.П добър ден първо да кажа Mr. Green

# 299
Хера, ние ходихме до там, но не се качихме към върха, а тръгнахме по другата пътека към езерата защото трябваше да се върнем навреме за лифта (около 30 мин. с едно прекачване е). Ходихме да видим и Байкушевата Мура, та по този повод се качихме от Бъндерица до х. Вихрен. По пътя брахме и ядохме всякаквовкусови плодчета. После ни рекоха, че Езерото Окото е на 15 мин. път и тръгнахме, но минутите не са 15, а няколко пъти по 15 и пътя е по стръмен камънак през повечето време. Ходихме и до Белица. Много е хубаво, но пътя е автомобилотрошачка. Все пак ние бяхме в района за 5 дни и имахме време - при това хубаво Simple Smile

Нещо не смогвам със снимките, че са много и от къде ли не, но..........няма да се давам.

Това са снимки от Безбог.

Общи условия

Активация на акаунт