Ето и снимки от срещите на мъниците:
Да е жив и здрав Борис, и много, много щастлив! Много радост и любов на цялото ви семейство!

Пу-пу

Специални поздрави от нея и Борко. Добре са, вече се кърмят и чакат с нетърпение да се прибират при тати и бати! 
Сега като се захлади и поизвадим по-дебелите дрешки и - ооо, какъв ужас! Нищо не й става... Та сега ще излизаме пак да подновяваме гардероба. Поне с Маги такъв проблем нямам. Имам от всичко по много! 

Бъдете живи и здрави и много щастливи!

Кака Лети е ученичка в първи клас,a за Вяра това е първи ден в детската градина.Вълненията и емоциите ми идват малко вповече!Каката се опитва да чете и вече дори срича на малката приказки,но пък малката бързо губи интерес и така приказката остава безкрай... 
За спането - Али спи с баща си в детската на отделни легла (по принцип са двуетажни, но засега сме ги сложили разглобени). Аз спя с Маги в спалнята, като от 1 месец вече я прехвърлих в нейната кошара, но през нощта като се събуди и я вземам при мен и се гушкаме. Опитвам се да разредя кърменията и много ми се иска скоро да я отбия. Мисля си за следващата пролет да се опитаме и ние да ги отделим в детската двете. Али сега спи на леглото с преграда (това, което трябва да бъде на втория етаж). На пролет мисля нея да я преместим на обикновеното легло, а на нейното да сложим Маги. Но все пак трябва и Маги да започне да спи непробудно по цяла нощ, за да осъществим тези мои планове. Еееех, как си мечтая пак да се гушнем с татито в удобната ни спалня....
Но и това ще стане.
Бати Кико ги чака с нетърпение в къщи!!! Аз и моите две щерки също ги чакаме с нетърпение!!! 

Препоръчани теми