Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 922
  • 477
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро Simple Smile

Ето и снимки от срещите на мъниците:

# 301
Честита ти рожба, Ели!   bouquet  bouquet  bouquet Да е жив и здрав Борис, и много, много щастлив! Много радост и любов на цялото ви семейство! baloni baloni baloni
dbs, страхотни снимки! Ама наистина  колко са пораснали Октомврийчетата! Направо вече са си каки и батковци! Heart Eyes Пу-пу

Мен ме тресе една треска...нали съм се заинатила и не искам да давам АБ на Габи, та сега съм в чуденка какво да правя, че имаме ушна инфекция , а и от доста време сме с кашлица...Пробвах с хомеопатия и всичко вървеше добре, но точно когато трябваше да отидем на втори преглед доктора-хомеопат излезе в отпуск и след два дни Габи по нощите се оплаква от уше...та сега ни изписаха пак АБ и не знам какво да правя?! Вие имате ли такива дилеми? А,  често ли пиете АБ? Ще ви бъда благодарна да ми помогнете да си "сверя часовника".
Поздрави от нас с Габи и бъдете здрави! Hug

# 302
Miki, според мен определящо е състоянието на Габи. Няма място за инат. Ушната инфекция е сериозно нещо и би могла да има последствия. Сега повечето АБ са пречистени и не мисля, че ще й навредят толкова, колкото предполагаш.
Аз не бях съгласна да даваме на Ема противоалергично, като съпътстващо лечение, за да й се прибере 3-та й сливица навреме. Прочетох много неща, педиатърката и УНГ-то ми обясниха подробно след като им казах какво мисля и не съжалявам, че й го дадохме.

В този ред на мисли: Какво ли бихме мислили по отношение на хомеопатията след време и за начина й на прилагане? 

Успех при взимането на решение и бързо оздравяване на Габи  Hug

# 303
  • -
Калима,честит рожден ден!!!Да си жива и здрава,много обичана жена!!!

# 304
  • Откъм Варната
 Hug Hug Hug

# 305
Кали, Честит Рожден Ден! Бъди все така жизнена и позитивна! Много щастие и любов в семейството и много професионални успехи ти желая!  Hug

ДБС, страхотни колажи! Напълни ми окото! Личи си, че сте изкарали страхотна почивка!

Момичета, благодаря от името на Ели за поздравленията и пожеланията. Към края на седмицата и тя лично ще ви пише. Simple Smile Специални поздрави от нея и Борко. Добре са, вече се кърмят и чакат с нетърпение да се прибират при тати и бати!  Heart Eyes

Ние сме добре. Малко са ми хремави момичетата, но аз май ги простудих в това време. Ще мине. Голяма игра пада в къщи. Много се занимават двечките. Е, вече и се карат доста, но то без това не може. И мен ме тресе треската за детската градина. Гледам да създам някакъв режим на Али, но засега безуспешно. Не ще да спи това дете следобед и не ще!  ooooh! Сега като се захлади и поизвадим по-дебелите дрешки и - ооо, какъв ужас! Нищо не й става... Та сега ще излизаме пак да подновяваме гардероба. Поне с Маги такъв проблем нямам. Имам от всичко по много!  Mr. Green

Целувки и хубав следобед от нас!

# 306
Клима, ЧРД!! Бъди много щастлива и обичана!!!  bouquet

ДБС, много сладки снимки-колажи! Ема е пораснала доста и е истинска дама:)
Илиянка, затъжихме се за вас със Сашко, ще ти звънна уикенда, че сме в Русе:))

# 307
  • Стара Загора
Мили дами, искате ли да си пуснете нова тема...? Wink

# 308
  • Стара Загора
Мили дами, искате ли да си пуснете нова тема...? Wink
Не...защото http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427721.0
Има мод тук все пак Mr. Green
Обичам тА Heart Eyes

# 309
  • Откъм Варната
Хера вие към Варненско няма ли да се домъквате таз година, забрайх ви физиономията гуспожа, ши са глобявами да знайти, аааааааааааааааааа  Naughty

# 310
  • Стара Загора
Хера вие към Варненско няма ли да се домъквате таз година, забрайх ви физиономията гуспожа, ши са глобявами да знайти, аааааааааааааааааа  Naughty
Глоби приемам всякакви..може да ме глобиш в Годзилата например Mr. Green
Ще идваме Кали....но сигурно към октомври месец. Естествено ще уведомя предварително Heart Eyes

# 311
  • Откъм Варната
Вчера с Митака се видяхме с Оска, Васко и техния татко, направихме си голяма разходка, децата си поиграха, после ги изпратихме на влака, понеже си заминаваха за София, тя направи малко снимки когато е на линия ще пусне да видите малите бандити.

Хера чакам с нетърпение.

Моя мъж днес има РД, моля заповядайте почерпете се

# 312
  • Варна
KaliMa Да ви е жив и здрав таткото !( вие какво сте се разпразнували тия дни?Добре , че Митака се роди през октомври   Mr. Green)
За информация - и ние се включихме за малко в разходката вчера , само дето Митко беше сънен , крив и срамежлив и много не се включи в игрите .

# 313
Кали,Честит рожден ден на теб(на голяма патерица)и на твоята половинка!  bouquetБъдете живи и здрави  и много щастливи!
Оска,чакаме снимки! Peace
ДБС,благодаря за споделените фотоси,мъниците много са пораснали и са големи сладури! Hug
miki,много неприятно това с ушната инфекция и за съжаление не е никак за подценяване.Нашата кака и при най-малка простуда се обажда болка в ушетата и аз също като теб много се притеснявам,та напълно те разбирам.Дано Гaби е вече по добре! Hug
Какво ново при нас:От вторник си имам две ученички! GrinningКака Лети е ученичка в първи клас,a за Вяра това е първи ден в детската градина.Вълненията и емоциите ми идват малко вповече!Каката се опитва да чете и вече дори срича на малката приказки,но пък малката бързо губи интерес и така приказката остава безкрай... Mr. GreenНо много им се радвам.
От лятото си имаме детска стая и сега след завръщането от почивката ги отделихме вече и двете да спят в стаята.Отначало ми беше доста притеснено за малката,но явно за всичко си има време.Вашите мъници отделно ли спят или сте всички в една стая.Ще се радвам да споделите как е при вас!
Тази седмица ходихме на изследвания,в понеделник ще са  готови .В тази връзка направихме мерки и теглилки,но мерките ни са почти без промяна.Тежи 13кг и е 92см.

# 314
Кали, да ти е жив и здрав любимият! Бъдете много щастливи!  Hug

Оска, как върви бременността? С удоволствие ще разгледам и аз снимките. Аз закъснях и не можах да ти кажа къде почивахме ние на морето. Дворчето от снимките е от едни къщички в Синеморец. Много сме доволни. Ето линк на вилите, ако ти е интересно все още да ги видиш: http://vilaveneta.hit.bg/Pictures/big%20house/index.html На свържете се с нас има и цени.

Ася, честити ти ученички! Много лесно да свикнат и никак да не боледуват!  Hug За спането - Али спи с баща си в детската на отделни легла (по принцип са двуетажни, но засега сме ги сложили разглобени). Аз спя с Маги в спалнята, като от 1 месец вече я прехвърлих в нейната кошара, но през нощта като се събуди и я вземам при мен и се гушкаме. Опитвам се да разредя кърменията и много ми се иска скоро да я отбия. Мисля си за следващата пролет да се опитаме и ние да ги отделим в детската двете. Али сега спи на леглото с преграда (това, което трябва да бъде на втория етаж). На пролет мисля нея да я преместим на обикновеното легло, а на нейното да сложим Маги. Но все пак трябва и Маги да започне да спи непробудно по цяла нощ, за да осъществим тези мои планове. Еееех, как си мечтая пак да се гушнем с татито в удобната ни спалня....  Blush Но и това ще стане.

И малко новини за Елито - утре с Борко ги изписват. Той бил доста кротичък и почти не плачел. Суче си, пръцка и оригва по график!  Heart Eyes Бати Кико ги чака с нетърпение в къщи!!! Аз и моите две щерки също ги чакаме с нетърпение!!!  Grinning

Херка
, а до Пловдив кога ще идваш? Все се измъкваш по терлици значиииии....  Crossing Arms

Хубав уикенд от нас!

Общи условия

Активация на акаунт