Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 922
  • 477
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета!
Ние сме добре и да е живот и здраве в понеделник сме на градина.Малко ме е страх как ще протече всичко.Че ще плаче ми е ясно, но дано да го преживее, а и боледуването ме притеснява.Сега това са ми тревогите.
Другата седмица очаквам да излезе класиране, че кандидатствах магистратура, но държавна поръчка.
Ех, кога минаха три години!Къде ще правите РД на децата?Какво миню ще имате?

# 316
  • Някъде в Европа...
Леле, каква новина съм изтървала... Blush

Ели, да ти е здравичко новото момченце! Много щастие пожелавам на цялото ви семейство!

Поздрваи и за всички, които са празнували напоследък...

При анс няма нищо съществено. Ради от две седмици е в нова градина, нямах абсолютно никакъв проблем, въобще не заплака..Сутрин го будя 10 мин преди да излезем от вкъщи, става кротко детето, облича се и тръгваме, обикновено сме първи (последните сутрини го оставях в 6.40ч), това малко го натъжава, но се държи геройски...Само ми заръчва - да съм кажела на батковците да не ми давали много работа, та да мога да дойда да го взема ранко... Миличкият ми....
Миналата десмица го водих на работа за малко - мечтата на всяко момченце - при пушките и камионите  Simple Smile. Излишно е да казвам, че беще възхитен...

И понеже сме едни от първите с рожденните дни, да кажа - вече му купих подаръка от баща му (акумулаторен мотор), та да можем да използваме все още хубавото време..Аз смятам да му купя маса със столче (имахме, но се счупи , а му беше страшно удобна и определено му липсва такова нещо). Самия рожден ден се пада в петък, ще питам може ли в градината да се носи торта и почерпка... С деца смятам да празнуваме в заведение, но следващата седмица, че нали на 26.09 ще се работи, а аз на 27.09 съм ангажирана служебно.. Това е.. Само да е здрав, че миналата година не беше и пропадна всякаква организация по рождения му ден...

Много, много целувки от нас! Hug

# 317
Да честитя на патерици на всички празнували рождени дни! Да са здрави и с късмет.

Честито за новите попълнения в семействата.  Леко отглеждане  и много радост.

Мики, въпрос на избор са антибиотиците, но може би лекаря наъ-добре ще прецени. разбира се, с уговорката, че му вярваш и си чете нещата. но ухото си е проблем и се надявам скоро да се оправи Габи.

Иначе при нас няма нищо особено. От 01.09 е на ясла - казаха че след рождения му ден ще го преместят в градината. Явно не искат всички ревящи да дойдат на куп. Не е  плакал, освен когато се засече с едно ново дете, което направо късаше сърце с реване. Гледам да не ги засичам сутрин. Вече се обзаведе с тъй познатите ми зеленикави сополи, които педиатърката нарича "ясленски".

За рождения ден ми е рано да мисля - миналата година беше болен въпреки организацията, която исках да напарвя. Ще поизчакам. Със сигурност ще занеса торта в градината - все  пак това ще му е  изпращането. И вероятно в къщи с други дечица.

Спи при нас в стаята (ние сме в гарсониера и това обяснява напълно факта). Ако имах вариант щях да се опитам поне стая да му направя,  та да има къде да играе и ако иска да спи.

Лека вечер от нас и да сте здрави.

# 318
Днес сме за първи път на детска градина ужасно се притеснявам в какво състояние ще го видя в 16ч.
Да е жив и здрав малкия Борис и да носи само усмивки на мама ,тате и бате!
Калима да сте живи, здрави и много щастливи с половинката!
За рожения ден ще мисля след 22,09 ,че на свеки и предстоят операции

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 10:50 от кукувица оптимистка

# 319
Илиянка,как е Сашик?Пиши как е в градината,хареса ли му?
Ние в крайна сметка вчера отложихме отиването в детската градина за днес,и вече е факт-Вяра от днес е на градина.Влезе без рев,ноооо доста се попритесни още с оставянето в стаята,но учителката ни направи знак да се изнасяме и сега не ми остава нищо друго освен да стоя със свит стомах докато стане време за прибиране.

# 320
Първия ден всичко беше ок като го вземах ми докладва ,че е закусил и ,че ме чака отдавна беше в прекрасно настроение.Втория ден уж искаше да ходи ,но като отворихме вратата на градината рев и чудо дърпаше се едва го откопчихме като вземах не беше разстроен ,но пък беше с 38Т .Та ден трети не сме на детска  Grinning
Има само Т и е в настроение ,хапва си казват ,че може да е от стреса.През ноща бълнува "искам мама,искам мама" и лягаше в/у мен да спи.
Миличките  ни сладури.

# 321
Ауууу, Илиянка, Ася, направо ме присви стомаха, като ви четох.... Дано Сашко бързо свали температурата. Но това с бълнуването нощем направо ме потресе.
Ася, пиши как е Вяра. Разказва ли нещо? Плакала ли е?

Ние ще тръгваме на градинка след РД-то, живот и здраве. Мисля да бъде на 14 октомври. Тя има РД на 12-ти (понеделник). Иначе вчера Боян мина през граината и ми домъкна един списък с изисквания за децата, тръгващи на градина. От около 10 точки е. Искат да се хранят сами, да могат да се събличат, обличат, обуват, събуват, да си мият ръцете, да ходят сами до тоалетна (със седалка), да казва когато имат нужди и още куп неща.... Направо в чудо се видях. Сега се учим на някои от нещата, но пусто не мога да й обясня как да си съблече и облече блузка...  Tired

АИР-че, Румена, благодаря, че споделяте за градинката и яслата. Много ми помага всяка информация!  Hug

Вчера се видяхме с Елито. Изглежда превъзходно!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 322
Сашко май се оправи . Praynig
Sa Сашо не може почти нищо съвсем сам от изброеното добре ,че при нас изискванията са занижени  Grinning
Първия ден като го заведох започнах да обяснявам ,че не ходил на ясла не може да се храни сам и т.н. учителката каза "Е, нали е наша работа в първа група на това да ги научим"

# 323
Добро утро Simple Smile

Емка също тръгна на ДГ в понеделник, но от вчера е с хрема  Sad
Sa, не се притеснявай. Знаеш, че децата се държат по различен начин на различни места и с различни хора. Най-вероятно ще се изненадаш, когато разбереш колко бързо Али се е научила на нещата които "не знае". Няма да я оставят, ще й покажат, ще й помогнат...пък и там ще има деца от които да гледа. Така се учи най-бързо.
В яслата Ема можеше да се облича и съблича и да се храни сама, беше и без памперс (с пропуски разбира се ). Дори ме бяха помолили да е с дрехи с които може изцяло сама да се справя, защото не дава да й помагат Naughty  У нас обаче започна да казва "Мамо може ли ти да ми даваш"; "Мамо може ли ти да ме облечеш". Преди това не го правеше. Имат си нужда от внимание и глезене, пък и след като може и има кой защо не. Нали сега му е времето за такива неща. Simple Smile

Приятен ви ден и Честит празник на всички, които днес имат повод!!!  bouquet

# 324
Здравейте!dbs,ами тия с повода сме ние!Благодаря!  bouquetВяра днес е именничка и ви черпя по повода:

Да е жива и здрава това е най-вaжното за мен,другото полека-лека ще се нареди!
А ето и пресни новини от детската:вчера като я взимах госпожaта ми каза,че наобяд изобщо не е спала,което за нея си е направо червен светофар(има си изграден режим и обедния сън е като часовник при нея),освен това слетобед е поплакала за мен.Първите и думи като ме видя бяха:Аз пакaх за мама!При което всичко ми се стегна...Днес още с влизането рееееев,и така се опъваше че едвам си тръгнах.Но поне е спала.Цяла вечер ми повтаря,че е плакала за мама,но се старая постоянно и говоря че мама първа ще я вземе и че с децата ще  и е интересно и времето бързо ще отмине.Дано подхода ми успее,знам че диалогът е много важен между двете ни!
Илианка,радвам се че Сашик е добре! Hug
Sa, не се притеснявай,всичко ще е наред! Hug

# 325
assia75, да ти е жива и здрава именничката! Много късмет и щастие й пожелаваме аз и Габи!  bouquet  bouquet  bouquet
Поздрави и на другите, които празнуват днес!  bouquet :
Ние току що се връщаме от имен ден на една Вярка. Изкарахме супер. Утре ще разправям, че много ни се спи! smile3524

# 326
  • София
Здравейте отдавна не съм се вясвала в темичката, влизам само да се похваля, че нашата Даниела стана кака на 06.09.09г. имаме си вече и момченце Димитър.
Каките са много щастливи и все се опитват да помагат особено по-малката нейно задължение е да дърпа въженцето на една музикална играчка, в повечето време гледам да им намирам занимания за да не пипат много бебето.
Честито на празнуващите 3 тата годинка    party006 newsm59, ние също се подготвяме за празника, но ще е малко в по-тесен кръг бебчо няма да има и месец и ще се съобразяваме и с това.

# 327
Villi    bouquet  много ме зарадва с тази новина. Честито на цялото ви семейство. Желая ви много здраве и щастие!!! Simple Smile

Ася, не сте само вие  Wink , но ме домързя да изброявам, пък и шанса да пропусна някого не е малък  Blush

# 328
  • -
Момичета,днес моята дъщеричка Мария става вече на 3г  Simple Smile.Мисля,че това ще бъде най-емоционалния ни рожден ден досега-сутринта е станала още в 7ч и започна да търси подаръците...Дечицата ни вече порастнаха и са големи хора,самостоятелни,а сякаш вчера бяха  малки бебета Heart Eyes Почерпете се за нейно здраве
Пак ще се включа тия дни и със някоя снимка

# 329
valka77, ЧРД на Мария!Да ти расте здрава ,весела и безгрижна и да ви носи само усмивки!
ЧРД и на Анна !
Весел празник и на двете и много много подаръци !

Ех, как отлетяха три години .....

Общи условия

Активация на акаунт