Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 919
  • 477
  •   1
Отговори
# 330
valka77,Честит 3ти рожден ден на Мария!Желаем и много здраве и безгрижно детство!!!Весел празник и много изненади!

# 331
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на Мария   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 332
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Мария  bouquet
Ние се върнахме от Добринище...беше страхотно и успяхме да се качим на Безбог въпреки не толкова доброто време Laughing
Снимки и разкази най-рано във вторник Mr. Green
Днес моето момче става на 3г....ех кога минаха тези години.
Честит празник сине! Обичаме те толкова много Heart Eyes

# 333
  • Откъм Варната
Честит рожден ден и на Слави. Сякаш толкова бързо пораснаха децата, вече са едни малки човечета дето само ни въртят на малкия си пръст Simple Smile

# 334

Честит Рожден Ден на нашите малки -пораснали слънчица!!!

# 335
  • Някъде в Европа...
Честит трети рожден ден на всички наши малки - пораснали слънчица! Да имат прекрасно детство!

# 336
Честит рожден ден на Слави на Хера!Да е жив и здрав и все така да носи радост за всички около себе си!

# 337
  • -
Честит рожден ден на Слави!!!Весело,щастливо,диво и безгрижно дете,нека да расте!!!

# 338
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ И СЛАВИ !
Много здраве, щастие, късмет, много игри, усмивки и много радостни мигове !
  Heart Eyes

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА  Hug

# 339
честита рожба Ели ! само радост дати носят малкия Борис и голееемият му брат Криско!
честит рожден ден на Мария и на Слави ! да растат здрави , умни палави и шумни дечица ! много късмет и сбъднати мечти !

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 10:27 от oska

# 340
Честито на всички, имали повод за празнуване и от мен   bouquet
Няма да успея да поздравя всички поименно, но понеже многото рожденни дни тепърва предстоят - нека всички да се чувстват поздравени! Да са ни живи и здрави дечицата - Октомврийчета (нищо че ние влязохме в Ноември, а някои избързаха Септември  Wink)
Ние си имаме сериозни семейни премеждия и все още не съм в състояние да пиша (не ставам за компания), надявам се скоро всичко да си дойде на мястото и да имам повод да се похваля...

Весели празници на всички  Hug

# 341
  • Стара Загора
Аз се завърнах..търкул Joy
Благодаря много за пожеланията на големия вече Слави Mr. Green В петъка заминахме за Добринище...качвах се до БезБог /умрях от страх ама пусто снимане Mr. Green/ Слави на лифта ми каза - няма страшно мамо..аз съм тук...тати е тук..ще те пазим Heart Eyes Mr. Green милото. Горе над хижата има чайна..тряснах едни ром зо отскок и тръгнахме на долу пак...На връщане не ми се видя толкова страшно Mr. Green Ромът си свърши работата. Mr. Green Ходихме и до парка на танцуващите мечки /пътя е ужасен но се изтрайва/ Слави умря от кеф като видя мечките и още ги говори Crazy после навръщане ходихме и до мин.извори в Добринище и на тръгване в неделята минахме и през Батак да разгледаме костницата.
Рожденията ден мина...емоционално и тържествено. Имаше много игри от зори до късния следобед /времето беше страхотно и децата дивяха на поляната/ вечерта бяхме с бабите, дядото и вуйчото с вуйната...въобще беше хубаво. Слави от сутринта 8,30ч. заспа чак в 22,30ч. вечерта каталясъл но пълен с емоции и прекрасни преживявания. Цяла нощ не мръдна и сутринта го заварихме в същото положение в което вечерта баща му го сложи в кошарата Mr. Green
Днес на работа. Мързи ме.

# 342
  • Откъм Варната
Херка благородно ви завиждам за разходката, а инак снимката на Слави с тортата и Шуменското е просто един път Wink

# 343
Честит Рожден Ден, Мария!!! Валка, да ти е здравичка и много послушна! Да ви радва и много бързо да свикне с детската градина!  Hug

Честит Рожден Ден и на Слави!!! Херка, да ви радва много малкия разбойник! На него пожелавам скоро една хубава сестричка, за да има с кой да прави белите в къщи!  Heart Eyes

Херка, мерси за разказа. И на мен ми се допи ром, като те прочетох!  Mr. Green

Миа_ата дано по-скоро се похвалиш с разрешените проблеми!  Hug

Оска, как сте? Васко вече сигурно е нетърпелив да стане батко!

Ние почивните дни също не си бяхме в Пловдив. Ходихме на Орехово - там имаме къща. Еййй, голям студ брахме, обаче не се предадохме и палихме огньовете навън.  Simple Smile Направихме си два излета с децата. Али вървя нагоре по едни баири час и половина. На долу също издържа. Голям грой беше! И Боян също се прояви подобаващо, носейки през цялото време Маги на раменете.  Mr. Green

Хубав ден от нас. Скоро ще гледам да покажа и снимки . Simple Smile

# 344
  • -
Минавам само набързо да дам отчет за "първия учебен ден"за нас.Детето си влезе и още от вратата като видя децата и играчките,хукна без изобщо да се сети за мама и тати повече,учителката едвам я изкара да дойде да ни каже чао.Не е плакала,уж е яла/ако се съди по петната по дрехите,сигурно е вярно Simple Smile /,трудно са я накарали да заспи/аз изобщо не очаквах да спи дори/ и в 16ч като отидох да я взема я изкарах с рев от групата,защото не искаше да си тръгва и искаше на пързалката.Мама...рева до обяд на почивки  Blush Утре ще видим как ще сме,стискайте ми палци,щерката да не размисли нещо през ноща Mr. Green
Лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт