Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 917
  • 477
  •   1
Отговори
# 345
Еееее, Валка! Браво! Стискам палци все така да продължавате! Твоя разказ ми вдъхна малко надежда. Аз все още се чудя, дали първия ден да ходя и аз или ще е по-лесно и безболезнено баща й да я заведе.... Има плюсове и минуси и при двата варианта.  Thinking

# 346
Честити пропуснати имени дни и рожденни също! НА навършилите 3 години здраве, късмет и послушни родители. На предстоящите - същото и даси го отпразнуват подобаващо (справка - снимката на Слави). Искам да ви кажа, че се радвам, че ви познавам пък било и само задочно, и знам че тоя месец е празничен за всички.

Valka, браво на детето! Пу-пу. Явно си има значение тая една година още в къщи.

Са, нали знаеш, че който води е лошия, а който взема е добрия. Това в случай, че не се влюби в градината от първия ден.

# 347
AIR-че, Честит Рожден Ден на Ради!!! Да ти е здравичък, много послушен и само радости да ти носи!  Hug Hug Hug
Как сте вие? Как празнувате РД? Ради тръгна ли вече на градинка? Пиши и за теб нещо.  Heart Eyes

# 348
  • Някъде в Европа...

Привет, момичета!
Почерпете се за здравето на Ради!
Са, специални благодарности! Hug

Ние вече духнахме свещичките Simple Smile. Тази вечер ще е почти обикновена, с по-официална вечеря..Така или иначе Ради не издържа да не духне свещите и да не нарежем тортата преди да сме седнали на масата, а и сме вкъщи само аз, той и баща ми. За празнуването с дечица реших да е др уикенд, тогава ще поръчам и голямата торта. Утре сме на работа, той на градина, а в неделя съм служебно ангажирана...Иначе днес си получи подаръците от баба и дядо и от мен. От абща си го получи в началото на месеца...Като капак вчера ми се счупи и апарата и сега ще сме на снимки само от гсм  #Cussing out
В градината не дават да се носят торти и почерпихме дечицата със сокчета и сухи пасти (в групата са 35 деца)

Иначе около нас нищо ново. Аз ходя на работа, положението е много спокойно, весело дори и мога да кажа, че ходя там да си почивам...Забавно е....
С Ради нямам никакъв проблем на градината. Сутрин му е мъчно малко , но не плачи, само ми заръчва да кажа да ми дадат малко работа, та да го взема рано  Simple Smile. Държи аз да го водя рано и се буди без проблем, събуждам го в 6.30ч. Вече ни мина родителската среща в градината. Ще им се купуват учебни тетрадки от някаква серия "моливко" (35 лв е комплекта) и от 1.10 почват "учебен процес" Simple Smile. Трябва да накупуваме и канцеларски материали...В група са 35 деца, много са като се има впредвид, че местата им за спане са 25...останалите спели на походни легла в стаята, където играят... Ради спял в спалнята...
Той много говори. В градината разправя всичко от вкъщи, а вкъщи се информирам от него за всичко в градината  Simple Smile. Откакто е тръгнал е научил 4-5 песни, които аз не знам, показва и с ръчички какво се прави...Започна и да се храни нормално, даже и много за мойте разбирания досега. Мога да кажа, че съм доволна засега.. Госпожите му също ми вдъхват доверие.

Това е от мен! Много целувки и весели рожденни дни!

# 349
AIR,Честит 3ти рожден ден на Ради и от нас! bdbaloniДа ти е здравичък,много да палува и все така да радва близките си!Да го нагушкаш от мен! HugВесело изкарване на детския купон!  bigdance2п.п.:благодаря за почерпката! Grinning
Честит Зти рожден ден на Ива на Диди81!Много здраве и слънчево детство! newsm59

# 350
Честит Рожден Ден на ЯНИ! Мише, много да ви радва малкия сладур и никак да не боледува тази зима!  Hug

# 351
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на Яни, да расте все така палав и игрив   bouquet  bouquet  bouquet

# 352

Честито на всички празнували сладури!!!!Здраве ,усмивки и много игри !
Криво ми е ,гадно ми е ,мамка му вместо до си отвори подаръка Саши в момента редуваме мокри кърпи и изпотяване събуди се с над 39 градуса. Close

# 353
Честит Рожден ден на Сашко и Васко!

Илианче, бързо да оздравява рожденика и още утре да играе с хубавия подарък! (между другото какъв е, че ми стана интересно).  Hug Гушкай си го сега.  Heart Eyes

Оска, да ти е здравичък Васко и да бъде най-добрия БАТКО на света!

Аз сега започвам да чистя. Али от вчера е при баба си и ще си я вземем утре сутрин. Днес е ходила на куклен театър и беше много възторжена по телефона. Боян излезе с Маги, а аз си останах уж да чистя - а сега лежа на дивана и се кефя на тишината и спокойството.  Mr. Green

# 354
Честит рожден ден на Мария, Слави, Ради, Яни, Сашко и Васко и на всички останали, които са празнували! newsm51[color=red]Да са живи и здрави малките-големи слънчица и да растат умни и усмихнати![/color]
Честито и на тръгналите на градина  bouquet
Съжалявам, че чак сега се включвам, но напоследък времето не ми достига, а в последните 2 дни нета се бъгва нещо...
Благодаря на всички ви за пожеланията  Hug Правя ви малко късна и  скромна/в момента нямам възможност да стоя дълго на компа-Кико ме ръчка да гледал Пагадин Laughing/ почерпка за здравето на Борко cook cook Wine Glass newsm38
Накратко - ние сме добре, "малко" будуваме нощес и денем ходим недоспали, но това да е - пълно щастие няма. Сега се вълнувам около предстоящото тръгване на градина на Криско - ще му хареса ли, ще ходи ли с желание...и т.н. и искрено се радвам за ходещите вече безпроблемно приятелчета.

Ставам, че има гладни малчугани Mr. Green

# 355
  • София
Здравейте и от мен.Досега не съм писала , но ще се радвам да ме включите в първата страница.Ние сме от Павликени.Терминът ми беше за 06,10 но родих на 10,10 Бебето се казва Теодора и тежеше 3,200 кг.
Мога с усмивка да споделя че ходи на градина с огромно желание. Сутрин с нетърпение влиза в стаята а вечер не и се тръгва.
Засега толкова от мен.Хубав ден на всички.  bouquet

# 356
Честит Зти рожден ден на Ива на Диди81, Яни , Ради и Сашко !да са ни здрави и с много късмет всички дечица !
да ни са честити празничните септември и октомври !

а на Ради и Сашко пожелавам големи и щури купони , па макар и след рожденната дата !
пропуснала съм да честитя юнака на вили ! да ти е жив здрав , а каките много да помагат на мама !

калима , започвам с теб , защото много ,много ме е срам ! бяхте толкова мили с Митачето , отделихте ни много време и дори ни изпратихте  на влака , а аз едни снимки не успях да метна в нета . ама наистина нямате представа как на никого не мога да разчитам дори за съвсем елементарна помощ , като да се види от къде  проблема , снимките да са в компютъра , а като тръгна да ги качвам да липсват  Shocked ! ама аз не съм се отказала де , довече ще дойдат приятели да доометем почерпката от ЧРД на Васил , че бая кльопачка остана и все ще успея да сгащя някой на компа да ми помогне ! любопитка , уви оказа се ,че вие не фигурирате на фотото , после се сетих ,че все нещо хукваше настрани когато Тодор снимаше ! важното е обаче ,че се видяхме на живо и срещата беше много приятна поне за нас  Hug !

за рожденния ден на Васето , смятах да пиша тук и да поканя всички съфорумки , които имат желание да присъстват  , но не ми се получиха добре нещата и само в последния момент успях да звънна на няколко мамчета , дето ми бяха на лесно . обаче си мисля пак да ви поканя у дома , ако искате и да си направим нещо като общ ЧРД  на хлапетата . само да се включите и да уточним някоя дата , ще се радвам да го направим.

иначе снощи настана такава гюролтия и бъркотия , бедна ви е фантазията  Laughing ! ако все пак успея със снимките ще видите и мисля коментара ща се окаже излишен . да призная имаше моменти в които не на шега ми минаваше мисълта да вазирам някъде и да се завърна чак към края на купона . но пък за дечицата беше супер явно , всички бяха шумни , зачервени , препотени и трудно родителите успяваха да ги извлекат навън като си тръгваха . гостите - 40-сетина възрасти и 10-15 деца . масрафа , заедно с тортите за ДЯ излезе около 200-250лв. приблизително - това като статистика за тези на които тепърва им предстои  изпитанието- детски рожден ден у дома !

mariia_ , добре дошла сред нас Hug !

# 357
Честит рожден ден на всички вече пораснали октомврийчета!!! Нека да са здрави и много щастливи!!!

Мария  Hug

Оска , да си призная и аз не съм очарована от идеята за клубче по ред причини, които е излишно да изброявам. От друга страна, до сега не чух нито една приказка в подкрепа на това да направим домашен РД.
Според мен организацията на РД на открито и в домашни условия изисква различни неща, а сезона не ми гарантира хубаво време.
Започнах с подготовка за украсата http://picasaweb.google.bg/dela.sluncheva/Ukrasa#5386385454668394978 и съм стигнала до тук.
Разкажи, моля те, с какво  забавлявахте децата или ги оставихте на собствен ход да "разрушават" къщата.

АИР, в ДГ на Емка учат по другата програма на Издателство "Изкуства". Много се чудя дали да не взема "Моливко" за вкъщи защото твърденията са, че  всяка от програмите е с недостатъци, които другата компенсира. Далеч съм от мисълта да учим, но мога да предлагам нещата от програмата или поне да следя дали научават нещо.  За моя изненада се оказа, че много хора дори незнаят, че децата им учат в ДГ...

Хубав ви ден

# 358
  • Откъм Варната
....От друга страна, до сега не чух нито една приказка в подкрепа на това да направим домашен РД....

Аз правих вече на Митака, на 1 г и на 2 г, сега на 3 г пак исках, но ще ходим на сватба на леля му в Смолян, и там ще заминат всички заделени средства, с 2 ръце съм в подкрепа за домашен РД, у нас няма много място и малко бяха като в дядовата ръкавичка, но поне наволя си поиграха, което все пак е целта на занятието, а на 2-рия РД вече разбираха какво е торта и как се използва и бяха много очаровани.

На сватба в Смолян ще сме на 18.10., а на 19.10 ще пътуваме обратно и мисля да минем през Пловдив и Стара Загора, някой ако иска да се видим да ми даде телефон на лични да ви звънна да пием по кафе Wink

# 359
  • Стара Загора
Кали какви са тези работи Crossing Arms разбира се че искам да се видим...или си загубила моя телефон Mr. Green
Ние първите два РОЖДЕНИ ДНИ ГИ ПРАВИХМЕ В ЗАВЕДЕНИЕ а този третия на вилата в двора. Децата си поиграха...побесняха и бяха много доволни.
Честит рожден на всички малчовци  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт