. Тази вечер ще е почти обикновена, с по-официална вечеря..Така или иначе Ради не издържа да не духне свещите и да не нарежем тортата преди да сме седнали на масата, а и сме вкъщи само аз, той и баща ми. За празнуването с дечица реших да е др уикенд, тогава ще поръчам и голямата торта. Утре сме на работа, той на градина, а в неделя съм служебно ангажирана...Иначе днес си получи подаръците от баба и дядо и от мен. От абща си го получи в началото на месеца...Като капак вчера ми се счупи и апарата и сега ще сме на снимки само от гсм 
. Държи аз да го водя рано и се буди без проблем, събуждам го в 6.30ч. Вече ни мина родителската среща в градината. Ще им се купуват учебни тетрадки от някаква серия "моливко" (35 лв е комплекта) и от 1.10 почват "учебен процес"
. Трябва да накупуваме и канцеларски материали...В група са 35 деца, много са като се има впредвид, че местата им за спане са 25...останалите спели на походни легла в стаята, където играят... Ради спял в спалнята...
. Откакто е тръгнал е научил 4-5 песни, които аз не знам, показва и с ръчички какво се прави...Започна и да се храни нормално, даже и много за мойте разбирания досега. Мога да кажа, че съм доволна засега.. Госпожите му също ми вдъхват доверие.
Гушкай си го сега. 
[color=red]Да са живи и здрави малките-големи слънчица и да растат умни и усмихнати![/color]
Правя ви малко късна и скромна/в момента нямам възможност да стоя дълго на компа-Кико ме ръчка да гледал Пагадин

!
!
Препоръчани теми