Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 914
  • 477
  •   1
Отговори
# 360
  • Откъм Варната
Херка твоя телефон ако го загубя, значи съм загубила моя Wink, задължително ще ти звънна, щот ти май насам няма да додиш, та да не пропуснем таз година да се видим Wink

# 361
  • Стара Загора
Херка твоя телефон ако го загубя, значи съм загубила моя Wink, задължително ще ти звънна, щот ти май насам няма да додиш, та да не пропуснем таз година да се видим Wink
Mr. Green
Варна ми е в плановете но днес сержа ходи на доктор...боли го левия бъбрек и се оказа, че има три камъка вътре. Сега ще ходи на лазар да ги разбие и незнам кога ще остане време за Варна...но е в плановете ни. Просто като го боли друсането на колата го съсипва.

# 362
Кали, знам аз, че вие празнувате така, ама тогава още не се бях доразочаровала от клубовете. А като взехме решение да е вкъщи и всички започнаха да се надпреварват с обяснението как ще ни се разруши къщата и т.н.
Та накрая намерих една темичка от коят се успокоих, че има себеподобни с успешни празненства.
 Mr. Green

Хера, много гадно това с бъбрека. Много е болезнено, пък си е и опасно. Да се разминава бързо и да не образува повече.

# 363
прогнозите бяха за превалявания баш неделя следобед , иначе можеше купона да е в градинката пред къщата . тя не е наша , а общинска , но нали наоколо живеем по-малко народ , та общо взето се третира като собствена . честно казано ,така или иначе после щяхме да се пренесем пак горе , щото сме такива хора , че празнуваме яко и до късно . срам не срам , ще призная ,че заспиването на Васил 2-3 пъти годишно след 23-23.30часа никак не ме притеснява !

и трите рожденни дни направихме в къщи . миналата година пак бяхме в новото жилище - тогава в полузавършен вид и без никакви мебели , което определено даваше повече пространсто . хубаво или не това е нашият начин да съберем вс. си приятели и ако някой не харесва мелето което се получава , предполагам друг път няма да откликне на поканата , което пък означава ,че не харесва и нас . ние по принцип сме си шантави и шумни Mr. Green

а за щетите и чистенето , ами и без специален повод само 3 комшийски деца + Васил успяват да спретнат такава бъркотия илюстрирам http://oskaaa.snimka.bg/family/vasko-aleksandropolis.366440.11780532:, а аз пък съответно съм супер спец - чистя и подреждам за отрицателно време без да мрънкам .

dbs , имаше от времена време самоотвержени татковци , които събираха хлапетата в една стая и ги подлудяваха с песнички , поскоци и сценки , но не съм ги организирала , беше по самоинициатива . това се получи , едва когато останаха по-малко от половината гости . преди  беше невъзможно , защото абсолютно всички се скупчиха само в две стаи и дори имаше моменти в които неможеше да се влезе от играещи и тичащи деца пред врата.

обаче , хайде пак да ви подканя - кажете кой ден ви е удобно и ми идвайте на гости !

част от снимките от ЧРД на Васил ,правени са когато пооредя народа , та успях и да пощракам .
dbs , знаменцата за украса ших сама Laughing !  в края има снимки и от втория рожден ден .

http://oskaaa.snimka.bg/children/rojden-den-vaseto-2009.426795

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 13:53 от oska

# 364
Здравейте момичета  bouquet!

Извинявайте, че не минах, за да почерпя за здравето на моя маймун!Случиха се няколко лоши неща, та не ми беше до това.Е, сега ви черпя с по едно парче торта.Много е хубава, нали?

Ето и малко снимки от РД http://www.album.bg/qnislav/
Не съм му правила детски РД, защото ходи 5-т дни на градина и се докарахме до болница.Уж вече взе да се оправя.От два приема на антибиотик се наду цели, че и езика беше удебелен.Два дни му поставяха само урбазон и глюкоза, че 10-т дни не беше ял нищо.Докторката каза, че гърлото е взело да отшумява и афтите в устата му да намалят.Не знам как стана с урбазона и глюкозата само.Е, това е от нас!Ще се разминем без детски РД, че не ми се иска сега да го събирам с деца, поне за няколко дни Rolling Eyes.

# 365
ЧРД на всички сладки октомврийчета, родени през септември и празнували до сега!! Да са живи и здрави, с голям късмет!! Че са ни най-красивите и най-палавите е ясно!! Mr. Green

Вили, честит син!! Да те радва много и да е голям чаровник!!  bouquet

Днес Ния става на 3 години, почерпете се за нейно здраве!

Мише, много неприято се е получило пре вас! Дано няма повече такива премеждия и Яни да е много здрав.

И при мен имаше леки проблеми, но днес не ми се занимава с това да се оплаквам Simple Smile
Лек и слънчев ден на всички!

# 366
Честит рожден ден на всички мъници, които са празнували през последните дни. Мили дечица, желая ви щастливо и безгрижно детство и да растете здрави, умни и добри деца, да станете достойни хора - за радост на вашите родители!
Честито на Ани, Мария на Валка, Вики на Маца, Ива на Диди, Марти на Омни, Филип на Куки, Ники на Стефи, Слави на Херка, Ради на Ейрчето, Яни на Мишето, Влади на Теди, Сашето на Илианка, Васко на Оска, Венци на Харт и Калоян на Слийпи! Честито и на техните прекрасни родители!
Специално честито и на днешната рожденничка Ния, чиито весел поглед много ми липсва, а как ми липсва и Ангелинка...

Вили, честит син! Желая ти да растев здраво , силно и умно момче и да те направи най-щастливата и горда майка!    bouquet  bouquet  bouquet

Аз изчезнах от хоризонта, докато посвикна с новата работа, нещата там са наред, но има мнооого да уча. То сега съм и на един курс, така че действам по въпроса  Wink.
Децата са добре, имахме малък инцидент с детегледачката, описах го тук, мамите от София може да погледнат да не повторят моята грешка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432466.msg12615642#msg12615642.
Има обаче хубав край цялата история - сега ще идва едно младо момиченце, което е с чудесни препоръки и мисля, че нещата ще вървят по-добре.
Момичета, мноого ми липсвате  Hug!

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 19:35 от evelinar

# 367
Ния ,ЧРД бъди здрава ,усмихната и много щастлива !

Мишка ,Яни добре ли е вече?
evelinar прочетох ,луда работа наистина.Дано новата детегледачка да е свястна!
Саши вече е добре, имали сме ларингит .След като писах Т му спадна и все пак се събрахме на леко тържество с русенки след обяда беше тежък както нямаше Т вдигна пак 39,6 та го увивахме целя в мокри чаршафи.Смъкна ,вечерта дойдоха баби и дядовци да го видят той пак вдигна та без малко да ни вкарат в болница.
Sa той се радва на всичко което с гуми  Laughing нещо като комбинирана селскостопанска машина му взех.Имаме и страхотна пожарна и писта  със Скелефлекс/май така беше/ от съфорумските сладурчета  Heart Eyes
Следващата година май и аз ще мина вариант с празнуване в къщи ,но не и с 10-15 деца  Grinning
В понеделник вече беше добре Саши и бабите и дядовците дойдоха да срежем тортата ,той просто обожава да се събираме всички паднаха големи игри и заспа щастлив .
Голямо ми е геройче сигурно е ужасно да вриш и да те увият в леден чаршаф обяснявах му ,че така ще изгоним понтутуата и миличкото не помръдваше само жално си плачеше ,оф много гадно беше.

# 368
Честит рожден ден на всички мъници, които са празнували през последните дни. Мили дечица, желая ви щастливо и безгрижно детство и да растете здрави, умни и добри деца, да станете достойни хора - за радост на вашите родители!
Честито на Ани, Мария на Валка, Вики на Маца, Ива на Диди, Марти на Омни, Филип на Куки, Ники на Стефи, Слави на Херка, Ради на Ейрчето, Яни на Мишето, Влади на Теди, Сашето на Илианка, Васко на Оска, Венци на Харт и Калоян на Слийпи! Честито и на техните прекрасни родители!
Специално честито и на днешната рожденничка Ния, чиито весел поглед много ми липсва, а как ми липсва и Ангелинка...

Вили, честит син! Желая ти да растев здраво , силно и умно момче и да те направи най-щастливата и горда майка!    bouquet  bouquet  bouquet

Евелинка, позволи ми да те цитирам,че има доста за изброяване Hug
Да си призная,че вече все по-рядко започнах да влизам Rolling Eyes
Красимир е добре.С градината свикна по-бързо отколкото очаквах тъй като е доста свитичък и срамежлив.Не плаче там,но стои само до госпожата и не играе с децата и с играчките ,което малко ме притеснява,но има още време.Иначе съм много доволна от госпожите.
Ето и малко снимки от морето,че скоро не съм го снимала Embarassed
http://www.snimka.bg/children/s-deca-na-more-06-2009.392025.all

# 369
Честит рожден ден на всички пораснали дечковци  Hug Да са ни живи и здрави и много палави  Hug

Мързел ме гони, но това е друга тема Tired.

Така аз съм вече в новият апартамент, нищо не е готово, ама се надявам до края на годината да стане  Twisted Evil Нали знаете приказката за обущаря и децата му, та и моята работа същата  Whistling Пламена е добре, преместих я в "голяма детска градина". Справя се добре и ходи с желание, първият ден отидох да я взема по- рано и обяснявам, че не мога да вземам по това време, защото съм на работа, тя ми каза мамо, отивай на работа, аз ще се върна да играя още  Crazy  Снимки нямам, защото Интернет има само на работа, до вкъщи не е стигнал  Blush

п.с. Преди малко/докато пишех/ ми се обади леля ми, да ми честити годишнина от сватбата  Mr. Green която и двамата с мъжо, бяхме забравили  Crazy Като му се обадих да му честитя, ме пита, защо не съм му купила цветя Laughing Mr. Green Grinning, че и той искал, какво като бил мъж, по повода мисля да се пошегувам с една роза довечера  Whistling   

# 370
ЕХОООО ,аз пак ли съм изтървала новата тема Embarassed,за втори път ми е ,ама ,че съм редовна  Embarassed,но то и време не ми  е останалоооо.
случиха ми се и лоши и хубави неща ,но важното е че любимите ми са живи и здрави Praynig
от 14.септ. ходим вече но домчето и не предполагах че така бързо ще свикне и ще и хареса,много слушка ,храни се и спи там ,но като се прибере в къщи си изкарва всички номера и послушание за цял ден.Само втория ден рева ,но то беше моя грешка ,че преди да влезне в стаята я прегърнах,целунах и казах ,че много я обичам и мама отива на работа и гожата вика ела при мен Еви и рев за мама ,че повече не правя така,сега и е тъжно за мама и все ми повтаря ,че ме обича Hug
хайде за сега това ,че имам пак задължения....  chef
лека и приятна вечер на всички Hug

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

# 371
  • София
Здравейте, влизам да почерпя послучай рождения ден на нашата Даниела.
 beer3 Popcorn  cook нещо много ми е трудно с картинките, пък и все нямам време да се обуча Laughing

# 372
Здравейте момичета  bouquet!
Нас ни изписаха от болницата.Само, че баща му реши, да не го пускаме зимата на градина.Остава свекърва ми да го гледа, а с нея само за сапунени серияли говори Cry.
За 5-т дни на градина се опитваше да се събува, обува, облича и не даваше никой да му помага.Яд ме е, че свекърва ми е пенсионерка.Така детето ми ще стане разглезено.Знам, и на мен не ми е хубаво, че боледува, но май за него ще е по-добре да е сред децата Thinking.

# 373
Още веднъж - честито на малките рожденници   bouquet
Аз само минавам да покажа нашата кака, подстригахме русите масури, че за градината така е по-лесно, а и рано или късно това трябваше да стане Rolling Eyes...http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=89546&id=100000113967497
Весели празници  Hug
И аз от боледуване се притеснявам покрай градината...но явно така ще е...неприятно наистина, Ангел-82, дано да ви е за последно

# 374
  • София
Здравейте,
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ! Желая ви здраве!
Извинете ме, че нямам време да поздравя всеки лично, но хуквам в командировка пак.
Митко ходи на градина 2 седмици, което е своеобразен рекорд до момента. След това се разболя от гадния вирус с кашлицата, но се пооправи и успяхме да празнуваме - вечерта с родата, през деня с децата. От 9 поканени дечица успяха да дойдат само 4 - останалите бяха се разболяли, но все пак се получи страхотен рожден ден.
Получихме невероятни подаръци, които са супер интересни и за родителите - неизживяно детство... Wink
Искам да отговоря на всеки, но.... хайде другия път.

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 15:25 от didita4u

Общи условия

Активация на акаунт