Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 912
  • 477
  •   1
Отговори
# 375
честит празник на  Борко-Морко(както го произнася Васето) и на мама Румена ! да сте живи , здрави , с късмет всички , а рожденника да расте палаво , весело и умно дете и скоро да стане бърборко Laughing!
Диди , да ти е здрав ,здрав ,здрав Митко , а ти доволна и горда мама !
Вили приемам и такава почерпка с охота ! и на теб ще пожелая най-вече здраве за трите ти слънчица и за цялата фамилия !

ще запачвам вече с атаките персонално на лични Naughty ! хайде мами , верно много сте работни , заети  и модерни , но все ще съумеете да вместите една среща по форумски в претоварения график !

# 376
Ние се позагубихме… Пропуснах да поздравя доста рожденици – Ния на Ангелинка, Даниела на Вили, Марти на Мачо, Митко на Диди, Борко на Румена, Мишето на Котето и другите октомврийски сладури! Пожелавам на всички да са здравички и много, много весели, усмихнати и жизнерадостни!

При нас с пълна пара върви приготовлението за градината. Бяхме на родителска среща, водихме подробни записки, платихме си дължимото и психически се готвим за голямата промяна. Утре ще ходим да правим изследванията.

Кали, моя ГСМ е 0888 564749, но за съжаление на 17 – 18.10 се готвим да посрещаме родата от София, за да отпразнуваме РД на Али (че той дсе пада в понеделник). Вие кога точно мислите да минете към Пловдив? Много ще се радвам, ако успеем да се видим, но още не знам какъв ще ни е плана за тези дни.

Мише, радвам се, че Яни е добре вече. Ужасно е това с болницата. Дано никога повече не се повтаря...

Оска, снимките от купона за РД на Васко са невероятни! Искрено се забавлявах! ЕВАЛА!  Laughing

# 377
Влизам да почерпя па макар и на патерица, че вчера купона беше в домашна обстановка и всичко чакаше мен (избягах от работа в 14:30  Blush)

Всичко мина под егидата - The Cars.. Mr. Green

Благодаря на всички за милите пожелания!!!
Снимков материал по-късно..

# 378
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ,МНОГО УСМИВКИ,РАДОСТИ И ВЕСЕЛ ДЕТСИ СМЯХ!!! Hug newsm59

# 379
  • Стара Загора
Аз вкупом ще честитя на всички малчовци превърнали се в млади госпожици и господа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да са здрави им желая а любовта и веселите игрии да са верни спътници в живота Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 380
Здравейте..
пропуснали сме много информация за вас, но ще я наваксаме..Simple Smile)
Честит рожден ден на всички рожденници..
И ние след някой друг ден имаме рожден ден.. Mr. Green и ще папкаме тортичка  Mr. Green

# 381
Честит рожден ден на всички навършили 3 години! Да са живи и здрави и много щастливи.
благодаря за пожеланията за Борислав. Ние тая година се разминахме с точната дата, че беше болен. Вече е по-добре и може да поръчаме тортата.
Пожелавам на всички да сте здрави, че ви предстоят празници.

# 382
Еййй, да се оплача. Оставих децата и Боян в парка, а аз отидох да се видя за 1 час с една бремена приятелка. В 19.30 отидох с колата да си ги забера тримката и... жална гледка - Маги реве под мишницата на баща си, Али реве на колелото и Боян я бута. За тоя 1 час Маги поне 10 пъти е паднала, Али е с разбита брадичка всичко в кръв..., а Боян пред нервна криза. Е, после кажете как да имам някакъв личен живот.  #Cussing out

# 383
  • Стара Загора
Са нормално Hug все пак Боян е мъж и както казва една дружка - мъжа неможе две неща да прави едновременно Mr. Green
Сержът също много гледа Сави но сега беше три дена отпуска...е вечер вече с кръстосани очи от синковеца си Mr. Green
Аз разчиствах компа си и попаднах на две снимки....мила картинка...първия Хелоуин на дивака Crazy

# 384
ЧРД на всички сладки октомврийчета имали празник досега!! Да са живи и здрави!! newsm51
ЧРД на днешните рожденици- тримата красавци-Благо, Косето и Цеци!! Да растат здрави и щастливи, да станат истински мъже-честни и достойни човеци!! smile3525

Евелинка, много съжалявам за неприятностите с гледачката. Наистина е трудно да се намери човек, на когото да имаш доверие и децата да го харесат. Дано да нямате повече такива проблеми. И ти ми липсваш много.
Са, ей, много кофти, но на мъжете им е трудно и с едно дете да се справят, а камо ли с две:) А за личния живот..За съжаление за него време почти не остава на този етап, но след години ще имаме много, само дето тогава децата ще ни липсват  и ще искаме да ги виждаме по-често, а те нас-не. Угодия няма:))
Мише, айде повече проблеми със здравето да нямате, забранявам!!

Детската градина-Анастасия ходи от сряда и няма никакъв проблем засега(то е и рано още, не се знае кога ще и писне). Единствено е кофти, че не иска да си тръгва от там в 16.30, когато ходим да я взимаме и реве, че иска да остава още да си играе. Ще се принудим да я взимаме по-късно. Айде, ако ходя аз по-лесно тръгва, на вчера гледачката едва я е подмамила с едни кифли. Учителките казаха ,че ще я запишат в аналите на градината. Явно на детето му е скучно вече 3 години с дъртаци като нас и е зажадняло за връстници:))

Аз съм добре, малко съм в принудителна отпуска от работа, по медицински причини, но пък така имам време за семейството.

Благодаря на всички за пожеланията за РД на Ния!!

Лек и успешен ден!!

# 385
Да се включа и аз, че не съм много редовна  Embarassed  Поздрави на всички празнуващи!!! Да растат здрави, плави и много, много обичани  newsm51

За градината: Йоан също вече ходи с желание (е, не е пристрастен  Mr. Green), забавно му е там на детето и аз съм спокойна, защото знам, че се чувства добре. А и е толкова мило да виждам грейналото му лице, след няколкочасово отсъствие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Всеки ден благодаря на Бог за децата си  txtloves

Е, толкова от мен Simple Smile Светъл и усмихнат ден , и много настроение  newsm10

# 386

Минавам много набързо да ви почерпя по случай третия рожден ден на моето вече голямо момче Благовест! Нека да ми носи все така радост, да расте здраво и щастливо дете и да стане достоен човек!

Ние ще празнувме много скромно и в тесен семеен кръг - моят дядо почина в събота и не ми е много до празненства! Cry
Честито и на Цеци и Косето, както и на всички дечица, които са имали рожден ден през последните дни!

# 387
Мишка,ЧРД-здраве любов и много късмет!
Честито на всички дечица навършили 3 годинки!!!!Здраве много усмивки и безгрижно детство!

# 388
Честит Рожден Ден, Мишка!   bouquet

Честит рожден ден и на навършилите тези дни 3 годинки! Ние сме от тях!  Heart Eyes

Рождения ден на Али беше в тесен семеен кръг - само с бабите и дядовците. Получи много подаръци и страшно си хареса тортата. В събота пак ще празнуваме, този път ще има и дечица, освен роднините.
Ето снимки от понеделника, на който му се гледат: http://picasaweb.google.com/sanya.mileva1/AliRD3God#

Утре, живот и здраве, тръгваме на градина. Всичко ми е свито, но гледам да не ми личи. Стискайте палци да мине добре...  Praynig

# 389
добро утро  Hug
Аз само да докладвам: втория ни опит за ходене на градина беше малко по-добър...след първия път 3 дни и резултат - зелен сопол, който влачихме 1 месец,  сега Симона издържа цяла седмица, но пък е с кашлица, цяла сутрин се дави горкото...отиваме на доктор. Иначе много й е добре там - играе, смее се и не иска да се прибира даже...ама пусти вируси...

Успех на всички, на които им предстои тръгването на градина, дано дечицата да не боледуват  Hug

Общи условия

Активация на акаунт