Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 911
  • 477
  •   1
Отговори
# 390
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ РД!
МНОГО РАДОСТ,УСМИВКИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО Hug Heart Eyes

# 391
  • Откъм Варната
Митака ви поздравява за рожденния си ден

# 392
Честит рожден ден,на всичките ни октомврийчета,които отпразнуваха третата си годинка!Бъдете здрави,желая ви едно безгрижно детство изпълнено с много смях и весели игри!

Какво ново при нас:Вяра е добре!Ходи на детска градина.Все още сутрин доста си поревава,но иначе общо взето започва да се адаптира,само се моля да ми е здравичка.Вечер ни разказва кой какво е направил и какво и е казала госпожата.С навиците нямаме грижи-храни се и облича сама,в тоалетната си ходи самичка и се включвала в общите занимания.Новото при мен е,че започнах работа в една детска градина и водя първа група.Всичките ми дечица са много сладки вече си ги чувствам много близки.Те също бързо ме приеха и вече почти никой не плачи при сутришното идване,което ме радва много.За съжаление не ми остава време за форума,но при възможност ще ви надниквам.Във вторник и ние сме рожденници.На деня ще го отпразнува с другарчетата от групата в детската градина и евентуално семейно през почивните дни.В тази връзка давайте идеи за подарък на рожденничката!
Желая ви много усмивки,весело изкарване на рожденните дни и не на последно място много здраве! Hug

# 393
  • Стара Загора
Здравейте от мен bowuu
Честит рожден ден на Митака  bouquet Heart Eyes
Честит рожден ден и на всички малки момичета и момчета празнували третата си годинка Heart Eyes
На три години се кротвали Crossing Arms Грънци Crossing Arms Още по-буен стана и още по чувствителен...сърди се за всяко нещо но го оставяме да си се тръшка - и ние сме хора Crossing Arms
На градина още не е тръгнал....уж на 1.11 ще отварят неговата...да видим.

# 394
  • Откъм Варната
Мами тръгваме към Пампорово, понеделник евентуално ще слезем до Пловдив надявам се да успеем да се видим с Пловдивчанки, Хера ти си запланувана  Wink за вторник когато ще се връщаме, тука вали така че ще ни върви по вода, пожелайте ни лек път   bouquet

# 395
Виртуална почерпка от нас   party023 - днес сме рожденици!!!

Поздрави на всички Simple Smile

# 396
  • Стара Загора
Кали ще чакам Hug Точно мислех, че утре ще минавате през Стара Загора и се бях притеснила защото сержа е наряд а моята кола я кара сега баща ми, че с неговата кола претърпяхме ПТП и нестава вече за каране Mr. Green Резултата от ПТП е моя частична загуба на слуха...от удара с капсулата отстрани...но съм добре. Само ходя да ми вливат системи 4 дена. А сержа е с бъбрична криза..просто сме като двама пенсионери...той една върви а аз тътрузя абоката Mr. Green Слави е при баба си и дядо си.
Целувки на всички Heart Eyes

# 397
Здравейте октомврийчета! HugДнес Вяра става на три годинки и ви 4ерпим за нейно здраве:

# 398
Честит рожден ден на Вяра! bdbaloni smile3510

Честито и на всички Октомврийчета, които навършиха три годинки! Бъдете живи и здрави, и много весели и игриви!
bdbaloni smile3510 smile3510 smile3510

# 399
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ СЛАДКИ И ПАЛАВИ ОКТОМВРИИЧЕТА Hug  love001 newsm59 bdbaloni
/скоро и нас ни чака парти с торта и свещички Grinning/

# 400
ЧЕСТИТО НА ОТПРАЗНУВАЛИТЕ РОЖДЕН ДЕН!!! Много здраве, весел празник и хубави подаръци за предстояащите!

Хера, оправяте ли се? Като прочетох и просто ужасно ми прозвуча. Надявам се вече да сте по-добре.

Борислав очевидно е в дупка някаква - беше болен 2 седмици от някакъв вирус, ходи 1 на градина и сега пак е в къщи с гнойна ангина. Да се оправя вече, че съвсем изтъня. Да се надяваме, че му се вижда края.

На всички много здраве и хубав ден.

# 401
Минавам да почерпя.Днес имаме рожден ден Grinning.Детското парти се отмени заради пневмонията която установихме оня ден.Била вирусна и не се чува със слушалките(добре,че му направихме снимка).Иначе той се чувства много добре,дори бих казала прекалено добре(нали не ходи на градина Laughing) за такава диагноза и слава богу.
Ето и черпнята:

# 402
  • Откъм Варната
Здравейте мами, честито на всички празнуващи тези дни. Ние си изкарахме едно страхотно пътуване, малко на отиване Митака явно беше преял на закуска та повръща по пътя, но после му мина и изкара цялото пътуване без проблеми. На сватбения ден изкара от 8 ч сутринта до 4 ч през ноща само с 10 мин обеден сън, беше пръв на всички хора и танци. На следващия ден когато се наспахме посетихме Ягодинската пещера на Митака по едно време му стана скучно и искаше да излизаме при колата. Връщането към Варна ни отне 14 часа, тръгнахме към 8.45 ч посетихме Бачковския манастир, Асенова крепост, кадето Пламен го беше повече страх от високото отколкото Митака, пихме кафенце в Пловдив със Са и Ели, после и с Валка, към 16 - 16.30 обядвахме с Хера в Стара Загора и бихме камшика към Варна, малко ни поваля дъжд, минахме под дъга и благополучно в 23 ч бяхме на село кадето оставихме малчо малко на гости при баба и дядо. Ето и малко снимки(клик на снимката):

# 403
Здравейте,нови попълнения приематe ли?
Казвам се Нели на 29 години съм,живея от 8 години в Англия.Имам 2 деца и съм бременна с трето.
Дъщеря ми е родена на 27.10.2006 в Англия и се казва Емили.
Ето я и нея

# 404
Честит Рожден ден на всичките ни октомврийски сладурковци!!!
Нелинка, Емили е мнооого сладка!  Heart Eyes
Кали, супер са снимките! Много се радвам, че се запознахме на живо с теб и Митака!
Херка, надявам се, че сте добре със сержа вече. Само не разбрах, Слави беше ли с вас в колата?
Таси, бързо да се оправяте и да отпразнувате РД и с децата!
Румена, дано и Борко излезе вече от тая дупка!

При нас положението е зле. Маги е на антибиотик. И ние бяхме със съмнение за пневмония. Сега кашля доста и има хрема, но поне темп. вече не вдига. Снощи и Али ми вдигна темп. За нейна огромна радост пропуснахме детската градина. Сега сме си тричките в къщи - като в доброто старо време.

Пожелавам на всички ЗДРАВЕ!!! Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт