Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 909
  • 477
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Честит празник на всички празнуващи днес  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря на всички Hug Добре сме вече...аз ще пия хапчета още едни месец...но поне пищенето почти спря и дано се оправя.
Са бяхме аз, баща ми и брат ми само. Нито детето /слава Богу/ нито мъжа бяха с мен. Но като стана ПТП Антон беше с бъбречна криза в Ст-Загора.

# 406
ДНЕС НАШЕТО СЛЪНЦЕ ИМА РОЖДЕН ДЕН И ВЕЧЕ Е НА 3 ГОД.
ДА ВИ ПОЧЕРПИМ!

поздрави и от мен ЕВА
и за мамите... Grinning

nellinka
 welcomeЧРД и на Емили виждам ,че днес имаме заедно празник! Grinning  bouquet

# 407
Честит 3ти рожден ден на всички малки сладури,които имаха повод за празнуване!Много здраве,усмивки и щастливи детски дни! newsm51 bdbaloni happy bd
Хера,много неприятно е това,което сте преживяли,искрено ви съчувствам и дано се справите със стреса! Hug
Са,да оздравяват мъниците и никакви болести повече! Peace
Верчитуууу,как е рожденничката?Много  Hug от нас!
Нелинка,добре дошла при нас!Много е сладка дъщеричката ти!
Кали,много приятни изживявания сте имали и Митаче е много сладък с новата прическа!
Ние сме добре!Днес групата на Вяра в ДГ ще се запознават с плодове и зеленчуци и ще  правят есенна изложба.Сутринта носихме кой каквото може за изложбата.Довечера ще има да разказваааа.Вече си има приятелки от групата и започва да се адаптира.
Ами това е от нас!Бъдете здрави! Hug

# 408
Здравейте и от мен  Simple Smile.Емили вече стана на 3-на 27.10,за жалост неможахме да го отпразнуваме,защото на 26.10 родих бебка-Лори.Емили вече е много горда кака и много се радва на Лори.

# 409
ЧЕСТИТО nellinka БЕБКА ЛОРИ,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА С МНОГО КЪСМЕТ ,ЩАСТИЕ И РАДОС!!! И КАК САМО ГИ ПОДРЕДИ -НА 26 И НА 27.10 Hug

ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ!!!ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО!!!

# 410
  • Стара Загора
тАЗИ ТЕМА направо си умря...мир на праха и Crossing Arms
От лятото я точим...а уж трябваше да сме я изписали...ама тези 50 стр. лесно изписват ли се Mr. Green
Ние сме добре...ухото ми почти не пищи вече но пия хапчета...цял месец.
Слави дърдори само и се обяснява постоянно.
Утре сутрин живот и здраве отивам пак в Румъния Mr. Green до замъка на Дракула и още на едни два замъка. Ама много замъци много нещо в тази Румъния...баси там само кралици и крале бе Crossing Arms Та ще ида да ги посетя...живот и здраве. Надявам се да не влезна пак с гръм и трясък в България.
Свате ако имам време /ще сме 12 човека/ навръщане ще звънна за кафе.

# 411
Aааа моде няма такива работи..
По случай празничния месец имах толкова много работа, че още не знам къде съм ..
Детето е добре, сега е командирован при свеки и мама. Гевезенето е с пълна сила, а той щастлив, че е център на внимание Mr. Green

На мен пък ми се пише здраво чистене за утре newsm79 1ironing 1dishes

# 412
айде, и Симона чукна 3-ката, черпя и аз за нейно здраве:

# 413
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СИМОНКА ! ДА ОТПРАЗНУВАТЕ ЗДРАВИ И С ШУМЕН И ВЕСЕЛ КУПОН !
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИТЕ НИ РОЖДЕННИЦИ - ОКТОМВРИЙЧЕТА ! ДА СА НИ ЖИВИ , ЗДРАВИ , УМНИ И ПАЛАВИ !МАЙКИТЕ ИМ СЪЩО Joy!

съжалявам да науча ,че има толкова болни дечица Sad!
Румена , често така става , като се започне с едно , после бам и друго.... гнойната ангина си е много неприятна история с тези температури които подържа ! как ли се оправяш и с болничните ?!
tasi , с Васил миналия януари лежахме в болница заради вирусна интерстециална пневмония ! остави го добре да се закрепи , преди да го върнеш на градина !
KaliMa , верно голям гастрол из Родината ! тюююю , ма как не успяхте да включите и Софето в маршрута . знайш и тук те чакат мераклийки за лаф на кафенце или пък  бира !
nellinka , добре дошла  Hug! пак добре за тях,че  двете ти принцеси  имат различни ЧРД , без малко да стане добре и за вас , съвсем да спестите - с купони за рожден ден 2 в 1  Laughing!
Sa , имам подозрения ,че пропуснах да ти благодаря зя инфото за вилата на морето ! - БЛАГОДАРЯ ТИ  Hug! дано си изкарвате весело или поне поносимо за теб в къщи ! да оздравяват бързо  Маги и Али !
Хера , отпенсионирайте се вече с мъж ти ! явно ти поне бързо се оправяш , щом ще ми миткаш по разните му там замъци из Румънско !
assia75 , пропуснала съм някак ,че си с такава професия . аз да призная все-още имам резерви по отношение на това какво точно се случва в детските заведения .основната причина е ,че всичко е забулено в някаква тайнственост - родителските срещи са твърде малко , а и бих искала да получавам регулярно повече инфо специално за моето дете - успява ли да се обслужва достатъчно добре , какво още е нужно , вгражда ли се  в компанията на осталите  дечица , какви са наказанията и за какви провинения се налагат и т.н. !
тук може да си ни много полезна , ако имаш време да споделиш , разбира се !

в неделя се видяхме с miki m и Габи ! знаете "старата Габи"ми е голяма любимка , най-вече  е антипод на Васето - нежно , мило , кротко , усмихнато и разбрано дете , пу-пу !а е "старата Габи" , защото незнам дали помните , но се оказаха в една ясла с Васил , вече са в различни градини и в новата група на Васил има съответно "нова Габи "  !
пак по неведоми пътища , без малко да се окажат в една група с Ема на Барабана ! но кандидатсването и на двете деца за ДГ беше  дълга и тежка игра на нерви , дезинформация от страна на съответната администрация и още какви ли не спънки - цяла сага . и всъщност заради магарешкия инат на Васильов татко сме приети на едно от последните класирания , а Ема е в друга градина . ако успеят да я преместят може пак да съберем децата в една група !стискам им палци !

Хера , нИдей са оплаква , ще взема да пиша , па ако ще да се наложи да запачвам с "мило дневниче ,......." , като други не се включват !
за днес - баста  Mr. Green!
снощи чух Васил да кашля , а нощните кашлици са ми индикация ,че нещо може да не е наред ! е , здрав ми изглежда днес , но реших да го задържа в къщи , за да мога да му капя капки в носа 3 пъти на ден , даже се чудя и за утре !

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 14:24 от oska

# 414
Mia_ata, Честити празник! Да е здравичка каката и много, много щастливи усмивки!

Оска, напълни ми душата с този дълъг пост!  Heart Eyes Дано на Васето нищо му няма. Но пък по-добре да се увериш преди да тръгне пак на градинката. А ти даваш ли му някакви имуностимуланти?

Моите две момичета са здравички, слава Богу. Каката е на градина от понеделник и вместо да е посвикнала вече, май по-трудно става. Още като отвори сутринта очички и започва да хленчи, че "никъде няма да ходи". Едвам я залисвам, за да я измия и облеча за градината. От там днес ми се обадиха, че си напишкала всички дрехи (и резервните 2 комплекта дори). Пишва по малко, а не иска да отиде до тоалетната. Преобуват я и тя продължава да пишка по малко.  Tired Тя и в къщи преди време ми правеше този номер, но аз си я знам и намирам начин да я накарам да отиде и да се изпиша. Обаче там... няма кой да я кандардисва. Към 16 ч. чакам Боян да дойде да ни вземе с Маги и заедно да отидем да си я преберем от градината. Приготвила съм грейката да и обуя, защото тук такъв сняг вали от няколко часа, че направо си натрупа! Планувам снежна разходка с децата, да подишат малко зимен въздух. Извадих вече и шапките, шаловете и ръкавичките. Ще е голяма радост на снега!  Mr. Green

Херка, как беше в Румънско?

За Нова година си ангажирахме едно хотелче в Априлци. Само наша компания 7-8 семейства с деца. Обаче сега с тези грипни епидемии започнах да се чудя, дали идеята беше добра...  Thinking И друго се чудя. Дали да не спра Али от градината, докато стихме истерията с грипа. Не ми се иска, защото така никога няма да свикне, обаче.

Хубав ден от нас!

# 415
  • Стара Загора
 bowuu ДЗак и от мен.
Завърнах се жива и здрава ...и аз и мъжкия фактор. Беше много хубаво и емоционално пътуване. На отиване ни валя сняг на Хаинбоаза и реших, че просто в Румъния ще ни утрепе от валене. Но за радост имаше сняг по високите части но пътищата бяха почистени. Собственичката на хотела където спахме каза, че сега пада сняг около метър и стои до края на април Mr. Green
Осе айде, че вече не остана. Не казваш нищо за бебето /може и аз да не съм разбрала де/ - момиче или момче. Май се вайкаше, че е пак момче ама не съм сигурна. Или пък може пола му да се е сменил Mr. Green знае ли човек.
Са Слави ми правеше тези номера с напишкването...мисля, че просто правят номера Twisted Evil
А нашата градина още не е отворена....пък и с тези грипове..направо съм  #Crazy То сега моето има много гадна кашлица но пък гърдите и гърлото чисти. Та съм си в нас де. В момента се опитва да изнерви баща си Mr. Green
За Нова година много ми се иска да идем някъде но просто на сержа нарядите ги разбираме края на ноември и просто усещам как няма да намеря къд да идем. А много мие ходише някъде в ниския балкан на някоя къща под наем Blush
Нелинка имаш много красива дъщеря. Добре дошла Hug
http://www.flickr.com/photos/34258413@N03/sets/72157622593681135/ малко снимки от пътуването.
Нещо много ми хареса тази екскурзия - отиваш разглеждаш..спиш и се прибираш. И не беше скъпо въобще. Съвсем нормални цени.
Хайде че много писах...чак като погледнах и ми се зави свят Mr. Green

# 416
Aууу раздвижване ли виждам в темата.. Hug
Диването вече е у нас, след понеделник имаме грипна епидемия и по неясни за мен причини градината продължава да работи, но пък аз реших детето да стои у нас. По-добре 4-5 дни да работя у дома, отколкото да се лекуваме по 2 седмици Tired

По повод епидемията у нас е малка детска градина, утре обаче ще разрушаваме у съседите  Crazy. Така минава по-бързо времето и децата не ти изкарват нервите, а си играят ( не винаги мирно и тихо де)

Радвам се да ви видя в добро настроение и здраве.. Михаил напира да сяда на компютъра, естествено за да ми пречи

bouquet за рождениците!!!

# 417
  • Стара Загора
Вчера и при нас май обявили грипна епидемия в някои училища само обаче. Племеницата например ходи...т.е нямат грипна епидемия.
И аз съм в нас.
Утре мисля да ида да си купя ботуши защото зимата дойде а аз от хойкане време не ми е останало да си купя обувки.

# 418
Днес се рових в нета, да намеря някакви занимавки за Али. Искам да я занимавам и разнообразявам в студените зимни вечери. Та попаднах отново на обновения сайт на "Крокотак" и много драго ми стана, като намерих творения на нашата Ема на ДБС!!!

http://krokotak.com/category/%d0%bd%d0%b0%d0%b2%d1%8a%d0%bd/

Дела, страхотни охлювчета правите! Много мило ми стана! Личи си, че имаш голямо въображение! Ще се радвам, ако споделяш и други интересни неща тук във форума!  Hug

Между другото, момичета, в сайта има много интересни идеи за апликации и други, които наистина ще са интересни вече за нашите пораснали дечица.  Heart Eyes

Херка, СТРАХОТНИ са снимките! Ти май съвсем сериозно си започнала да се занимаваш с фотография! Ама да се бяхте снимали и вие, та да се порадваме на 24-каратовата ти усмивка!  Laughing

Хайде, лека нощ. Аз сега пера и суша напикани панталони, гащи и пижами...  Crazy

# 419
  • Стара Загора
Слави се опитва да рисува...купона е пълен у нас. Иска да спи с фулмастерите и блокчето за рисуване Twisted Evil В резултат на това...чарфашите му са нарисувани и те Mr. Green

Другото занимание на Слави е да грае на играта на баща си Mr. Green но не припарва до лаптопа ми.....даже се кара на баща си ако седне да рече нещо на аптопа - внимавай...не пипай на мама топа...кара се  Mr. Green

Са в интерес на истината констатирах катосе прибрах и свалих снимките от фотоапарата, че нямаме нито една обща снимка на маймуните, които ходихме. За да препускаме да снимаме замъци и истории не се снимахме ние Mr. Green Ама ни е простено де Crazy
Лек ден на всички....аз днес пак съм в нас. Слави поддържа една никаква Т и кашля като дърт тютюнджия Tired

Общи условия

Активация на акаунт