Лятото дойде - ОКТОМВРИйче на морето да се заведе

• 28 906
  • 477
  •   1
Отговори
# 420
Хера, като минали вече през истерията с флумастерите ще ти кажа, че има едни на CARIOCA или CRAYOLA (ще погледна пликчето, ако го намеря де), та тез флумастери са пИрящи (без накисване) и не могат да се натискат навътре. Взехме ги от МЕТРО (това като за ориентир).
Оцветява добре за възрастта си,  обаче той тренира още от лятото.  Rolling Eyes

Сега сме на темата пластелин, подариха ни за РД-то на ПлейДох Маймунката и сега събирам пластелинчета. Публично искам да благодаря на създателя на пластелина Хасбро, щото тоз не се набива в килима и не цапа  Blush

Друго любимо занимание са ни книжките. С възпитателна цел купуваме само по едно нещо на ден и ако му сложиш книжка и бонбони, ще избере книжката. Госпожата каза, че си взимал в ДГ книжка от шкафа и сядал на масата да разглежда Mr. Green
Предполагам това занимание ще му харесва до към първи клас и после тотално ще го отхвърли Whistling

# 421
  • Стара Загора
КОТЕ и нашите са пИрящи се Mr. Green иначе щях да издивея съвсем Twisted Evil Но се ядосвам на това, че не ме слуша....ама то кое ли дете слуша майка си Crossing Arms
Книжки и ние имаме с образователна цел и нарежда кое е това животно и с какво се храни или къде спи Crazy Много го влечат строителите...строи всякакви къщи и гаражи и какво ли още не.
Имаме и една книжка, на която всяка страница е пъзел....там не успява да подреди почти нищо...та е занимавка на майка му де...а той ми помага само Mr. Green

# 422
добро утро  food010 kaffeetrmker_2
с този грип голямо раздвижване на темата Simple Smile
и ние сме болни и се гледаме и при нас има грипна епидемия и домчето е затворено,но на ева започна да и се подминава,то сополи сълзи,гърло ,че и конюктевит,милата ми добре ,че се разминахме с температурата Wink
другото е ,че си навакса вчера с филмчетата,не мога да я откъсна от компют.,и чак вечерта като ще си ляга като се разигра.....тя гожата аз момиченцето Grinning
хайде лек ден ,да оздравяват/нямам време да ви чета ,по-късно,сега закусва и аз откраднъх време/ Hug

# 423
Да се включа и аз  Hug

Пламена рисува по стената с химикал  в новата си стая  Wink Много виках, та май и влезе нещо в главата, сега рисува само по книжките  Crazy Странното е, че може да си пише буквата и го възприема като рисуване Whistling като ми дават нещата от градината задължително се мъдри по една буква П. За играчките- ами играе с момчешки, ако има такова разделение Blush За РД си хареса паркинг с коли  Whistling С книжки и тя се занимава, но са и интересни тези със стикерите, ей голямо лепене пада  Crazy  Градината е голяма страст, ще видим до кога  Whistling

Честито на всички имали повод да празнуват  Hug

п.с. радвам се че темата се раздвижи  Peace

# 424
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Теди е на градина и за сега нямаме болни деца. Praynig
За фулмастрите искам да кажа че тези Кариока наистина са много хубави, пастелите им също, нето си чупят нито се изписват нашите са отдавна и са като нови.
Пожелавам на всички - здрави деца!   bouquet

# 425
  • София
Здравейте!
Не успях да ви почерпя за именния ден на Димитър, сори. Бяхме навлязли в един цикъл от вируси, повече от месец, включително и в инфекциозна лежахме със стомашен вирус. Беше грешка, че се съгласихме да останем там, но както и да е, мина. Сега сме по-добре и не искам да се връщам към миналия месец.
Искрено желая на болничките да оздравяват бързо!
Мислих да питам кога ще се събираме за общ рожден ден, но с тази грипна паника не знам дали е подходящо, как мислите?
Благодаря на мамите, които споделят идеи за занимания, както и подходящи марки флумастери/пастели/пластелини.
Ася, и не мен ще ми е интересно да разкажеш нещичко за детсктата градина отвътре.

П.С. малко снимки - вижте къде му е хвърлен пъпът (буквално) Wink http://didita4u.snimka.bg/family/letishte.438174.15715456

# 426
Здравейте,момичета!От днес каката ни е в грипна ваканция,а тъй като от вчера Вяра е с кашлица сега и двете ще са в къщи.Лошото е,че грипа връхлита с пълна сила и е много опасен.Дано оздравяват бързо дечецата ни и няма повече болни!
Честита 3та годинка на Симона!Много здраве и щастливо детство! newsm59
Оска,и мен много ме зарадва с дългия си пост и как винаги обръщаш внимание на вси4ки,благодарим за което! HugЗа професията ми:може и да не съм споменавала,понеже досега съм била само по замествания и едва сега имам възможност да я упражнявам ,което много ме радва!Бих се радвала ако мога да съм ви полезна с нещо и доколкото мога ще отговоря на въпросите ви.По принцип не може да се слага всичко под един знаменател,защото всяка градина си има свои правила и не е никак маловажно  педагозите в групата и отношението им към децата.Но ти имаш право да настояваш за всяка информация относно твоето дете,а те от своя страна са длъжни да те информират.Аз спрямо моите родители се старая да са информирани и считам за нещо нормално да се интересуват какво се случва с децата им през деня,дефакто те прекарват целия си ден с нас.Така че не се притеснявайте да попитате какво се случва с детето ви,това е ваше право.
Са, Hugза момичетата ти и теб!
Хера,didita4u,радвам се че всичко при вас се нарежда,дано лошото е зад гърба ви! Hug
Желая на вси4ки ви здраве!!!

# 427
KOTE, mariia_ , благодаря за инфото за рисувателните средства !
Хера , ще ме утепаш , ако кажеш , че това сниманото човече е произведение на Слави !  #Crazy ,че той е направо Леонардо на 3-годишните !
KOTE"По-добре 4-5 дни да работя у дома, отколкото да се лекуваме по 2 седмици" и аз на този принцип задържах Васил у дома !  като изключим онези няколко нощни кашлици , от месец поне уж здрав , ама си покашля влажно, макар само по 2-3 пъти дневно .

Хера , непременно преслушайте гърдичките на Слави при доктор на когото имаш доверие ! тази температура нещо хич не ми харесва !ако може с домашно посещение ! в момента е по-опасно да се водят на преглед в поликлиники .
случвало ми се е , да заведем Васето здрав и да го върнем болен !
eva_v , бързо оздравяване , весели домашни игри дотогава !
Sa , важното е да са ти здрави ! напишкването е нормална реакция , щом ходенето на градина създава на Али такъв стрес ! стискам палци скоро да свикне !

за уменията на Васил newsm78..... ми факир е с мишката на компа ! срам , ама друго не се сещам - много плямпа , играе с играчки за първокласници - бакуган- топчета , звездни рейнджъри , последна мода - той джедай Васко , аз принцеса-джедай Амидала , баща му лошо чудовище/робот . налични поне 5-6 различни меча , звънтящи , светещи , всякакви и се дуелират с татко си !
питах го къде му харесва повече в къщи или на градината , каза " и на двете места мн. ми харесва " - добре се измъкна !

за бременността - върви си някак . протича мааалко по-тежко от предишната . оставила съм малкия мъж в корема сам да се грижи за себе си и Слава Богу добре се справя за сега ! с нищо не помагам ,даже и желязо не пия , а ми е предписано ! насочила съм вс. усилия , да организирам нещата по отглеждането на две диванета възможно най-добре !
assia75 , благодаря за включването ! да знаеш ,че като се сетя ,ще те питам и конкретно !

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 00:36 от oska

# 428
  • Стара Загора
Добро утро.
Осе аз Слави го водих да му чуят гърдите в понеделинк но не виждам подобрение за сега. За това днес се разбрах с педи /имам и много доверие на тази жена защото ме слуша Mr. Green/ да го чуе пак. Племеницата голямата и тя тръшната при едната баба а моята майка гледа малката племеница....аз също не съм на работа за да гледам Слави.
Вчера по улиците видях много хора с маски.

# 429
  • София
Здравейте  Hug
Тази сутрин в градината на Теди беше ограничен достъпа на родители в сградата.На входа беше медицинското лице което преглеждаше гърлото на всяко дете защото има недобросъвестни родители които пращат болни деца. Не знам до колко ще помогне това, но все пак се радвам че се взимат някакви превантивни мерки.
Като цяло съм много доволна от това че детето ходи с огромно желание и интерес на градина, когато е доволна тя съм щастлива и аз.
Приятен ден и по малко болни деца.  bouquet

# 430
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ,НА ИМЕННИЦИТЕ ДНЕС,МНОГО БЛАГОДЕНСТВИЕ!!!

# 431
И да почерпим както си му е реда.. Моите мъже са днес именяци, тържество голямо няма да има защото големия е работен тази вечер  Rolling Eyes, но пък сега чакаме гости за кафенце

# 432
  • Стара Загора
КОТЕ честити ти именници Heart Eyes

# 433
Еййй, Коте, да са ти живи и здрави именниците!

И аз много обичам днешния ден. Много празнично се чувствам, защото и в нашето семейство имаме двама именници. Simple Smile

Ние weekend-а бяхме на една вила на приятели в родопското село Лясковец. Изкарахме супер! Много топличко и слънчево беше времето, имаше мохабеди, пиене, брбекюта.... абе много сме доволни. За първи път оставихме Маги на майка и се качихме само с Али. Ами то все едно без деца бяхме. Имаше още 4 дечица и голяма игра падна. Еййй, порастнаха децата! Може по-късно да покажа някоя снимка. Simple Smile

Сега вижте как ме изправят на нокти моите двете палавелки  Crazy: http://picasaweb.google.bg/Sanya.Mileva2/200910#5400976774785453090

# 434
Sa, не те ли е срам  - най-хубавите работи да криеш в най-високите шкафове  Crossing Arms Whistling

Общи условия

Активация на акаунт