Радостта ни е голяма - Муцуната отново стана мама!

• 12 876
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив Белащица
Уини и мен този репортаж с децата много ме разстрои. Кой крив, кой прав, те първа ще се изясни - дано. Но това което преживяват децата е просто непростимо.

Да се похваля до къде сме с памперса или по-точно с махането му. Ами мога да се похваля, че не съм очаквала толкова бърз резултат. От една седмица горе долу сме без памперс, но вече четвърти ден не се е напикавала, плюс че и след обедно, и след нощно спане, памперсът е сух. Започна да стиска, а не като първите дни да пиква по пет капки през половин час. Сега се изчишква на около 2 часа и сама си казва, а не да я подсещам.

# 271
Добро утро!

Искам да ви покажа това: http://www.bg-mamma.com/actuals/full/1478 Видях го съвсем слумайно и искам да ви кажа, че едната от авторките ми е добра приятелка (показаната картина е нейна), нарича себе си Уики. Картините й, според мен, са уникални. Пише, че ще има и кукли на тази изложба, сигурно ще е хубаво да се види.

Хубав ден на всички!  Hug

# 272
  • София
Добро утро и от нас!  Hug

Лили, много ме заинтригува инфото, което си пуснала. Има ли някъде из нета, където могат да се видят някои от нещата, изработени от тези мацки? На тази тема да ви кажа колко очаровани останахме с Тони от една галерия в центъра. Една неделя (Ева беше във Варна) си вървяхме по ул. Позитано (веднага след бул. Ботев) и се спираме пред витрините на една галерия, която е затворена. Отвън имаше тонколони и звучеше музика. След 5-6 мин се появи един мъж (авторът) и ни попита дали искаме да разгледаме вътре, отвори ни и ни обърна страхотно внимание. Много ни допадна този тип отношение към клиента, отделно, че харесахме творбите.  PeaceНай-вече харесахме едни картини, рисувани върху цяло парче дърво, с лицата на блус и джаз изпълнители. Казва се Драган Милев - Дари, има и сайт - http://www.draganmilev.com/ .

Също да ви разкажа, че Ева искала бебе, АМА ИСТИНСКО. Предполагам, че някое от децата в яслата ще си има братче/сестриче и е разказвало и сега и тя иска. Много е смешна, всеки ден разказва какво са правили и какво са казали другите деца, като това, че Сашко се бил возил на самолет, ама не било стЛашно Simple Smile

Браво на всички дечица, които са успяли да се отърват от памперса; Ева все още не иска да й слагам гащи, а ще е трудно, докато ходи на ясла. Сигурно като излезем в отпуск лятото, тогава ще настоявам повече.

Хубав ден (въпреки студа и дъжда в София) пожелавам на всички ви!  Heart Eyes

# 273
Добро утро и от мен!
Днес ще раздават бележниците в училището на Владислава. Очакваме само шестици! Grinning
Сутринта тръгнахме без настроеное от вкъщи, защото времето е студено и естествено не облякохме подготвения чуден тоалет. Wink После купихме огромни и красиви букети за учителките, поздравихме класа по радиото и тя влезе щастлива в училището. Тържество за родителите няма да има, но децата са подготвили собствен сценарий и ще празнуват до обяд. След това ще ходят на боулинг в Студентски град с родителите. Аз съм я оставила на отглеждане на майката на една нейна съученичка и ще се включа в празника по-късно.
Весело и слънчево настроение на всички, въпреки смръщения ден!

# 274
  • София
Галче, приятен ден на Влади и на теб (когато се включиш в купона) не се съмняваме че си отгледала умно дете  Hug

Нора, много ме развесели с разговорите е Евето.

За гърнето: Аз като казах не й оставих много избор на Ели с гащите  Embarassed Свалих памперса и се почна.
Купих й това ... http://www.mothercare.com/Pottete-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B … 8041&mcb=core ... естествено бета версия за повече пари  Twisted Evil (не може да се слага на тоалетна чиния и струва 39 лв. от Мадър кер Бг)... консуматива е много скъп 17 лв. за 10 бр. но приятелки ме светнах че с обикновени пликчета става и може да сложиш на дъното нещо да попива (измислиха го българите)
Този вариант го знам от поне г но ми се струваше прекалено скъп но след като ходи Ели с мен н а работа и трябваше да й сложа пак памперс за този ден реших, че така и така пътуваме доста на далече да ги прежаля.
Като попадения от три дена няма пропуск в напикаването на гащите преди 2 дни даже 3 пъти Simple Smile

А сега нещо по маменско ... близо до работата имa магазинче за бижута от венецианско стъкло(Morano), камъни Сваровски  и т.н. та за 2 дена си купих 3 гривни (моите са евтини 10-16 лв., но какви красоти има за по 25-50-60 лв...)  Embarassed http://www.missysbloom.eu/

# 275
  • София
Добра вечер.. или нощ.
Аз не спя и тъй като много исках да ви разкажа след обяд нещо не се стърпявам да изчакам утре.
Та(почвам отдалече):

На една колежка брат й днес пътува за сватба за Сандански. Хилихме се до къде ли са стигнали (пътува от Плевен през София) с пътя, взимането на булката - сватбата е вечерна, но почвала по обяд.
И както си говорим, нали е далече и разпитваме(очаквах да е приятел от студентството), тя казва: "Младоженецът е от Плевен много добър приятел на брат ми, със сестра му сме приятелки, ....  булката от Сандански, .... имат и 2 годишно детенце, .....живея в Троян, но ще се женят в Сандански" в този миг настръхнах и извиках "Аз познавам булката!"  - "познавате" те я и всички тук  Laughing
ЧЕСТИТО ТАНИЧКА, ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ЗАЕДНО! ОБИЧАЙТЕ СЕ!

Ние почнахме 1ви юни... т.е. купихме подаръци, които те си избраха. След като си поиграха сега спят с тях Joy

# 276
Здравейте!

Еее, Десем, малък е света  Wink Присъединявам се към твоите поздрави!

Таничка, честито! Да се радвате на дълъг и щастлив семен живот и ако решите още тупуркащи малки крачета да се разхождат във вашия дом  Hug   bouquet

Десем, това, което си показала - сгъваемото гърне и аз обмислям да го взема за Кари. Но за сега тя се срамува да пишка навън, така че май ще поизчакам да свикне с гърнето. Иначе с Кари напредваме с гърнето. Първата седмица пишваше по няколко капки и се стряскаше от това, сега вече успява да се изпиша като хората и вече не плаче  Mr. Green Навън е абсолютно суха като излизаме - дори и да каже пиш отказва да пиша навън и стиска докато се приберем  Rolling Eyes За голямата работа също я върши в гърнето  Peace Иначе се изпуска от време на време на пода, но при Кари човек трябва да й напомня да седне на гърнето, иначе се заиграва и забравя  Rolling Eyes

Браво на Андрея за успеха с гърнето  Hug Манго, как върви бременността ти?

Вава, браво на твоята отличничка!   bouquet

Лили, много интересно звучи тази изложба. Наистина си заслужава да отиде човек  Peace

Норче, ами освен да работите по въпроса с истинското бебе...  Joy

Ние днес си направихме пикник в един голям парк, може после да ви пусна снимки  Grinning

# 277
Танче, честит сватбен ден!
Нека обичта и разбирателството са основите, на които да се гради дълго време семейния ви живот, обгрижвайте се взаимно, обичайте се и бъдете благословени с любовтта на всички близки.
Наздраве и горчиво от нашето семейство!
    bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug

# 278

ето и нашите красоти, вместо картинки с почерпки ви показвам двете ни сладкишки  Flutter
благодаря за прекрасните пожелания за рожденния ми ден  Hug

# 279
Мини, на такава почерпка още повече се радвам Heart Eyes Да разцелуваш куклите, а на теб ти желая много здраве, щастие, късмет и любов  bouquet
tan4a, честит празник  bouquet Дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам и чакаме снимки Peace
Мери, благодарско за снимките, върна ме 11 години назад, когато аз завършвах Blush А Ямбол е наистина много променен, като имаш предвид, че ходихме там преди по-малко от година и половина. Надявам се следващото ни пътуване да е по по-топло време, че да се порадваме на повече неща Peace А за учителите - помня ги разбира се. Само Сярова не помня, тъй като тя не ми е преподавала. А за Желязкова не знаех, че е в Канада Rolling Eyes

Flowers Rose Flowers Rose Мир на праха на загиналите в трагедията край Ямбол Cry Не знам никакви подробности, но и те не са важни, по-важното е, че много хора са загубили свои близки Cry

# 280
Честит празник,Танче!
едно пожелание,което написах за сватбения ден на сестра ми и зет ми,и което бих искала да ви пожелая и на вас
  Hug

Нека само обич топли вашите очи,
нека слънцето огрява дните ви с лъчи,
здравето да ви е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнувате годишнина от този ден!

Мини,прекрасни са сладкишите ти Стефи и Преси!Разкошни принцеси!
Да са ти живи и здрави!
Много да те радват,да те изпълват с живот,любов и щастие!
На огромни патерици
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 281
Понеже обещах от предишния път,новата тема е готова за утре,за да улесня Мини и Васето! Heart Eyes
Можете да продължите пожеланията към Танчето там,тъй като предполагам,че утре ще се доизпише тази тема!  Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=401691.0

Извинявам се на Мери Джейн,но заглавието беше прекалено дълго и затова го поскъсих! Blush Дано да ви харесва и съкратения вариант! Heart Eyes

# 282
  • Пловдив

Да споделя и аз за гърнето - миналия ден Рали ме изненада много приятно. Още сутринта я оставих по къси панталонки само в 9 ч, към 11 както си играеше и идва и ми казма "Мамо, имам пиш", отидохме в банята, тя си свали панталона и седна, но ме изгони да не я гледам. Изпишка се доста солидно, а аз се крия зад вратата, а тя си взе гърнето, изсипа го в тоалетната и си пусна водата. Така изкара до 4 ч. без пампа, като хванахме и едно ако и едно пишкане половината на земята, половината на гърнето Simple Smile Толкава се зарадвах. Вчера пак оптимистично сутринта й махнах пампата, но.... резултата беше 4 пъти напишкване в гащите и никакво желание за гърне Sad Явно не беше в настроение.
Днес мислим да излезем семейно, ще има разни тържества за първи юни, в тази връзка какви подаръци взехте за малчовците, че ние нищо не сме измислили и май ще обиколим с Рали и каквото си хареса.

# 283
Танча, честито!
Много здраве, сили и смелост, за да съумявате заедно да балансирате по трудните пътеки на живота и да създавате своето собствено щастие!

Мини, това са най-сладките бонбони  Heart Eyes Страхотни са и двете  Hug Да са живи и здрави!

# 284
Аз тук искам да поздравя, макар и доста на патерица,

Уини, честита ви годишнина! Бъдете винаги влюбени, все такова весело и страхотно семейство, а когато решите и с повече членове Hug  bouquet

Мини, Честит Рожден Ден и тук, бъди много здрава, обичана и не се променяй, остано все така активна, позитивна и готина! Hug  bouquet

останалото в новата тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт