СЕПТЕМВРИ"09 - 21

• 10 874
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте мами, да споделя и аз за витамините : аз пия Матерна,но имам чувството че от нея само качвам излишни килограми  Tired
Отивам до аптеката да си купя нова опаковка,тъй като вече изпих 1,и аптекарката ми вика "но защо ги пиете тези витамини,аз на моята снаха не и давах да ги пие" и аз взех че се позамислих и реших да ги спра,ако изследванията са ми добри смятам въобще да не ги пия  Peace
С първата ми бременност не съм пила никакви витамини

бихте ли ми пратили име и парола на албумчето, и на мен   Praynig

Последна редакция: ср, 13 май 2009, 18:17 от мел...

# 76
Nadina,аз пия Неовин ,ама не редовно-на два,три дни веднъж ги пия.Нямам оплаквания ,към 30 лева са.

# 77
Е, че те не са много пари, вчера в аптеката проверих май пренатала ми казаха, че и той е толкова.
Тони мерси,   bouquet

# 78
Здравейте момичета! Надявам се , че всички са добре!
Добре дошли на новите мами и честито на мамите разбрали пола!
А аз да ви се оплача - отново съм заточена вкъщи, защото съм с контракции и ми изписаха магнерот и трябва да полежа няколко дни.  Дано се оправя по-бързичко , че времето е невероятно за разходки.

# 79
  • София
Момичета, здравейте !!

Добре дошли на новите мами. Hug
Fifionka полежи и бързо възстановяване  bouquet

Витамините  аз не пия нищо. Днес пусках изследвания, резултатите са добри.А относно килограмите,за сега успявам да удържа фронта +3,5-4кг , но не мога да кажа че имам кой знае какъв апетит.

# 80
Здравейте септемврийски мами   bouquet
Приемате ли още една при вас.....
Ще се върна назад , да прочета поне тази тема,дано влезя поне малко в час  Wink

# 81
  • Бургас
Добре дошла, polly !  Hug

Тази вечер моята беба или моя бебо прави яки гимнастики в корема ми!  Party Ех, че е готинооооо!

Днес имахме адски много работа, доста съм уморена, но удовлетворена!  Simple Smile Честно казано предпочитам да имаме повече от работа, отколкото да стоим без, че като е "без" по-бързо се измарям даже и времето не върви....

Утре сутринта тръгваме за Варна! Дано остане малко време, че съм си наумила да посетя един магазин и да си тръгна с нова придобивка за новия човек!  Flutter

Благодаря на Atrakcia и maliby за паролата на албумчето. Качих и аз снимки!  Flutter

# 82
Моля за парола за албумчето -искам да ви се покажа Grinning
А нашия татко е много,много хепи!Каза,че дъщеричките са привилегия на татковците! Heart Eyes Hug Praynig

Добре дошла Поли!

Витамини сега не пия-преди месец пих една опаковка Матерна.Сега като вляза в 7 месец доки каза още една!

Лека нощ!Лягам вече ,че се скапах днес!

# 83
Моля за парола за албумчето -искам да ви се покажа Grinning
Изчисти си кутията за ЛС  Peace

# 84
Готово,празна е! Peace

# 85
  • където има любов
Здравейте и от нас!Вчера бях на ФМ и съм изключително щастлива-всичко с бебока е наред,Алекс ще си има БРАТЧЕ.Така че ,искам да помоля за син щъркел.Таткото е на седмото небе,ще има кого да води по мачове,то Алекс не че не е луда за 10 момчета,ама...
 newsm78Момичета,аз ли нещо бъркам,но в албума ни намирам снимки само от Великден,а така исках да разгледам и да кача още снимки.
Витамини не пия и не смятам,ако изследванията ми са добри до края.Виж с кръвното ми нещо става.Винаги съм била със 120/75,дори и по време на предната бременност,а сега варира около 100/60, а никога не съм била с ниско кръвно.
За килограмите какво да ви кажа,около 4-5 за сега.А предната вечер съм изяла цяла тарелка арменски сладки.От три дни си капвам по едно на ден,уж да не прекалявам ,но все за тях мислех.И накрая просто реших да се натъпча,че чак да ми стане тежко и да не ги мисля.Резултатът е налице-поне 3,4 месеца ще ми се повдига,като помисля за "арменски сладки"

# 86
Добро утро на всички!
Поли добре дошла при нас!
Аз също намирам само снимки от Великден в албума.
Хубав и прекрасен ден ви пожелавам!

# 87
Добро утро!

Чифлигарова, честито ти синьо щъркелче. То и нашата кака е луда като за няколко момчета, но какво да се прави.  Laughing Относно албумчето ни, Атракция заключи всички папки с изключение на валикденската, защото все пак имаме доста лични снимки, както наши, така и на дечицата ни и да не може всеки да ни гледа. Затова сега трябва да влизаме в албума с паролата и така можем да разглеждаме всички албуми, както и да качваме снимки. Така че действай!

polly добре дошла и от мен. Надявам се да ти е приятно при нас.

Sasy78 честито розово щъркелче. Ще видиш, че таткото ще е по-доволен и от теб. Всички в началото искат момчета, но накрая умират по дъщеричките си.  Laughing

fifonka дано по-бързо отминат контракциите, за да можеш да се насладиш пълноценно на хубавото време навън.

Nadina недей да съжаляваш за решението си да учиш. Знам, че в това състояние ти идва много изнанагорно, но съм сигурна, че ще се справиш. Аз с предната бременност завърших бакалавърската степен и ми идваше направо да се гръмна. Не можех въобще да се концентрирам и последните изпити ги взех колкото да се каже, че съм ги взела, но никак не бях доволна от резултатите. За държавния изпит пък да не говорим, отидох в осмия месец и замалко да се проваля. Но мина и замина. После изчаках половин година докато малката поотрасне малко, за да запиша магистратурата. Та искам да кажа, че щом аз се справих, значи всеки може.

Днес трябва да подомакинствам по-сериозно. Мъжът ми е поръчал какво да му сготвя, че и претенции има. А в това хубаво време как не ми се стои вкъщи, ама от мен да мине. Нямам търпение да минат тези два дни и да дойде събота. Вчера мъжът ми купи билети за цирк Балкански, та ще ходим семейно. Аз май повече се радвам и от Хриси. Та така, ще имаме хубави емоции в събота. Дано само на малката не й писне по някое време и да се наложи да си тръгнем, но все се надявам, че ще й бъде достатъчно интересно, че досега не сме я водили на цирк.

# 88
поли, добре дошла Simple Smile Лека и безпроблемна бременност  Peace

Чифлигарова, честито момченце   bouquet
И аз често използвам тази практика с втръсването, т.е ако нещо много ми харесва, да ям толкова от него, че да не ми се иска да го погледна в близките месеци Simple Smile   Crazy има ефект.

sasy, честито момиченце Simple Smile И моя съпруг много искаше момиченце и много се зарадва като разбра, че ще чакаме такова Simple Smile

# 89
Здрасти и от мен
аз да ви пожелая един слънчев ден  Peace навън е страхотно
вчера си взех нови къси гащи, извадих сандалите сега ще ходя и за едно потниче дето вчера си харесах и отивам на изпити  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт