Бихте ли използвали такива лепенки под официален тоалет,блуза, на плажа?

• 4 461
  • 47
  •   1
Отговори
# 30

мъжът ми пита дали имало и за уста  Joy
формата не го интересувала  hahaha

hahaha  Joy

# 31
всъщност не бих....гърдите ми са големи,но не позволяват носене на вечерна рокля без сутиен ( освен ако не е бюстие пристегнато) следователно не би имало смисъл от лепенките....а на плаж...не не бих ходила с такива лепенки-по-скоро бих се пекла без горнище Wink

# 32
А на плажа ползваш ли ги и как реагира МиУто като види, че си изгоряла на звездички?  Mr. Green

За Милото само на сърца изгарям. Flutter

# 33
Марианкаа, миналата година те вълнуваше дали да се пускаш по цици на плажа, сега се чудиш дали лееекичко да закриеш? Прогрес ли е това, не знам, но тая надежда.

Не знам как да те посъветвам за тази ти страхотна дилема, освен може би (1) да не приемаш за стилно нещо, видяно по чалгаджийка, и (2) да проверяваш информацията, която пускаш.

# 34
  Бих използвала такива лепенки под формата на звездички за гърдите и във формата на стрелка на долу за долнище  rotfImbo  Никой да не разбере за какво съм тръгнала  smile3534 

А сега истината   -намирам ги за абсолютен кич.Разбира се че са популярни в Америка,но не си проверила че ги използват широко в долнопробните стриптийз барове,в които шофьорите на тирове плакнат очите  Shocked

# 35
Да, това си е за стриптизети!!!Щях да падна , когато видях за какво става на въпрос Joy
Не, не бих сложила!Моя сега ми се хили.....

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 20:43 от franceska

# 36
Ако бях девойка на 17 сигурно щях да се перна по звездички, ама сега със сигурност не супер гледка ще е жена родила 1,2 деца кърмила и на плажа по звездички, а гърдите и така почти до пъпа ъммм... чудна гледка.

# 37
  • E-CLM & CH-VD
Както си се смеем тук,така ще стане, че лятото на плажа всичкото тийн ще е кой с лепенки, кой без тях... важното е да следваме модата в САЩ  Laughing Laughing Laughing

Абе не са за всеки тези неща. Представете си гърди тип "печени чушки" с такива, а?   hahaha

hahaha hahaha

# 38
а не може ли само по лепенки... без дрехи  Thinking
така ще се спести от рокля, бельо...виж обувките, ако има някой идея да казва  Mr. Green

# 39
Да бе, на плажа!
Да ми изгорят зърната на дзвèзди! Laughing

# 40
Много се смях. Joy Joy Joy Joy
Палавата, другият път като ми пращаш пица, метни един два комплекта, аз ще намеря как да ги лепна. Mr. Green

# 41
Под официален тоалет - не, но вкъщи мога и само по лепенки да ходя.  Laughing

# 42
Абе...,бих,ама аз нямам на какво да ги сложа.(за бюста говоря)

# 43
И какъв е смисъла да се лепят тези неща под официален тоалет?  newsm78
За да не ти падат зърната.

# 44
За в къщи бих...но моите звезди ще са падащи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт