Кога и как се захранват бебетата?

• 47 057
  • 116
  •   1
Отговори
# 45
Аз захраних на 5 месеца и малко с пюре от тиква и сега е най любимото точно заради запека -действа добре,регулира и се на бебка акането PeaceИ аз не съм давала сок още и не мисля да го правя засега.Каката и давах рано сок и много я болеше коремчето и сега съм решила да не бързам.

# 46
Забравих да питам освен каша следобед какво мога да давам?И от глутеновите продукти -с какво се почва като захранване newsm78

# 47
Захраних на 6 месеца с картофено пюре(аз си го приготвих)

# 48
Захраних на 3 месеца и половина с плодаво пюре!
Всеки сам решава как да захрани детето си!

# 49
Захраних на 3 месеца и половина с плодаво пюре!
Всеки сам решава как да захрани детето си!

През втори месец дадох сок, през трети плодово пюре Peace Сега яде от ресторанта Laughing

# 50
  • някъде
на 6 месеца захраних с приготвено от мен картофено пюре /в началото давах по няколко льжички/

# 51
  • някъде
Забравих да питам освен каша следобед какво мога да давам?
плодово пюре Rolling Eyes

# 52
Забравих да питам освен каша следобед какво мога да давам?
плодово пюре Rolling Eyes

Аз давах и кисело мляко с бисквити Peace Само че след 7ми месец Wink

# 53
Благодаря момичета за отговорите!Мисля да въведа кис. мляко при навършени 7 месеца затова засега отпада като закуска следобяд ooooh!

# 54
Аз ти препоръчвам да изчакаш поне до края на 4 месец и тогава да започнеш захранването със зеленчувово пюре с 1 лъжичка и постепенно да увеличаваш количеството. И след като тези педита са толкова "начетени" най-добре да изчетеш  темите във форума относно захранването и кое кога да въвеждаш.
Ние почнахме на 4 месец с зеленчукови пюренца,по съвет на педиатърката и по наше желание

# 55
Благодаря момичета за отговорите!Мисля да въведа кис. мляко при навършени 7 месеца затова засега отпада като закуска следобяд ooooh!

Не бързай с киселото мляко има голямо разнообрази на детски каши - оризови, елда, 7 зълнени култури,с бисквити без бискиви, гриз и каквили не разгледай и си вземи разнообразни каши и ще даваш различни и ще има разнообразие. Киселото мляко вече доста се отрича и се съветват мамите да не се дава поне до 1 година да са децата на АМ или кашите в които си има АМ. Тове моето мнение но изборът найстина е на всяка майка.

Успех! Hug

# 56
Dani-Ani, моята девойка нещо не и харесват кашите -вярно ,че досега съм пробвала само бананова и първата каша която се води на ХИП.Предпочита тези каши ,който са в бурканче  WinkНо винаги предпочита да си пийте след това и АМ,което ми се стува добре и дано да продължи така Peace
Имам въпросче именно за кашата от елда-искам да питам има ли по-специфичен вкус от останалите каши?И вашите деца харесват ли я?

# 57
  • Пловдив
Аз давам на Хип елда с плодове.Беба я харесва, но тя яде всичко.Не е толкова сладка.Слагам понякога и половин плодово пюре.Не съм забелязяла по-особен вкус.Просто не е толкова ароматна и на цвят е сиво-кафява.

# 58
Извинете за може би глупавия въпрос,но каква е разликата м/у млечната и безмлечната каша newsm78
Кое е по-добре като за начало?
Събирам инфо за захранване,което смятам след около месец да започна.

# 59
  • Монтана
Безмлечната каша не съдържа АМ и е предназначена захранване по принцип особено когато бебето е на кърма за да може кашата да се направи с кърма докато млечните си съдържат АМ. Аз започнах с млечна на Милупа тъй като бебето ми ядеше АМ Аптамил а то също е на Милупа. А някои майки приготвят безмлечната с АМ което бебето яде.

Общи условия

Активация на акаунт