НОЕМВРИЙЧЕ весело лудува за забрани не ще и да чува

• 17 575
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ооо, Арабела, екстра са си сандалките! Ще взема да видя как стои въпросът с доставката от тоя сайт, а и като казваш, че номерацията нещо не съвпада  newsm78...не знам. Абе на Катето в сайта може да има нещо подходящо, ама го нямам като линк, ако някой се сети да ми го пусне. Кате, пиши и ти ако има нещо подходящо  Peace

А за проблема с Елица, който описваш, нямам никаква представа....Дано да ви се размине леко! Praynig Hug Аз си бях изкарала акъла с едно червено ако на Василия, но това преди да се сетя, че същия ден й давах да яде череши  Blush

Аз пък досега какво се помотвах, тепърва ще влизам в банята да си мия косата, а по това време на денонощието ми е много омразна тая работа /миенето на косата, не банята  Mr. Green/. Лека нощ ви пожелавам!

# 271
Тутни,бутни  докато се нагласи да пише и стана време за ставане.
Здравейте  Hug
Роска,не се ядосвай бе,душа...важното е,да правиш това,което искаш и смяташ за правилно.Но аз на твое място бих се явила,дори и да не съм подготвена отлично.Пробвай се тази година,пък ако не стане догодина пак  Hug Кога ще идвате насам,че нещо не съм в час  Rolling Eyes
Катюша,аз да ти отговя на един въпрос от сто години  Crazy Не ходя на работа,гледаме си се с Габо  Grinning ...а за свекитата ... smile3505 ще мълча.Убедих се,че трябва да се стискат зъби поякога,да некажа често и да се казват нещата спокойно и с усмивка,иначе резултата е нулев или по-лошото,плачевен. Hug Късмет

За памперса-през зеня стоим по гащи,но ми казва чииишшшш,чак като се изпика  Grinning ,но няма и как да е друго яче в началото.Акито,като го свърши и ми вика-пампа  Joy  На гърне не седи,водим се в тоалетната.
биба никога не сме ползвали.Сега обаче като излизаме с някое бебе и започва да реве за бибата му-бибииииии,сякаш и е любимото нещо  Crazy

Ами това от мен,ще полягвам  Simple Smile Спокойна нощ ви желая.

# 272
Добро утро  Grinning

Много ви благодаря за подкрепата и разбирането, което сте проявили   bouquet Дето се вика, леко ми просветна  Peace Разбира се, че ми е притеснено и ще ми бъде такова, докато не отхвърля проблема, но в крайна сметка в живота има много по-важни неща , които трябва да стоят на първо място  Wink Това си е моето виждане  Crazy Аз ще продължа да си пиша темите, но вече по-спокойно и само, когато имам тази възможност , за да не се натоварвам излишно, а и да не изнервям околните, в частност децата  Confused Май не бях дообмислила добре нещата  Rolling Eyes Мергинце, не се явявам на изпит ако не съм си научила темите хубаво. Дори само една тема да не знам , както трябва, треперя като лист и нали съм си карък, често ми се пада именно тя  Crazy А това все пак е държавен изпит...Знам, че проблемът си е в мен  Confused , но това си е моят начин, който спазвах 5 години и няма да го наруша  Crazy Хайде стига с моите глупости.

Арабелче, дано не е някакъв проблем по-рядкото ако на Елица  Hug По въпроса ти не знам нищо  Rolling Eyes Тези сандалки и аз ги гледах  Laughing , както и едни чисто белички отворени отпред, но Лили вече си има подобни за излизане, което ни се случва рядко, та и взех някакви супер евтенки , изкуствени, които и служат добре за игра  Laughing

Цецей, вашите са много сладки  Heart Eyes Със здраве да си ги износи Васето!
А декорацията е един път  Heart Eyes Младоженците са много сладки!

Мерги, живот и здраве в началото на Юли ще сме в София  Peace Вече има доста динички колкото орехче  Heart Eyes Сега се молим да няма золуми, че... Confused

Катенце, беше ме питала дали сме изкарали вече всичко на полето. Ами не сме  Laughing Утре ще правим за последен път присадка  Crazy Засяли сме общо 23 000 корена, остават още 15 000 и край Crazy Но повечето работа за мен отмина , слава Богу  Praynig , нещата започват да се нормализират. Топката е в ръцете на мъжете  Laughing Нещо пак имаме от гадната въжка, та сме доста притеснени, но се надяваме, че ще успеем да се преборим и тази година с нея  Praynig Лошото е, че финансите пак изчезнаха , а знаеш, че препаратите са доста скъпи и ...не знам. Това е другата причина, поради която се отказах от изпита  Confused Не мога в този кризисен момент да натоварвам още повече положението. Прехраната ни е по-важна  Rolling Eyes
Не се ядосвай със свекито  Hug На второто нещата ще се нормализират и ще бъде, както ти кажеш  Crazy

Веси, много съжалявам , че Стели е болничка и не си успяла да се видиш с мамите  Confused Бързо да оздравявате  Hug

Лилия пак е със сополи и вече започвам да се притеснявам за имунизацията  Confused
Ицко днес го изписват от ДГ  Flutter

Толкова засега. Малко ми е трудно все още да влезна в крачка  Crazy

Хубав ден ви пожелавам !

# 273
Хаха, то Роси тва с второто не е  в план програмата за следващите 50 години  Mr. Green . А за въшката с какво ще пръскате? Ако я изпуснете ще стане страш Mr. Greenо. Не е хубаво да рискувате. Дано намерите решение.
Сандалките са супер. От тези на ХИПОТО и аз си харесах, но са по затворени. АЗ и взех два чифта ( розови и оранжеви), че то с тия тоалети е опасна работа. Имаме проблем с камъчетата обаче, нали сме нон стоп в пясъка. Взехме и гуменетки за игра. Сега останаха официалните  4470.
Нещо май с това хубаво време доста мами се позагубиха. Авно са нон стоп навън. Ейй като казах навън - моето дете има проблем с прибирането. Не мога да го прибирам. Реееев, тръшкан. Не иска и това  си е .
Роси, и вие май бяхте така - все навъ. Как я вкарваш Лилито. Ние сме нон стоп на улицата с децата. То са балони се надуват, топки, щом игае волейбол смятайте  ooooh! .
Айде, малко ще поработя

# 274
Не, Катюшче, не сме ние  Laughing Лилия няма право на избор и се примирява  Rolling Eyes
Иначе въшката си я третираме всяка седмица, че знаем от опит колко е страшно, ако я изпуснем  ooooh! Последно напръскахме с Моспилан, ама нали е системен, резултатът ще се види идните дни  Peace

# 275
Добро утро момичета!

Усмихнат и успешен ден на всички!   bouquet

# 276
Момичета ,голяма трагедия!
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2185851
Звънях на наши близки, добре са .
Надявам се да нямам пострадали познати.
Знам ,че звучи егоистично на фона на случилото се, но не можете да си представите облекчението да чуете гласа отсреща.

# 277
Ужас...Тианка, все пак се радвам много, че няма твои близки и познати сред пострадалите  Praynig

# 278
Весито,как е днес Стела,по-добре ли е?
Арабела,миналата година когато Ангел беше с вирус имаше в акото кървави нишки и слуз,но не още първия ден,а след 3-4 дена разстройство,затова мисля,че при вас може-би не се касае за вирус!Бързо да се оправя Елица!
Цеце,сандалките са много хубави,със здраве да си ги ползва!
Роси,и аз като другите момичета смятам,че си взела правилното решение.Хубаво е да го отметнеш този изпит,но не с цената на всичко.Остави го за другата година,подготвяй се след като отмине летния период,когато имате много работа.Честит ти и нов аватар,Лили е пораснала много,чудесна е!А за това ,че те шамаросва,мисля,че е е период.Ангел наблюдаваше как една майка шамаросва детето си и сега когато не му дам нещо или се шамаросва сам или идва да пляска мен.

# 279
  • от Луната
Цеце, сандалките са страхотни. Със здраве да си ги носи балеринката Hug. Аз купих едни за 20 лв. Бели, с лепки на пръстите и глезена и затворени отпред, само не ми харесва, че са малко лачени, но не са лоши. Ще ги снимам и ще покажа. А една от майките от нашата тайфа е взела на К и К за 18 лв, също не лоши. Те ги водят пантофи, но по нищо не им личи, че не са сандали за навън-от плат са, затворени отпред, цвят лилав
Роси, подкрепям съвета на Мерги-яви се. Може пък да ти се падне от темите, които си развила. Дори и да не си ги учила поне си запомнила нещо. А и тъкмо ще видиш как е пак да те изпитват Mr. Green. Но все пак наистина има много по-важни неща в живота и децата са едно от тия неща Wink. На нас за имунизацията педи ни каза, че сополите не са проблем, но аз ще изчакам до началото на другия месец. Все пак има време
Весе, дано няма нищо сериозно и да е било инцидентно
Маджурката, наистина голяма трагедия. И това не е егоизъм, просто е човешко първо за близките си да помислиш

Аз да ви се похваля- Михаела е приета в ясла от 1 декември newsm44. Искам да ви попитам, какви документи ми трябват сега да я запиша, за да си запазим мястото. Медицинските ги знам, но за сега не можах да разбера, че директорката я нямаше, секретарката болничен, че детето и си счупило ръка и за това другата седмица ще става записването и някаква от учителките мисля ми каза, но общо взето беше толкова любезна, че гледах гърба и докато отиваше да си продължи почивката на по кафе в някаква стая #Cussing out

# 280
  • София
Ехоооо, привет от морето!   grinning039Тук е кански студ. cold Младежа понесе добре пътуването, защото по- голямата част от него беше по време на следобедния му сън. Тук се адаптира малко трудно, защото е забравил всичко, не си познава леглото, но с малко обяснения и време станаха нещата. Много благодаря на Теди, която ми даде координати на местен педиатър за всеки случай. Hug Heart Eyes Надявам се да успеем да се видим, но и да не стане сега ще успеем някой от следващите пъти. Явно лятото ще го прекараме в път, както обикновено. Съжалявам, че не мога да отразя никого, но главата ми е бръмнала от цял ден пищене, възторзи и разни други изяви на превъзбудената младеж.

Поздрави на всички и лека нощ!  bouquet

# 281
  • София
Бояна, радвам се, че пътуването е било нормално, противно на притесненията ти  Hug Приятно изкарване на морето! Искрено ви завиждам за ваканцията!

Аз май ще се възолзвам все пак от възможността да почивам 1 седмица на морето безплатно. От ТВ-то ни предлагат 3 възможности - Грандхотела във Варна, Св.Влас и Слънчев бряг. И се чудя кое от трите да избера. Май засега везните клонят към Варна, обаче по кое време ще е, хич не знам, с тия сватби.....От друга страна пък знам, че най-хубав за децата е въздухът в Св.Влас. За гмежта в Сл.бряг хич и не си помислям. Вие какво ще ме посъветвате?

Лягам, че съм много изморена, а утре пак се завърта колелото - борсата за цветя, сутрешен блок, цветни декорации с китките до късно през нощта и в събота - сватба  Tired

Лека нощ!

# 282
Вие какво ще ме посъветвате?
Варна,Варна,Варна с всички ръце - много ми е любима.А и аз не харесвам изобщо малките курортчета,независимо колко прехвалени са Naughty
Нямам какво да пиша,даже и нямам време да чета много,но успявам де.Не се стърпях по питанката на Цецето да се включа,винаги един глас повече за Варна трябва да има Mr. Green Joy

Християнка продължава да е леко настинала.Тъкмо спряха сополите и днес пак тръгнаха Thinking Вяра и тя ,ама при нея мина за един ден с моето лечение Wink Сега очаквам шарка да изкарат,съседите са пламнали и децата им все се въртят около нас и не разбират от дума че не ги щем Crossing Arms Много ме е яд ей #Cussing out

Поздравяи и целувки на всички вас Hug

# 283
Добро утро!

Вчера беше изпращащото тържество на Ицко в ДГ.
Направо луднах докато стигнем до там. Излезнахме с време в 3 часа, тържеството беше от 4. Трябваше само да отидем до някой банкомат да изтеглим последните парички от натрупалите се детски надбавки за последната 1 година, да купим цветя и сладки и да отидем навреме на тържеството. Да, ама не! Отивам на банкомат, пъхам картата...картата е забранена  Confused Поглеждам , а той срокът и бил до Април. Газ към банката да си взема новата. Там срещам една фльорца, която трябваше да ме обслужи. Как ли не се почекна, къде ли не се пипна, докато извърши процедурата - половин час  Close Както и да е. Отивам пак на банкомат, пъхам картата...картата е временно забранена  Close Ей, полудях! Добре, че имахме късмета да видим зълвата и мъжа и, които ни услужиха със 100лв. Вече закъснявахме. Купихме набързо сладки и цветя, но не успях да взема някакви символични подаръчета за госпожите и леличката, да останат за спомен от нас  Confused
В крайна сметка успяхме да отидем точно, преди да започне тържеството , въпреки че закъсняхме.
Тържеството мина добре, макар че Ицко се почепи в началото. Резултат от огромното вълнение, което го тресеше, най-вече от факта, че го изненадахме с цялостно присъствие - мама, тати и малката му сестричка  Heart Eyes
Новата му госпожа, която ще му е в училище също беше там в знак на жест, че 7 от общо 12-те дцеа, които завършваха подготвителна група ще са в нейния клас. На пръв поглед жената ми хареса. Каза, че само Ицко не е познавала предварително, но е очарована от знанията и уменията му  Blush
Връчиха ни удостоверение за завършена Подготвителна група  Heart Eyes Вълнуващо е! Виждаш някакъв резултат, постигнат от детето ти.
Събирахме парички, за да купим подаръчета на персонала, обслужващ децата ни през тези 4 години. Огорчих се от факта, че майките, които свършиха тази работа не бяха предвидели нищо за леличката. Много тъпо!!!
И така от днес Ицко вече не е на детска градина. Чувствата ми са много смесени. В главата ми бушуват хиляди въпроси . Чудя се дали постъпих добре? Дали е готов да бъде ученик? Дали ще бъде добър ученик? Дали няма да му е по-трудно, отколкото на останалите деца? Сам той вчера ми каза, че ДГ ще му липсва, но има голямо желание да ходи на училище, да се учи, но щяло да му бъде трудно, защото ще е най-малкият  Rolling Eyes Това ме разстрои. Подготвям го психически,..подготвям и себе си...Вярвам, че ще успеем с общи усилия.

По-късно бяхме на разходка. Междувременно си платихме сметките за телефоните и ... междувременно се сдобихме с лаптоп  Crazy Crazy Crazy Бяхме решили като изкараме първите парички, да си вземем един за София, за да мога да пазарувам от Ларедута по време на намаленията  Mr. Green, а и настолния да преместим в детската за Ицко. Малко изпреварихме събитията, но като лоялен клиент на Сашо му се предлагаше да закупи въпросния лаптоп с вървящ към него безжичен интернет на по-ниска тарифа на изплащане без оскъпяване и без първоначална вноска с възможност при първа финансова възможност да се погаси дълга . Аз съм малко скептична към продуктите, предлагащи се в Глобул, Сашо не обича разсрочените плащания, но в крайна сметка преценихме, че предложението е добро и така вече си имаме лаптоп  Crazy Малко ми е смътна цялата работа по него, защото за пръв път се докосвам до такова нещо, но ще го разгадаем  Laughing

Цеце, и аз съм за Варна  Hug Предимно, заради факта, че ще можеш да се видиш с Арабелка, Валето, Биси и най-вероятно с Канелка  Heart Eyes

Бояна, весело прекарване в Бургас  Heart Eyes Поздрави на морето!

Дес, дано се опазите  Hug

Бягам...

# 284
  • София
Тези дни се позагубих, но с Любака ни тръшнаха вируси...не е за разказване...мен направо щеше да ме убие  Crazy Ми, така е, който не си обръща внимание, накрая усложнява нещата. Два дена на АБ и съм ОК Simple Smile
Обикаляме и светилата за ушите на детето, ама то е една мътна и кървава...попадаме в графата на нелечимите случаи. Чак след 10-тата година ще се борим за слуха. До тогава само профилактика, защото вече и протези на тъпнчетата не могат да се слагат. Покрай тези случаи свалих 6кг за няма и месец. Не се оплаквам, не ми беше излишно

Роси, честит лаптоп Simple Smile

Цеце, аз бих избрала място, на което сама не би си позволла да отида. Сл.Бряг не ми е любимо място, но на Св.Влас не съм ходила и съм чувала само хубави неща. Във Варна мога да отида винаги. Такава ми е логиката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт