Грижа за крака/стъпала.

• 46 965
  • 181
  •   1
Отговори
# 90
  • В сърцето на живота!
Има такава тема вече!

# 91
Ами не ги търкай толкова често и по много. Ако искаш да си правиш сама педикюр вкъщи, си набави всичко необходимо-ваничка, специални соли, скраб...

# 92
Аз си правя педикюра сама. Не пиля нищо обаче, защото нямам нужда. Соли за крака в легенче, овлажняващ крем обилно, и меки (много е добре да са памучни) чорапки след това. Веднъж в седмицата тази процедура напълно ми стига, за да са меки и гладки петите ми. В началото когато започнах, изпозвах крем за лице (крадях от на мама хидратиращия крем  Embarassed ) Сега си ползвам някои от продуктите от серията за крака на Орифлейм. Комплекта маска за крака+чорапките, ме устойва идеално. В банята цялото семейсто измиваме краката си всеки ден с евкалиптовия ексфолиант и всяка вечер мажа петичките с някое от кремчетата. Да имам по-твърда кожа отдолу на палците, но беше по-зле, преди да започна редовно да си правя процедури, и се подобрява постепенно. Преди процедурите просто се мажех с лосиона за тяла и по ходилата, започнах по-интензивна грижа преди около 2 години и съм доволна от себе си. Всичко идва от това, че някак се притеснявам да ида на педикюр и да си топна краката във ваничка, където се топват и непознати. Ще кажете че в добрите салони хигиената е на ниво, и сигурно сте прави, но просто аз не мога Embarassed Предпочитам сама.

# 93
  • Belgium
абе, май има, ама зависи от обувката Peace

Точно  Peace

# 94
Мили мами,

Темата е много подходяща за сезона!
Моля препоръчайте ми добър педикюрист.
Имам проблемно нокти - образуват ми се гъбички. Пих какви ли не лекарства не помага. Миналото лято ме свързаха с една дама, която прави медицински педикюр. Направи ми страхотен педикюр. Даде ми капки на билкова основа за гъбичките, които много подобриха положението. Но като дойде сезона на затворените обувки пак се появиха.
Сега не мога да се свържа с дамата, явно си е сменила номера. Работеше в кабинет Диляна и се казваше Ева Николова.
Ако някой има актуални координати, ще съм му благодарна.
Или да ми препоръчате добър специалист за медицински педикюр.
Иначе - бъдете красиви!!!

# 95
Зависи в кой район те устройва.Аз съм доволна от моята, но и нямам проблеми с краката, единствено с пилата ме минава и то много малко.Тя е в стрелбище, ако искаш пиши на лични  Peace

# 96
За напукани пети купувах от аптеката - "Крем за пети"/силно напукани/.
Съдържа - масло от розмарин,и жълт кантарион,прополис,алантоин,витамини А и Е.
Фирмата е Биле VY.

http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=476

този ли е?
да,този е Peace
                днес си го купих  Simple Smile   дано ми омекоти крачетата

# 97
извинете темата е исключително полезна но искам да ви попитам въпроса може да е много тъп но.... Какво представлява тази скраб за крака newsm78 и съшност за какво точно се използва

# 98
скрабта ексфолира

# 99
  • В сърцето на живота!
извинете темата е исключително полезна но искам да ви попитам въпроса може да е много тъп но.... Какво представлява тази скраб за крака newsm78 и съшност за какво точно се използва
Пусни гугъла и ще разбереш  Simple Smile

# 100
все пак благодаря за отговора а бихте ли ми препоръчали някоя марка

# 101
  • София
Да се оплача - разраних си палците с едни обувки и сега не мога да ги пипна!
А червения лак е почнал да се бели... Sick

# 102
Да се оплача - разраних си палците с едни обувки и сега не мога да ги пипна!
А червения лак е почнал да се бели... Sick

Ауууу, Дилянка, кофти.... Но ще мине - ден-два и ще минат Simple Smile! А колкото до лака - аз обикновено като започне да ми се бели, обикновено на връхчетата на ноктите - мацвам една напречна четчица от лака - така хем не личи, че се е обелил, хем и не личи, че си мацнала лака допълнително, за да замажеш недостатъка Simple Smile.

А пък аз днес най-накрая намерих време и желание да обърна внимание на стъпалата си, които от доста време молеха за грижи. Хуууууууубаво си ги накиснах във вода с морска сол и продължително ги търках с пилата. Станаха гладички и мекички. Но мисля утре пак да повторя процедурата. Сега си намазах обилно с кремче за крачета от -417 и утре, преди да си легна - пак ще намажа с кремче и утре пак с пилата Simple Smile!

Хубаво е да обръщаш внимание на крачетата Simple Smile - отблагодаряват се с усещане за лекота!

# 103
  • В сърцето на живота!
Дилянка лошо си се подредила....и аз съм така сега ooooh! Ама ще ни мине Wink

# 104
  • София
Дилянка, Сливница Confused аз пък си разраних малките пръстчета от едни обувки днес Close
а вечерта имах излизане и едвам си мушнах краката в по-широките маратонки; в резултат, цяла вечер куцах и се превивах.. Sad
ама ще ни мине..

Общи условия

Активация на акаунт