ПЛЕВЕН - 99

• 14 818
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
При Митака обрива започна от коремчето и гръбчето. Съвсем в началото си бяха обикновени пъпчици. Аз даже в началото си помислих, че е нахапан, защото от бълхи ми правеше подобни /явно и алергична реакция прави към тях/. Чак на другия ден видях, че са воднисти и се светнах каква "бълха" го е налазила.

# 211
zdraveite maminki ! razgledah snimkite na fontanite v pleven i si spomnih za vsicko moe,koeto izgubih zavinagi,kogato se premestihme da ziveem vuv vidin.Vece vi kazah,ce ot 2 godini sme v kipar,no vinagi,kogato me pitat otkude sum,ne moga da si izkulca ezika i da kaza"ot vidin".Pleven e v surceto mi i si ostava "grad na moite mecti" Sick   Ox,proshtavaite ce vi zanimavam s licni vuzdeleniya , no si mislya ,ce tova e svoeobrazen nacin da vi obyasnya kak vi cuvstvav,i to na 3000 k.m. ot tuk. Cry Cry Cry

# 212
YA DA VIDYA DALI SI PISHA VECE S MOETO IME!??

# 213
AMI YESSSSSSSS.  DESI KAKVO PRAVISH ? NANI-NA ? AMA VSICKI LI SPINKATE PO TOVA VREME?

# 214
Тес ,на мен любимото ми е Руслан (Руси ,Руши на кратко). Много много му се радвам ,но реших Боби да е на баща ми ,иначе още като забременях пъРвото на ум ми беше Руслан . Калоян и на мен ми харесва !
Мирама то за теб всъщност е по-страшно. Малката Ще я мине леко, но горко ти на теб ако сте се заразили ,чувала съм ,че е много опасно и трудно се минава

# 215
black_cherry, мен точно това повече ме притеснява. ) И майка ми я е карала малко преди да забременее с мен и чак в болница са я вкарвали.

# 216
YA DA VIDYA DALI SI PISHA VECE S MOETO IME!??

YANICKO, пишеш, да.
Моля те, обаче, да е с малки букви (писането с главни се счита за крещене) и на кирилица!

Тема: Пишете на кирилица! Какво е КРЕДОР, как се използва? Кирилизиращи програми.

Мирама, дано не те лепне шарка!

# 217
Който има време за губене
Малко Бобини снимки -  http://blackcheery.multiply.com/photos
Малко кумски снимки - http://blackcheery.multiply.com/photos/album/13/13#1
Едно видео с Боби - как се лигави и се залива от смях
http://images.blackcheery.multiply.com/content/movie/blackcheery … p4?nmid=243458787

# 218
black_cherry, снимките са супер. ))) А ти си страхотна като кума. ))))

Дивиана, аз се надявам и мен и Калина да ни прескочи. ))

Ехх, сигурно повечето са на вън, а моята госпожица спи. До като излезем сигурно пак ще стане 17-18ч. )

# 219
Страхотна кума , а виждам ,че  и букета е хванала   bouquet.

# 220
Стелче, много и готина  Peace

# 221
Как го отнесе една циганка преди малко...
Влизам в кварталния магазин и гледам едно малко момиченце - цигане на около 2 годинки с превързани и двете ръце до лактите, а превръзките напоени с разни разтвори. И инстинктивно възкликнах " лелеее, какво му е на детенцето?" И майка му, дето има само 2 гънки сигурно, ми казва "Ми изгорЕ, майко" Питам я "Ми как така изгорЕ?" - "Като пекохме агнето и то паднА при него"  Shocked
Оххх....и като ми се отприщи езика......такава тирада му дръпнах сякаш тази ми е виновна за всичките несгоди напоследък.Безмълвна я оставих. Много ми стана жал за детето.
Още си се чудя защо така реагирах.

Записах час за преглед в понеделник на Димитърко при една лекарка в София, която много я препоръчват майките от деца с хронични заболявания. Дано нещо се промени след това ни посещение.
Така, че за пръв път Калин ще бъде изоставен за ден от майка си  Simple Smile

# 222
  • София
Дикси,при коя лекарка ще идвате?

# 223
Дикси,дано му мине на Миташки и не е нищо сериозно!отнесла го е циганката,щото много ти се е насъбрало,и си си изляла негативната енергия.
Мирама,дано ви се размине.А за дрешките-идея си нямам как да изчезне миризмата.... newsm78
Стелче,страхотна си,обра ми точките.Хайде дано с твоя "букет" не чакаш като мен-9година вече Joy
Стелче,по въпроса с войната-ела ги виж някой път Кирил и Христина,как се гледат един друг,че чак и лигите им текат...Мога ли да ги спра?Любов.... Heart Eyes
Няма да казвам кой и къде видях.и кой колко е готин.Те си знаят Heart Eyes
И чакам снимки от днешната фотосесия....
А за мъжко име ме убийте-не мога да измисля,ама като му дойде времето ще харесам.Лично на мен,моето в мъжки вариант много ми харесва.... LaughingЕмил също/като на баща ми Mr. Green/
И за финал-палцестискайте-след малко отивамен на оглед за квартира....Неам нерви вече.

# 224
  • Плевен
Koнстантина, стискам палци. Вие нали бяхте намерили, или аз не съм разбрала правилно? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт