ПЛЕВЕН - 99

• 14 823
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Добрютро,
изключая следобедната прогноза за дъжд днес ще е прекрасен ден за разходки с максимални темеператури между 25-29 градуса.  Mr. Green За следващата прогноза очаквайте лично включване.
Хороскоп за деня

# 196
Да днес времето е страхотно за разходки.

# 197
Хубаво се очертава времето, ама аз май няма да излизам по разходки, а ще ходя с Митко по болниците  Sad
Отново започна гадната спастична кашлица. Кашлял е цяла нощ казва свекърва ми. Ще правим инхалации.
Леле, какво става  с това дете? Всяко разболяване води до там.
Прибирам си го при мен защото не мога така да съм спокойна като не е до мен. А бебето.........не знам вече и аз какво да правя.
Баси черната серия.

# 198
А пък на нас ни пропадна киното. Вчера е била последната прожекция на филма   Sad   Много ме е яд

# 199
  • Плевен
ДесиТ, отидете по-рано в театъра, защото са продадени повече бройки покани и ще има много правостоящи. Може да се видим там. Виктор ще е  в ролята на Крали Марко. Laughing

# 200
Здравейте. Оф как ми се идваше сутринта и на мен да пием кафе. Чакам гости .
Вчера  най накрая се видяхме с Косето в градската . Тази Христина голяма хубавица станала. Ей ,вижте сега ,много станаха за тази Хриси . Аз ред няма да чакам. Пък и фтал беше пускал тежката артилерия веднъж , войната я има . Хриси има още боб (елда   Laughing ) да яде... Боби вече е голям ,гледам Елена нещо се скатава и тя е порастанала ,ама не е добре така да я криеш, Деси даваш ли я ?
Джина , преди няколко месеца ходихме до Джъмбо, и аз бях очарована от магазина. Само ч,е бяхме доста хора и жените преобладавахме ,та поскитахме около час вътре. Има абсолютно всичко за децата ,и доста неща за дома , на супер цени.Уолкъра на Фишър прайс (или на Чико ,не помня)  беше на 60 лв . Тук са по 80-90 .

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 10:22 от black_cherry

# 201
Дикси, съчувствам ти за кашлицата на Митко. На сестра ми детето правеше такива спастични пристъпи и ларингит, особено при мъгла и влажно време. Знам, че е хубаво да се реагира навреме, а после с израстването нещата се подобряват. Дано се оправи по-бързо детето!

Аз бях вчера на ранна ФМ във Фемина при д-р Цолова. Според нея 99% бебчето е момченце Simple Smile Както бях си измислила 20 имена за девойка, сега ще имам месеци наред да измисля едно поне за момченце  Grinning

Лек ден на всички!

# 202
Тес, веднага ти давам предложения, аз понеже пък имах усещането, че Елена ще е момче и си бях наизмислила сто имена мъжки, не е хич задължително да ти харесат де  Laughing

Явор, Ясен, Найден, Борис, Момчил, Дани, Дени и прочие, всъщност аз май не харесвам мъжки имена, имам предвид, че си нямам някое да ме грабне като Яна или Биляна например
И ти като си наизмислиш ще си ги редуцирате и то ще си дойде и отвътре кое ще е за твоето си дете

Питах Яна, тя каза - Марти, Марио, Денислав - все имена на децата в групата  Laughing
Тя дълго време казваше на Елена Калина и се сърдеше като и казвахме Ели  Laughing

# 203
Лазар и Явор останаха несбъднатите ми желания за Калин  Grinning

# 204
Хаха, Габи и той искаше Кари да е Калина (а тя наистина е кръстена на баба си Катерина и на моята баба Калина) и после си й викаше Калинка месеци наред  Simple Smile За момчешките имена - аз имам едно име, което ме грабва и вече съм го дала на Габи, сега оттам нататък нататък удрям на камък здраво  Confused Най-общо казано всички мъжки имена ми се струват еднакви и сравнително обикновени, не е като при момичешките, където има наистина прекрасни Simple Smile Та хубави мъжки имена иначе има, може да оставя мъжа ми да си хареса някое, защото първите две имена за избрани от мен, да има едно и от него  Wink

Явор, Лaзар и Борис ми харесват и на мен. Също харесвам Пламен. Ама никое не ми харесва поне малко повече от останалите, ако ме разбирате какво искам да кажа  Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 11:23 от Tess

# 205
Дикси,ходете и вие за трета сливица. От какво му е това,пак ли е бил на АБ? Аз като съм изпуснала. А баща ти как е? Много гадно така като нямаш спокойствие и с малко бебе.  Hug
Тес,аз гласувам за Калоян,Калин ,Пламен,Лазар.

# 206
  • Плевен
Tess, Габи ще е щастлив, нали искаше момче. Ама те всички деца са така - момичетата искат момиченце, а момчетата - момченце.
Лазар и Явор останаха несбъднатите ми желания за Калин  Grinning
Има време да сбъднеш желанието си. Simple Smile

# 207
Здравейте и от мен. )))

Едно от децата, с които Калина се вижда пред нас е болно от шарка. Сега съм малко притеснена да не я лепне и тя. (( На всичкото отгоре момченцето днес пак е на вън с още няколко деца....
Ако и Калина се е заразила след колко време да очаквам реакция....и какви точно са пъпчиците, къде избиват най-напред?

За мъжки имена....аз бях решила да е Калоян ако все пак е момче. Много ми харесва това име. )) Също и Кирил. ))

И да ви попитам....пера летни дрешки и от миналата година има 3ризки....изпрах ги аз и като ги прибирам....ами миришат ужасно като на повръщано (сори за определението). Чудя се какво да ги правя, за да премахна тази ужасна миризма.
Ако имате някакви идеи, казвайте. Аз сега съм ги накиснала в оцет.

# 208
Мирама, шарката излиза след 2-3 седмици чак, пъпчиците са като мехурчета, пълни с вода в началото - невъзможно е да и сбъркаш с друг обрив, много са характерни. Обикновено са съпроводени с повишена температура в началото.

# 209
Tess, мерси, надявам се да я пропуснем. Че и аз не съм карала никаква шарка.

Общи условия

Активация на акаунт