ПЛЕВЕН - 99

• 14 842
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Ходи ми се по женски някъде, може и на бар или пияно бар...
Аз и на трезво  бар Mr. Green съм навита , че от известно време социален живот водя само по форумски срещи май. Simple Smile
Времето напоследък е невероятно, въпреки че е доста променливо. Под прозореца ни цъфти акация и вечер пее един славей - страхотно е. Heart Eyes

# 181
Определено и аз съм като Номадка и се чудя  всеки път да стягам ли дисагите  Mr. Greenно утре съм на линия с Марио в градската и центъра Heart Eyes
Валенце и аз не видях кривия тапет Wink
Мъжо  коси тревата в двора и сега така мирише,на свежо,седим си с Марио на терасата и гледаме как тати ни се труди Mr. Green

# 182
  • София
В тази ли тема някой беше писал,че ще пускат деца в Метро?Дали за всички Метро става дума?

Няма да сменям тапета,то се е видяло. Grinning

# 183
Аз крив тапет не видях,но пък видях Дикси+Калин Party А Дикси изглеждаше меко казано перфектно-и толкова светеща някак си/дано ме разберете правилно.
Дикси,извинявай ако съм ти причинила някакъв дискомфорт с моето целуване и прегръщане,ама много ти се зарадвах Mr. Green Heart Eyes
Видях и голямата Миша на Пламси,ехеееее,мацка е туй....
И най-накрая Бобо,така е,докато Номадка се чуди да стяга ли дисагите и Кирил под мишница,Христина не скучае. Mr. GreenМръсница,ще й кажа поне да се засрами hahaha
А Деси Танова излъга най-безсрамно,освен ако не съм спяла с едно око на някоя пейка и да съм пропуснала да я видя....
А Бужи-без коментар-пич отвсякъде е той,майка му с кеф си пийваше кафенцето повече от час.... Laughing
A нас ни забрави, а? Часове пихме кафе не е ли виждане това  Cry
Хриси е страхотна с тези сини очи много мъжки сърца ще разбие. А за бузките на Бобо нямам думи. Да не забравя и за Дикси с бебока,но за много малко. Много се радвам че днес се видях със съфорумки /макар и някои да не се сещат после за нас/  Laughing
Ние чак сега се прибираме /от 11 сутринта/. Накрая бяхме и в двора на детската градина до нас. Сега и двамата са изморени, къпя ги, храня ги и в леглата, та да си почина и аз малко. Утре вече таткото ни се връща и ще има малко спокойствие и за мен.

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 21:06 от vikid

# 184
Константина, никакъв дискомфорт не си ми причинила разбира се  Grinning Приятно ми беше от емоционалното посрещане!

Благодаря за комплиментите за вида ми  Hug В интерес на истината съм с 3кг. повече от преди да забременея, но коремът ми е по-голям. Добре, че е колана  Mr. Green

# 185
Абе мацки, тая тема стана - видях еди кой си, еди кой си и еди кой си, а еди кой си е много сладък, а пък еди какво си много добре изглежда  Mr. Green

Бъзикам се, ама да не очаквате и от мен да изброявам, че съм ви срещала през деня и сте много хубави, вие си го знаете  Heart Eyes  Mr. Green

Валенце, все забравям да ти честитя годишнината! Все така добър екип да сте, още дълги години взаимен интерес и тръпка и много здраве!  Heart Eyes Поздрави и на майстора  Laughing

Утре големият концерт ще е вечерта в 8 на каскадата, през деня май няма да има нищо интересно, освен балони по 10лв, пу няма да купя на децата такива  Crazy

Нади, Тина, ще се организираме някак
Номадке, можеш да изцедиш и оставиш кърма и да се присъединиш към нас за два часа  Thinking
И който друг иска

Знаете ли за кой са били венците днес дето се чудихме? Шефа на Петя е починал, директорът на Историческия музей
Да почива в мир човекът

# 186
да ви кажа-поканих Валенцето на сбор.Даже й обещах и чушки да напълня.Отказа ми.  Sunglasses
Който успее да я примами с нещо по-така-да действа!  Peace Стриптизьорче нещо ли, не знам  Mr. Green
Дикси,кога и къде ще раздаваш автографи, Убавице?  #Silly Май само аз от целия форум не съм те видяла  Confused И Калинката, дали ще ми е тръпка като Мити  Thinking

# 187
  • София
Бреййй,поканила ме била на сбор Whistling с пълнени чушки.Ако ми опечеш агънце на таковата...шиш ли се казва...може и да дойда.
Шегата настрана,сега просто не можем да дойдем.Като приключим с ремонта окончателно,след около две седмици,ще дойдем тогава. Heart EyesВъ Враца не сме си ходили от Коледа сигурно...не помня вече и аз откога.И там само се сърдят,но гледаме всяка свободна минута да приключваме тука.

# 188
Хайде и аз да се разпиша. )))
Ние днес излязохме, когато хората вече се прибираха. )))
Но пак видяхме тризнаците, даже бяха спрели до нас, по едно и също време излязохме и се прибрахме. ))))

Цялата каскада вече си работи, страхотно е. ))) Само дето Калина иска да влиза във водата......))))

малко снимки
http://media.snimka.bg/3014/012283676-big.jpg
http://media.snimka.bg/3014/012283665-big.jpg
http://media.snimka.bg/3014/012283666-big.jpg
http://media.snimka.bg/3014/012283702-big.jpg
http://media.snimka.bg/3014/012283708-big.jpg
http://media.snimka.bg/3014/012284294-big.jpg
http://media.snimka.bg/3014/012283721-big.jpg

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 22:51 от Mirama

# 189
Ако утре някой има предложение за някъде през деня с деца да пише, аз ще бъда и с двамата на вън,най-вероятно в градската.
Едното дете вече го приспах, след малко и другото. Ето малко снимки от днес  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=354804

# 190
Голям е , точната бройка той ми я каза , даже току що разбрах че вече са 11 .
Как сте с тестовете? Да си похваля щерката от три теста до момента имаме по 19 точки от максимални 20. Ако на някой догодина му трябват Тестови задачи и упражнения за 4 клас на Просвета мога да му ги дам преснимани на файлове. Не се сетих по-рано, дано някой не ги е търсил сега, ама нали все живея с мисълта, че всички сте с малки деца...

Утре големият концерт ще е вечерта в 8 на каскадата, през деня май няма да има нищо интересно, освен балони по 10лв, пу няма да купя на децата такива  Crazy
Ако не бъркам т.нар. тримата тенори ще пеят вечерта

# 191
Vikid,извининявай-зло да ви забрави....
Ама сега ми го връщаш в снимков матр'ял,нали?
Да видят и Номадка и Стелчето...... Laughing Mr. Green к'во прави Христина.....Ей,майка й никога не е била такава,трябва на Христо да се е метнала.... Joy

# 192
Абе мацки, тая тема стана - видях еди кой си, еди кой си и еди кой си, а еди кой си е много сладък, а пък еди какво си много добре изглежда  Mr. Green
 Бъзикам се, ама да не очаквате и от мен да изброявам, че съм ви срещала през деня и сте много хубави, вие си го знаете   

Ревност някаква усещам тук Не се бъзикаш ама нейсе  yes

Константина, виждаме ние

И като има тоя Плевен празник земете напълнете чушки, направете кюфтета, салата, земете и бира па се обадете.  Иначе на селските сборове у къщите на хората чак ходите, ма като дойде Плевенския сбор надали сте поканили някого  Wine Glass

# 193
А Деси Танова излъга най-безсрамно,освен ако не съм спяла с едно око на някоя пейка и да съм пропуснала да я видя....
Коси -боси,абе усетих се,че пуснах мухата сутринта за градската,пък после не се появих ,но ми изникна нещо спешно.Утре също няма да мога да дойда,евентуално следобед,но не е сигурно.
    За пийкане по барове ме пишете и мен,ама ден-два по-рано ме информирайте,че трябва да разтикам две опашки Mr. GreenДа знаете ,че и Люси ще дойде сигурно и тя е по дискотечките.
Утре мойта мама ще взима Ана за два дена,така че ще съм лесна.В събота с Кирил сме на концерта на ЦДГ "Иглика" в театъра.
От мен лека ,че ми се доспинка вече

# 194
Пак срещички си стъкмявате,гледам Simple Smile Браво Simple Smile
Аз да ви кажа,че днес окъпах Здравко - силно казано де,накиснах го само в лигена да си поиграе,нито съм го търкала,нито съм го мила,но поне малко,че то не се търпи.Дано сте прави,че нищо няма да му стане.
А иначе днес бяхме на София за няколко часа - да вземем един приятел на мъжа ми от летището и аз да намажа да ме заведе до Джъмбо. Ей,няма такъв магазин  Heart Eyes Ох,направо супер,и едни цениии,няма такива просто. Лошото е само,че както обикновено нямахме излишни пари и не бях сама Sad НАли знаете с мъже о магазини как се ходи.Освен ако не са за някакви си авто или други части  Confused За 20-ина минути препуснахме из двата етажа и до каквото успях да се докопам това беше. Но успях да си взема от тези стикери за стена,купихме и на Преславчо подарък и един комплект за банята на който много му се радвам Simple Smile 4 бр. на цената за която в бриколажа продават 1  Shocked
Но пък доооокато го намерим този магазин - ужас  #Crazy Като никой не познава София и особено с това движение.Ми то не се движиш,то само пъплиш.Кошмар е просто.Ей,не знам,мисля си,че и апартамент да ми подарят там пак няма да отида да живея в Софето.Вярно има всичко,ама пък докато стигнеш от едно място до друго изразходваш една камара време,нерви ,пари (гориво) ,а ако си пеша просто не си го представям. Мани мани. Валенце, не се засягай.Във вашия случай наистина може би е добре да сте там,защото наистина не зна на друго място да има такива подходящи центрове за Бубка. Като гледах днес в брадъра какви центрове има за деца с церебрална парализа,за аутисти и т.н.,ми то тук такива няма изобщо,камо ли за деца със специални нужди.

Общи условия

Активация на акаунт