ПЛЕВЕН - 99

• 14 863
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Писах ти на лични,няма да правим сеир на плевенчанки,я! Mr. Green
ама ни от Плевен сме широкоскроени, не се притеснявайте сега Mr. Green
Ей ама толкова сте сладки и двете

# 166
  • София
 LaughingНие с номадка ли сме сладки?!Ей за това определение не бих се сетила. CrazyНие с нея сме интелигентни жени,дори да се бием няма да е пред хора. Sunglasses
Изяснихме се пък. FlutterЕй готина работа са това личните съобщения.

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 15:11 от Валенцето

# 167
Какво, какво? За какво говорите, не ви разбирам ? Sunglasses

Днес се заметох в градската към 12. Не можах да намеря познати съфорумки, защото имах подвеждаща информация от тях самите, че се подвизават в еди кое си кафе....седнах аз при други несъфорумни дами и после дойде Пламси да ми каже, че били се курдисали на пейка. Хм....
Изпуснах и Атракция с Бужи. Ама това е, защото още съм неорганизирана малко сутрин. Ще вляза в час все някой ден  Laughing

Валенце, сега ще караш Ангел да разлепва тапета ли? Ако не ми беше казала нямаше да обърна внимание.

# 168
дори да се бием няма да е пред хора. Sunglasses
А без такива и да искаш мързи ме, имам и да готвя освен Кирил и обслужване

# 169
Хора, аз не мога да се впиша много в съвсем организирани срещи, че се водя по Елена, но откакто Яна пак е на градина, излизам в осем часа и я оставям, после сядам някъде да закуся или пийна нещо, през това време Марто оправя и извежда Ели и към 9 ми я предава, а той отива на работа, или пък пием кафе за малко... Тая седмица Плевен е толкова квеж, а и аз обичам да съм навън рано сутрин
После Елена спи - днес пуснаха голямата каскада и смятам там да спи, че в градската е шумно...
Та исках да кажа, че мога да се присъединявам към срещи чак като се е събудила - към 10-11-12 - според зависи
После я прибирам да спи у нас към 2-3 и вечерта сме навън вече всички и заради Яна ходим пак в Градската или на Радишево.
Освен това не съм фен на заведенията и само заради вас сядам там, иначе кафета, бири и прочие мога да си ги пия и на пейка.

Бужи е много готин и пораснал, как бърбори само, преди като съм го виждала беше доста по-бебешки и все мълчеше.

Ходи ми се по женски някъде, може и на бар или пияно бар... Някой да иска? Ама не да ядем преди това и после да ни се доспи, ами направо да излизаме някъде само за питиета...

# 170
Ей ама толкова сте сладки и двете
Това ми напомни сутринта като гледах "Дързост и красота" и страшен лаф изстреляха в ефира: "Тя е кучка с главно К!"

Ходи ми се по женски някъде, може и на бар или пияно бар... Някой да иска? Ама не да ядем преди това и после да ни се доспи, ами направо да излизаме някъде само за питиета...
Трудна работа програма "свободен електрон" с моето доене...Правете поне снимков матрял аз ще киризя с интерес.

# 171
  • Плевен
Aз съм на линия. Тъкмо Михаела ще е заспала,та няма да тичам пак Laughing

# 172
Ох,ама и на мен ми се ходи някъде по женски без деца!!! Ама няма да ме огрее скоро!:(

Ходихме в Кайлъка, много хубаво беше, прохладно, мокро на места, свежо!

# 173
Цитат
И да Силви точно си ме разбрала - баш не ми липсват. Дано не стане майчичко залепен за полата ми... Между другото твойто син вече не го ли е срам да ти се показва гол или бъркам, че е голям?

Голям е , точната бройка той ми я каза , даже току що разбрах че вече са 11 .
Да си призная, търсих непаснатия тапет и не го видях.
В градската градина малко след 8 е страхотно- свежо и чисто, и няма хора.

# 174
...и е на метан Mr. Green,и двамата не пушим bowuu,пък за едни джанти не ща да си залагам доброто име . Sunglasses

Екологично чисти сте така да се каже  Smile Ако отидете до Нил и ви изяде крокодил няма да му образувате киселини  thumbsup

# 175
  • Плевен
Днес се заметох в градската към 12.....
Почти по това време те видях от тролея на Цв.Спасов. Grinning
Добре изглеждаше като за жена родила преди няколко дни. Peace

Валенце ,уби ме с тоя  твоя тапет.... Joy

# 176
Аз крив тапет не видях,но пък видях Дикси+Калин Party А Дикси изглеждаше меко казано перфектно-и толкова светеща някак си/дано ме разберете правилно.
Дикси,извинявай ако съм ти причинила някакъв дискомфорт с моето целуване и прегръщане,ама много ти се зарадвах Mr. Green Heart Eyes
Видях и голямата Миша на Пламси,ехеееее,мацка е туй....
И най-накрая Бобо,така е,докато Номадка се чуди да стяга ли дисагите и Кирил под мишница,Христина не скучае. Mr. GreenМръсница,ще й кажа поне да се засрами hahaha
А Деси Танова излъга най-безсрамно,освен ако не съм спяла с едно око на някоя пейка и да съм пропуснала да я видя....
А Бужи-без коментар-пич отвсякъде е той,майка му с кеф си пийваше кафенцето повече от час.... Laughing

# 177
Валенце, исках да ти видя картината отблизо, защото аз имам подобна
Сега отивам да търся тапета. Mr. Green

# 178
  • София
Бе вие не виждате тапета нарочно,щото обичате Ангел повече от мене. Laughing
Грета,мойта е по -хубава пък Flutter,като се има предвид кой ми я е подарил.
номадка,споко,няма да се бием ,и аз съм заета Party....но би станала интересна битка.
фтал,маани ти,ако ни хапне крокодил  най-малко ще ме е грижа за киселините му.А за метана-моят мъж е луд на тази тема.старата ни кола беше тригоривна-пропан,метан и бензин Laughing,еее на пушка беше джетката.Тая е само на две горива.

# 179

Винаги готов   Mr. Green    Само да знам по отрано за да мога де се отърва от опашката   Mr. Green

Аз също не мога да видя никой, само Черешка с Бобо   Hug
Утре сме по центъра. Да видим какво ще има за празника.  Щяло май да има хора към 11, но не съм сигурна. Да видим.  Flutter
И на кино ще ходим и в градската, надявам се ви намеря най после.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт