СДРУЖЕНИЕ "ВАРНЕНСКИ МАЙКИ" VII

• 25 535
  • 415
  •   1
Отговори
# 240
  Съжалявам, но съм на работа и не мога да дойда!Сърдечни поздрави и прегръдки на всички деца! newsm51

# 241
Може и утре, най-късно  неделя

# 242
Tsve te- както ти казах, Стефан е със забавено развитие и затова на 11 години си  е избрал такъв подарък. Не се придържай строго към това, вземи му нещо друго.
Аз вече оставих торбичката в Етно,но е много миниатюрен подарък, затова утре ще добавя още нещо и ще го занеса и него  Peace

# 243
Аз оставих подаръците за Мирослава и Светослав още на15 следобяд.Дано им харесат,макар че ще получат от дядо Коледа най-хубавия подарък -мама и тате.Ще имат най-мечтаната Коледа и ще бъдат най-щастливите деца!!! newsm44  :  loveuuu family Аз няма да мога да дойда на празника но знам че ще бъдат там с мама и тате и се надявам да видя поне снимки smile3509 family4 Kissing Heart

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 21:09 от pashokito

# 244
Аз оставих подаръците за Мирослава и Светослав още на15 следобяд.Дано им харесат,макар че ще получат от дядо Коледа най-хубавия подарък -мама и тате.Ще имат най-мечтаната Коледа и ще бъдат най-щастливите деца!!! newsm44  love001  loveuuu family
сещам се, че и аз взех Еми след Коледното тържество, на което тя беше снежинка и и бяха каали.че ако е много послушна и хубаво си изиграе танца, ще я взема. И тя все идваше при мен да ме пита дали хубаво е играла. После разбра защо ме е питала. А като видя осветения град и хората по  улиците, ме питаше- виж,вече е тъмно навън, а има хора по улиците. В Овчарово селото угасва в 8 часа и жив човек не се вижда- и на тях това им е представата за вечер.

# 245
monda имам ли време до утре около 14 часа най-късно да донеса в Етно добавката към подаръка на Стефан? ако не става там пишете ми с кого да се свържа за да му я дам. А зоще вися на косъм за 22, но ако успея да се освободя, веднага политамс  вас към дечицата.

# 246
  • Варна
Имаш време!
А ние стискаме палци да се оправи времето и пътя за да стигнем...

# 247
Готова съм с подаръците и за сега плановете са ми да пътувам с вас.
Ще бъда с една приятелка, така че,мога да взема още 2-3 в колата.
До вторник Hug

# 248
Напомням, че тържеството е утре и приканвам всеки желаещ да дойде да се разпише, за да можем да си направим сметките. Среща утре в 8 в "Етно". Моля не закъснявайте!

# 249
Аз вече знам, че ще съм на работа със сигурност  Sad
Вчера оставих допълнението към подаръка на Стефан. Така има 2 торбички, на които пише името Стефан-да не се учудите  Peace

# 250
Благодарим отново на всички, които изиграха ролята на добрия Дядо Коледа! Благодарим и на всички, които имаха възможността и бяха днес с нас и децата! Весели празници!

# 251
Надявам се, че децата са харесали подаръците и е имало много радостни усмивки!

# 252
Да, много си харесаха подаръците, благодарим ви от тяхно име, по-късно ще пуснем снимки. А най-хубавата новина е, че 4 деца днес напуснаха дома ! 2- осиновени и 2  в приемни семейства. В Овчарово  останаха само 25 деца. Никога не са били толкова малко... тържеството ни изглеждаше като тържество само на една група. Много сме щастливи от този факт.
е, верно е ,че другия месец ще дойде ново попълнение от ДМСГД-то, но важното е,че доста деца  си намериха семейство тази година.

# 253
Снимките са качени на стандартния адрес, за новите помощнички - пишете ми ЛС за да ви дам адреса Simple Smile

# 254
scorpionche, кутията ти е пълна и не мога да ти изпратя ЛС.Исках да те помоля за адрес за снимките.

Весели празници на  прекрасните варненски майки по призвание, вие сте невероятни жени!

Общи условия

Активация на акаунт