Клуб "Парфюмен Ценител" 13 - Любими аромати Thierry Mugler

• 36 900
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Аз... таковата, след час ще държа в ръцете си Aqua Allegoria Figue - Iris Blush Crazy newsm44

# 76
  • Sofia
Аз гледам да не се хваля, защото моето е лудост вече!
Чакам 3 Герлена , надявам се след седмица да дойдат.
Linstant Magic, Insolence edp и Aqua Allegoria Pivoin Magnifica.
И Магнифик на Ланком си поръчах и на сляпо една лимитка на Живанши.

# 77
Честито Бижу! Със здраве! Аз също ще се сдобия съвсем скоро с него.Прекрасен аромат. Да разкажеш веднага чакаме. Hug  bouquet

# 78
  • София
Аз от вчера имам Panthere de Cartier, чакам сет с един мъничък и миличък Angel Peony, Daisy 100ml EDT и Fragile 50ml EDP... Mr. Green Praynig
Надявам се междувременно да не се зарибявам по нищо друго, но не разчитам много на тези надежди.... Embarassed

# 79
  • София

Ти си мечтата на всеки парфюмериен магазин...  bouquet

# 80
Хвали си се спокойно. То си е обща тази лудост. Mr. Green
Aqua Allegoria Pivoin Magnifica познаваш ли го или на сляпо? Аз мислех на сляпо да го поръчам по нета, но се свърши и после го намерих в ЦУМ и ми дойде задушлив някак. Помислих си че напразно се нервирах тогава.

# 81

едва ли някой може да те разбере по-добре от мен  Joy - тъкмо леко ме отпусна лудостта - е, мисля за 2-3 Карона и за Ириса на летището, но вече не е неистов бяс, без сън и покой  Laughing

днес все пак избрах Ют Дю - у дома е добър, но вън е доста по-горещо ... ако довечера не пиша, значи съм се самозадушила  Mr. Green

пп аман от тези Ангели, напук ще си взема и аз един само и само за да си напомням колко е неподходящ за мен  hahaha

# 82

едва ли някой може да те разбере по-добре от мен  Joy - тъкмо леко ме отпусна лудостта - е, мисля за 2-3 Карона и за Ириса на летището, но вече не е неистов бяс, без сън и покой  Laughing
пп аман от тези Ангели, напук ще си взема и аз един само и само за да си напомням колко е неподходящ за мен  hahaha
Може, може,разбирам виииии, бройката расте неимоверно. Вече се сравняваме, не с квартална парфюмерия, а с БЗ. ooooh! Mr. Green Grinning
Но не е бяс наистина вече. Каква подходяща дума. Бубс,напълни ми душата!  bouquet
Не се хаби за Ангел ще ти отсипя от моя. Heart Eyes

# 83
  • Sofia
Да, Денси, и Алегорията е на сляпо, по описание ми хареса най-много - с ирис и виолетки!   Joy

# 84
Честито на Бижу и КаренParty Да разказвате след като си получите новите ароматчета!!!
Денси, и ти - чакам за Сините пеперуди да ми думаш  Mr. Green
Аз понеже напоследък имам по-малко време за темичката и подозирам, че точно поради тази причина ме 'отпусна малко шапката', демек лудостта по нови парфюми...А и вече като отворя шкафа, минават 10 мин докато се реша какво да пръсна, гледам времето какво е, разсъждавам къде ще ходя след работа, имам ли важни срещи през деня..То не е една бела  ooooh! Започнах да закъснявам за работа!!! И все пак си имам една скромна мечта - Клое

Новият Хипноуз ме заинтригува, ще го чакам с нетърпение, макар да мисля, че ще е разочарование, а и цената му ще е  Money

# 85
Не се хаби за Ангел ще ти отсипя от моя. Heart Eyes

Благодаря, Денс  newsm51, но няма нужа - аз наистина не мога да го нося  Tired
просто се радвам на колко много хора харесва - признавам, че парфюмите на ТМ не оставят хората безразлични, но това обикновено означава двете крайности - много харесвани или пък хич  Sunglasses
сещам се за много марки, на които не бих могла да позная нито един парфюм, което не говори в тяхна полза - ТМ категорично не е в тази категория  Mr. Green

и аз искам да душна Пеперудите  Whistling

# 86
  • Sofia
Само аз ли съм наопаки - през зимата Червената габана ми беше отвратително сапунена, сега в топлото е разкош, поляла съм се и се наслаждавам.
Черното дел позо в студа простее, лятно време е чувствен, лъстив.
Брайт кристал лятно време едва го усещам,  но в хладното е истински прозрачен искрящ кристал.

# 87
Само да дойдат Пеперудите и ще разказвам и ще душите. Аз поръчах 30 мл вече бягам тотално от големи разфасовки. Само ако няма начин тогава над 50 мл. А 100 мл не искам да виждам, е освен един Зелен Кристал Шанел де. но той само в толкова се продава.

Белучи, ти като отвориш минават 10 минути, а аз от вечерта почвам чуденето какво точно да е. ooooh! Party

# 88
Само аз ли съм наопаки - през зимата Червената габана ми беше отвратително сапунена, сега в топлото е разкош, поляла съм се и се наслаждавам.
Черното дел позо в студа простее, лятно време е чувствен, лъстив.
Брайт кристал лятно време едва го усещам,  но в хладното е истински прозрачен искрящ кристал.
Точно така ги чувствам и аз описаните аромати, обаче сега ме кара предимно на сладки аромати и Червената габана ме отрови преди дни с многото си алдехиди. Пазя строга диета и Бомбата ме съпътства сериозно непрекъснато. Не е ли сладък аромата не е за мен сега.

# 89
  • Sofia
Задоволяваш глада за сладко обонятелно?  Laughing
Аз така бих се настървила още повече и диетата отива по дяволите.

В тази връзка скоро се бях поляла с Хилъри Дъф и едното ми момче души въздуха и каза "Мамо, тук мирише много вкусно! Какво ще ядем?" , като му обясних и предложих да му пръсна на ръката отговори "Ааа, не! Ще мириша на женичка!"  Joy

Общи условия

Активация на акаунт