И з р а е л 36

• 15 195
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро !

Мента , какво разказва бабата за Мароко ? Как са нейните впечатления ? За колко  време  е била там и с  група ли ? Къде са обикаляли ? Какво са яли , какво са видяли ? Този тип герданчета допада ли ти , би ли го сложила ?

# 181
  • T"A
Пете, тя разказва цяла вечер, но аз седях в другия край на масата (все пак 20 членно семейство е това) и не я слушах. Накрая извади подаръците и и казах, че приемам моя при условие, че следващия път ще ми разкаже повече за екскурзията. Миналата година така и от Япония донесе на всеки по нещо, много е мило, че не пропуска никого с този жест  Grinning (ние например носим само на децата)

Тя в последните години пътува на организирани екскурзии, все пак е на 77 години, не и е до това да се самоорганизира и да тръгне да покорява чукарите сама  Grinning  Разказваше за берберите, за пазарите, за това, че е попаднала на мароканци-търговци, които са я канили да пазарува на чист иврит (с френски акцент, де  Mr. Green). Очарована беше, личеше си, че и е харесало, доста са обикаляли  Peace

За герданчето - първо, за мен има стойност като сувенир от интересно място, аз обичам такива неща. Мисля да си го нося, лятото слагам някаква едноцветна дреха и към нея върви допълнителен цветен мотив, така обичам  Grinning Имам си бижута, които са ми предназначени за конкретни дрехи... Но иначе една от най-големите ми слабости са разните неща за косата - последните ми придобивки са една шнола от сухи люти чушки и една от цветни моливчета, взех си ги от Яфо преди две седмици... изобщо обичам аксесоари, дребни нещица  Laughing, които придават цвят и настроение  Grinning

# 182
Браво, много хубаво ! Прочетох на един дъх  Simple Smile ... То да ти кажа и ние , че  сме млади май  някои екскурзии е за предпочитане да са организирани. Не мислиш за нищо, водят те , показват ти  Simple Smile ... И аз обичам сувенирчета , но това герданче може да влезе в употреба с някой бял потник  с широки презрамки ... рипс , тесен такъв , с нещо друго червено по тебе ...я  някоя малка чантичка , я нещо сандалки червени някакви...и дънки ама не с червен колан  Mr. Green  - ти си слабичка , ще ти върви !

И ние купувахме само за децата подаръци, а напоследък и за децата не купуваме ... В началото носех от БГ всеки път , но после виждам - малко се вълнуват нашите и някак не им е тертип да носят и да получават.Няма какво да им се пъна  Whistling ...

# 183
Ментова,я дай да видим шнолата от люти чушки Laughing,че ми е много интересно как изглежда!

Пете,как е Саги,оправи ли се вече?

Въобще не съм я гледала Евровизия,човека глас го гледах в Горещо,ами стори ми се голямо дърво тоя човек Crossing Arms

На всички неспоменати Hug,аз отивам на детски рожден ден Laughing

# 184
  • T"A
Пете, и ние за това повече на дечицата носим - те поне оценяват жеста  Hug

Наина, направих две снимки (върху прането си ги сложих, че съм се разгладила в момента  hahaha), не знам дали се виждат ясно... Тази с моливчетата събира погледите на децата, и тя ми е за разни бели дрехи, веселяшка е  Grinning С чушките още не съм я слагала. (на светла коса би била по-ефектна, на кестенява малко се губи)
снимка - + - снимка

# 185
  • Някъде там...
Имах най-ужасната нощ...толкова ужасна,че не отидох на даскало а на мен взе да ми харесва там  Tired Не съм мигнала от комари и това заради моя мъж  #Cussing out Намерих тези машинки във суперфарма а той решил лампа да купува и ми вика изчакай...Е изчаках цялата съм на решето  Sad не съм спала ,боли ме глава  Tired Ох оплаках ви се....може да олекне  Praynig
Пете,как е малкия?  Hug
Сонче,и аз искам такива шноли-много са оригинални   Peace
Наинка,вземи ме и мен да се повеселя с децата   Praynig

Май ще се опитам да поспя пак...поне главоболието може да премине  Tired

# 186
 Саги е по-добре  Simple Smile . Тзи нощ  беше тежка  , но пък сутринта вече  беше по-добре. Задържа вода, сокче и малко хляб. Дадох му малко кола  в много вода за цвят и малко енергия. Стана , рисува , дърдори .... По едно време  пак се събори в леглото ...Няма  мноооооого сили , но е на оправяне. Докторът не препоръча  да слагаме свещички или да даваме лекарствто. Въпреки това написа рецепта  за всеки  случай.Познат ми е този вирус ...за ден -два те  събаря .Не  е  за първи път.

Шнолата с чушките е много опасна  Mr. Green !

Боряна ,  много гадна работа са тези пъпки! Една бабешка  рецепта ще ти кажа - навлажни сол и ги търкай . Допотопно, но ме е спасявало  когато друго не е помагало. Поне не сърби до полуда! После остават червенки малки ранички от прегорелите пъпки ....не е за деколте , но за краката под панталон става когато  няма накъде . Това е  когато те избие на лудост от пъпки и всичко , което искаш е да не те сърби  #Cussing out Mr. Green ...

Близнаците, ЧРД на мама ! Да ти е жива и здрава ! На колко стана вчера жената? А тортата , която си направила си е  в твой стил  - задължително красиво декорирана! Дай на народа да виде снимчица и тук !

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 12:14 от petia911

# 187
Ментова,тази шнола с чушките е върха! Mr. GreenИскам и аз такава! Crossing Arms

Бубегоркичката ти!А защо не си купиш някакво мазило да се мажеш?Тук в БГ,има такова ,намазваш се,и не те хапят комари!Пий нещо за глава,и се опитай да поспиш!

Петева,радвам се ,че Саги е вече по-добре!

# 188
  • Някъде там...
Тук има Наинка и ролки и мокри кърпички,но парят а аз съм с много чуствителна кожа (тук заради варовитата вода е още по-зле положението) За това и исках машинка,мъжо пък иска от тези ултравиолетови ли са незнам какви са лампи които трепят всички гадове наред...за това и останах без машинка.Дремнах аз малко ама с тая разгонена котка не се спи...чакам да захладнее и излизам да покарам да се разтуша,че ще убия някой  ....

# 189
Бубе,я кажи от къде го взе,тоя дето стреля,че е голяма симпатяга! Mr. Green

# 190
  • Някъде там...
Ето от тук

# 191
# 192

Аз пак потеглям за работа.

# 193
  • София
Ехоооооооо израелските дами, къде се изпокрихте бе ?

# 194
  • Някъде там...
Цанииииииииии видях те  Mr. Green кажи какво става с теб,с документите...Къде се губиш?

Общи условия

Активация на акаунт