И з р а е л 36

• 15 207
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
И аз питам за Цани ама .. ни стон ни звук - в нашия случай ни буква ни дума !  Joy Rolling Eyes

Победителя в ЕВ- (страхотни са момчетата които танцуват/подскачат  Laughing  ) http://www.vbox7.com/play:46923b29

# 196
  • София
И аз питам за Цани ама .. ни стон ни звук - в нашия случай ни буква ни дума !  Joy Rolling Eyes

Победителя в ЕВ- (страхотни са момчетата които танцуват/подскачат  Laughing  ) http://www.vbox7.com/play:46923b29

Голямо шоу направиха руснаците вчера, особено с тия спускаеми басейни и плувци накрая.

# 197
Здравейте! Горещо е у наше село - аз обаче цял ден мръзна на климатик.
Пете, радвам се че Саги е по- добре шантаво е времето- така се настива най- лесно.
Мента и аз много харесах фибичките ти  Peace и герданчето. Стягате ли куфарите? Имате ли вече точни маршрути, които ще посетите? Ментов вълнува ли се? Той ходил ли е там?
Танче, да си пишат двете госпожици, но моето пате пише много бавно на български, може би в началота да го карат на мейли, а не на чат? Пиши ми скайпа ти на лични  Hug.
Близнаците,   да ти е жива и здрава майчицата! Да ви се радва, както и вие на нея още дългиии и щастливи години!

Момичета по шавуот хамиши и шиши почивам, срещи горещи нещо, а ?! Какво мислите как са ви програмите? Ханд кога ще е тук?

# 198
Хей близнаците и  от мен честит празник на майка ти ! Желая  и да е жива и здрава и само да я радвате  !

# 199
  • Някъде там...
Аз петък не мога,че транспорта ми куца а четвъртък май ще идват мои приятели от Тел Авив и Бг насам  Thinking Все пак ще се допитам до секретарката си и ще погледна графика си  Mr. Green Скайпа го имаш където ме пита  Mr. Green

Близначкова,да е жива и здрава мама

# 200
# 201
  • На дивана, под юргана

Туй чудо пък какво е?  #Crazy

# 202
Тиги,обърках се,бе човек! Laughing

# 203
как сте котарачета?

# 204
  • На дивана, под юргана
Тиги,обърках се,бе човек! Laughing

Ми знам ли...  newsm78 - гледам някаква точка и си казвам: Мда, това много ми напомня на приказката за Хитър Петър и динята, в която от динята не остава нищо накрая...  Laughing

как сте котарачета?

Ми пак сме добре! Направо не се търпи! А и още по-добре се очаква да ставаме!  Laughing

# 205
Привет на всички  wavey

Благодаря за поздравите към майка момичета, много сте мили  Hug

Веднага слагам от тортичката да се почерпите  Party

Тортата е по рецепта на Жаки и много и благодаря   bouquet
Страшно вкусна стана  Crazy аз я промених малко Жаки, сложих бишкотите на 3 реда, с два крема , повечко ягоди и повече сметана, богато така ....да има , да хапваме повече  Laughing

Петя - разкри ме ти  Wink на 52г  става майка  Simple Smile
Радвам се, че Саги вече е по- добре  Hug

Мента - страхотен вкус имаш   bouquet много са оригинални шнолите  Flutter

Ето малко снимки на моите малки колоездачи  Simple Smile онзи ден им купихме нови колела, много са щастливи  Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=378583

# 206
  • Някъде там...
Добро утрооооооооо   morning

Близнаците са страхотни  Hug Следващия път ме поканете и мен да покарам в парка-имам колело ама нямам кукла Уинкс  Rolling Eyes

Аз отивам на даскало нищо,че последната нощ пак я прободувах (избодувах  newsm78 ) с две думи не спах  Tired

Хубав ден ви желая и успешна седмица   bouquet

П.П. Близнаците,като ме поканите в парка с колелетата да знаеп,че и аз мога да си хапна от тая страхотна торта  Blush

# 207
Добро утро и от мен.Весел и приятен ден на всички Simple Smile

# 208
  • T"A
Добро утро и от мен!

Близначкова, да е жива и здрава рожденичката ти  bouquet, направила си и страхотна торта  Hug
А близнаците ми се струват много пораснали, в моите представи все са си като на онази снимка с целувката, която ти беше дълго време в подписа... Ти ги пази за сега, да видим аз момче или момиче ще родя първо и да видим после по каква линия как ще се сродим  Whistling

Тали, не съм направила още маршрута, само съм набелязала какво да посетим... Тези дни ще го мисля и евентуално ще минем през свекъра да ни помогне. Макар че свекърва ми ни каза да питаме някакъв чичо, че той по-добре знаел, но да измислим някакво дипломатично оправдание за пред мъжа и  Laughing Но нямаме да имаме време да ходим по роднини, ще видим  Thinking
Ментов не е ходил в Полша, даже всички ни питат защо до там ще пътуваме  ooooh! семейството му не вижда никаква връзка, толкова са откъснати от корените си - все едно моите внуци да решат да ходят в България и аз да попитам "Тъй ли? Защо България?"  Rolling Eyes

Онзи ден гледах едно предаване за разказвачи на разкази, темата беше шабат и бяха събрани религиозни хора, разказваха как на шабат, като се прибират вечер от синагогата,влизат във входа и трябва да се изкачат пеша до вкъщи, но не могат да палят лампата на стълбищата - и се прибират баща и син и бащата брои стълбите "едно, две, три.... обръщаме"  Laughing това, последното е, като стигнат площадката, на която трябва да се обърнат за следващата поредица стълби Mr. Green
И един виц: "Мъж и жена на пазар, жената се спира на нещо и се обръща към мъжа си - яфе, йекари? (хубаво ли е, скъпи мой?), а той и казва - якар, яфати... (скъпо е, хубава моя)  Mr. Green

Бай дъ уей - и аз цялата съм нахапана от комари, ужас е просто!

# 209
  Добро утро и от мен  Hug

Днес ще бъде нечовешка жега 40 градуса

Мента, не мисля,че толкова са се отдалечили от корените си, колкото имат негативно отношение към Полша. Един познат правил това пътуване до корените, точно в Полша ми е разказвал, че неговия баща му купил билета. Интересното е, че му е казал и да не отидеш нищо не пропускаш Whistling. Имам чувството, че основно на там се ходи заради Аушвиц, и няма как да не е негативно, по старото поколение си имат травми. За България е съвсем различно, българските евреи са си свързани с България.
             Бубе, мискена Confused
            Пете добре,че малкия герой се е оправил.
             Близнаците, честит празник на патерица на майчето ти  bouquet           
          Лек ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт