НОЕМВРИйската бодра смяна побърка напълно и татко, и мама!

• 13 521
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • до Пловдив
здравейте и от нас
ние сме добре разходки по цял ден и много много нямам време за форума
относно слънцезащитния крем и нашата козметика е изцяло на Бюбхен много съм доволна и слънцезащитния също ние е на бюбхен
днес ходихме до Хисаря страхотно си изкарахме
tsvetkova_elica ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ

# 151
Здравейте мацураци  bouquet Hug!!!!
Да ви почерпим за половин годинката ни  Hug

Честито и на Симонка на мама Утро Hug
Честито и на Борис и Василена  bouquet
Ели, Честита ви годишнина, самооо убавини   bouquet , благодарим за поздравленията (малко ме хвълри в размисъл коя дата сме   Laughing) Hug
От много разходки, не ни остава време за нета и сега набързо малко разчет Grinning
Не можех да устискам до края и преди 10 дни се позахранихме, беше започнала да похапва през 30-60 мин и реших че не и стига вече, но за моя жалост не беше много успешно. Не хареса нито моркови, нито тиква, нито картофи, ни  пащърнак, накрая ни се поуслади крушата и се чува как преглъща сладко след умазването и облизването Laughing (преди това предимно се мажехме)
За спането - спим с боди и тънко памучно чувалче.
Навън сме по боси карчета и ръчички.
За мазането със слънцезащитни, аз не можах да открия Eucerin 50  и сега ползваме бебшки  гарние 50-тка ( четох някъде, че на тази възраст е по-добре 30 фактор, за да достига до кожичката витамин Д newsm78)
Утро и аз кат теб си бях купила билети за ДМ още докат бях бременна, даже си бях осигурила бавач на детето, в случай че бабите са заети Laughing, и сега ми е едно мъчноо.. Cry
Извинете за дългия пост Hug
Ай , Убава вечер на всички Hug  bouquet Hug

# 152
  • София
Добър вечер!
Ели, честита годишнина! Hug
didankaне съм взела още урина ама 2 дена не се спряхме. Днес бяхме и в зоологичестака градина, после на разходка до Годеч, детето ще си забрави леглото.

Елито и Бубето, много са ви хубави роклите на красавиците  smile3521
Нелка, записала съм всичко което си изредила и ще питам майка за мнение.

Аз хубаво ви разпитах кой как спи, ама забравих да споделя един момент, ние пускаме вече климатика щот вкъщи не се диша, и е на 22 градуса. Спим по боди с къс ръкав и три четвърти панталонки, отгоре е със спален чувал тънък нещо средно между хавлиен плат и памук и я завивам с памучно одеалце от две. Достатъчно ли е или да върна поларените одеалца да не я простудя?

И да ви покажа две хубавици щот Мимката нещо се скръндза
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12328000
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12327998 (това розовото което е забило глава в одеалото е мойто)

Хайде лека нощ!

# 153
На мен ми харесва ето тази.( Особено фона зад Калина)
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12328005

# 154
На мен ми харесва ето тази.( Особено фона зад Калина)
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12328005

smile3532 smile3532 smile3532
Вале ,тя Мимката си е заплес попринцип Embarassed

# 155
Добро утро на всички  Hug

И без повече увъртания се връщам директно на тоалетната тема, че моят убавешц пак не ще да ака  Mr. Green Сватя, колко време се назландисва Анитка?

# 156
Свате една седмица беше доста запечена.Три пъти ака с помощта на термометъра, и чак вчера самичка.Май сливите и крушите й помогнаха.И сега като се замисля може и от тиквата да се е запекла  newsm78

Добро утро на всички

# 157
Добро утро

да ви питам събличате ли вече бебетата по къс ръкав навън newsm78 Вчера беше изключителна жега и го съблякох по тениска и искам да ви кажа че моето дете сравнени с другите направо си беше голо.Вече незнам как да го обличам,а цяла зима го калявах и сега като се стопли незнам какво да правя  33uu

# 158
Здравейте!
За слънцезащитно кремче - ползваме Виши за деца 50 фактор.
За дрешките - и Дани вчера беше по къс ръкав и гащеризончето му навих (има копчета и става на късичко) и пак се потеше милия. Вече ще се излиза след 4 май.  newsm78
Хайде лек и усмихнат ден.

# 159
  • Sofia
Добро утро!

tsvetkova_elica -Честита ви годишнина.Бъдете здрави, щастливи и винаги влюбени както на този ден.  bouquet

Ние вчера бяхме по-къс ръкав и къси гащи навън.Беше му добре, ама то в тази жега.Ние сме със слънце защитен крем на бюндхен 30 фактор, доволна съм.спим по боди с къс ръкав и чаршаф.
вчера го захраних с пащърнак и му излезнаха ситни пъпчици по ръцете,и сега се чудя от жегата ли е или е реакция към пащърнак   newsm78

# 160
  • Бургас
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА Hug

ДНЕС ДА ВИ ПОЧЕРПИМ ЗА НАШАТА ПОЛОВИН ГОДИНКА.

ДА МИ Е ЖИВО И ЗДРАВО НА МАМА СЛЪНЦЕТО, ПОВЕЧКО МАМА ДА Я СЛУША И ПО МАЛКО ДА СЕ КАРА

П.П Татито ни се прибра снощи малката така му се радва, а аз имах опасения че ще плаче от него, като от непознат Rolling Eyes

# 161
Добро утро!
Елица, честита годишнина с малко закъснение! Да сте ми живи и здрави и все така да се разбирате!
И да ти кажа, че тиквата разхлабва
Честито на порасналите дечица, на всички месечинки! ДА растат живи и здрави за радост на мама и тати!
Бубе, чудя се ти ли си за професионален фотограф или Яна е професионален модел. Пупу ,ще я изям. И Анитката с тази рокличка....
Вале, благодаря ти!Затрупах те с малко задачки. Много готино сте изкарали с Мимето и децата, какви са ми пухченца сладки, само да ги нащипкам. Ииии гледам имало е басейнче някъде май, как те е хванало слънцето.
Според мен щом пускате климатика и е 22 градуса, може спокойно да е с дълго ръкавче . Чувалче и двойно памучно одеялце ми звучат добре. И да ти кажа още веднъж, че с новата прическа ти е много,много хубаво.
 Относно обличането ние сме с късо ръкавче боди навън от 10 дни, а като седне в количката  и панталончетата се вдигат до над коляното, та изпичаме краченцата.
Като говорим за обличане...кой на какво казва боди, че някои наричат боди и цялостен гащериозон с крачолки като ританки.
Моето момче вчера вече категорично отказа да яде спанак с картофи на сънвал, домашно яде, това не ще и накрая го повърна.
Днес му дадох за първи път ябълка със сини сливи, пак иска да повръща, аааааа....

ТА вчера бяхме на разходка с една мама, с която родихме в един и същи ден. Тя се чуди как може да съм въвела само ябълка ,круши, тиква, картоф, спанак и морков. Тя парви домашни пюренца и слага дори доматче. Аз четох, че доматът трябва по-късно да се въведе, както и зелените подправки ,дори магданоза.
Ами аз си я карам така бавничко, славничко, вече месец и половина се захранваме почти. А оризовата каша на Нестле как я лапа, единственото нещо, за което сам отваря устата и иска още.
След малко се упътвам към парка, вчера навъртях 5км километраж там, много добре ми дойде. И после из центъра още поне 1, та супер-
Хубав ден и целувки за всички!

# 162
Добро утро!
Ние вече сме с нова прическа, първата подстрижка е факт! Няма го вече големият перчем, дето му влизаше в очите и вече никой няма да пита дали е момиче.
Още миналата седмица открихме сезона на късите ръкави и късите панталони. Не мога да си представя в тази жега да го облека с дълъг ръкав.
Направихме и изследванията. За кръв го бодоха два пъти, защото първия път не били взели достатъчно - направо побеснях - да разкарвам два пъти детето. Иначе той не плака, явно не го болеше. В урината има единични левкоцити, което било нормално. В кръвта лимфоцитите са му съвсем малко над нормата, но това е защото в сряда му правихме имунизации.

# 163
  • София
Добро утро, мами и бебоци  Hug

Никол вчера беше по боди с къс ръкав и шорти  hahaha - такива от много късите, до под дупето дето са Simple Smile Излязохме в 18.30ч вчера, че тук имаше адски облаци, гърмеше и ме беше страх да не ни настигне някой проливен дъжд. Поне захладня малко де Simple Smile
Днес ми се струва, че пак ще е мор  sweating Уж, го дават пак да вали, но ще видим.

И да ви се оплача: Никол днес пак е със зачервено дупе  doh Снощи й нямаше нищо. Днес сутринта отварям памперса и дупето й пламнало. От 8ч съм сменила 3 памперса вече. Сега мрънка, спи й се, но сигурно я боли Sad

# 164
elleee, а как е положението с никненето на зъбките? Много често като никнат зъбки и дупетата се подсичат. Ама не ме питай защо, идея си нямам Laughing

Деничка, тия дни в топлото Косето навън беше само по боди с къс ръкав, дори чорапи не  му обувах и детето се чувстваше много добре Wink

Общи условия

Активация на акаунт